şimdi napmalı

gelsen50

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
304
47
28
39
slm hanımlar yeni konu açtım kusura bakmayın geçen haftaki tartışma sonrası eşim özür diledi barıştık
mesele şu ki eşim le daha önce habersiz verdiği ailesine bi para yüzünden tartıştık boşanmaya kadar geldi sonra eşim güvenim krıldığı için yemin etti hatta kurana el bastı netice olarak cebinde ödeme dekontu gördüm ailesine ait vergi yüzüne vurcam ama yeni düzelmişken yenşden güven sarstı bi açıklması var mıdır bilemiyorum

Ailesinin ihtiyacı vardır belki zor durumda kalmıştır. Hemen tepki göstermeyin bence zaten yeni düzelmiş aranız.

Siz çalışıyor musunuz.. Belki ailesinin gerçekten ihtiyacı vardır sizin ihtiyaçlarınızı ihmal etmiyorsa görmezden gelebilirsiniz..

Eşiniz mantığına yatmayan, belki sonra tekrar yapmak isteyeceği birşey için sizin zorunuzla söz verip yeminler edip Kuran' el mi bastı. Sorunlar böyle çözülmez, koca adam niye Kur'an'a el basıyor ki. Siz ailesine yardım etmesini niye istemiyorsunuz, eşinizin bu konudaki hassasiyeti ne ortak bir karar verirsiniz,yeminle baskıyla çözülmez böyle sorunlar. Vergiyi belki ödemesi gerekti, ailesinin o an için ödemeye imkanı olmamış olabilir ve siz çok tepki gösterdiğiniz için sizden sakladı muhtemelen. Hepsini bir düşünün, soracaksınız da kavga etmeden yapın bunu.

bizim öncelikli ödememiz gerekn borçlarımız var kiradayız aynı zamanda ailesinin ihitayacı yok kaynana bola döke harcayan bi insan gösterşi seven biri ihtiyaçları olduğunu sanmıyorum güven meslesi sonuçta bana söyleyip böyle bişeyi yapsa kavga olmayacak gizlemsine gerek yok ki

Ben olsam hiç bir şey söylemem dekontu ortaya koyarım bildiğimi bilsin diye ama ailesinin durumunu bilmiyorum biz de genelde benim ailemin ya da eşimin ailesinin bazı şeylerine destek oluyoruz bunda sorun görmüyorum ama eğer ailesinin durumu iyi bencil çıkarcı vs ise o zaman sınır koyardım suistimal edilmek hoş olmaz

Sizin baski yapmanizdan dolayi artik yalan konusmasi normal...Yardim etmeniz maddi durumunuz iyiyse neden olmasin.Guzelce bir konusun boyle kavga ayrilik bilmem ne olcani dusunurse sizide kirmaktan korkuyo ailesine de yardim etmemezlik yapmak istemiyoki bes belli adam o yuzden saklamis onuda eline yuzune bulastirmis becerememis belliki.Alin karsiniza kirmadan kirilmadan hayatim bu nedir neyin nesidir ben bunu bi anda gordum sasirdim bana bi aciklama yapar misin diyin ve sadece dinleyin.Sonra bunun normal bisey oldugunu sizden bisey saklamasina gerek olmadigini ama bir daha boylr birsey olursa yalan saklama bu sekilde davranmayacaginizi keskin bir sekilde ifade edin.

çok bencil çıkarcılar dekontu almış yok şuan cebinde

zaten en son ki kavga bu yüzdendei ve çok büyüktü

Yanlış anlamayın ama eşinizin ceplerini mi karıştırıyorsunuz?

Ailesinin durumu nedir bilmiyorum ama yardım etmesi gereken bir durumsa etmesinde problem yok.

sizce bi açıklaması var mıdır yemin etmiş biri gizli saklı bidaha neden yapar ki

Sadece dekont var diye eşiniz kendi parasıyla ödemiş diyemezsiniz belki babası verdi öde diye olabilir ki benim kp verir öyle o da öder.hem niye bu kadar gerildiniz ki belki ailesinin gerçekten ihtiyacı var ve evlat olarak yardim etmek istemiş olabilir.siz çok büyüttügünüz için sizden habersiz yardim etmiş olabilir.tabi meblağları ve sürekli olup olmadığını, ailesinin tutumunu bilmeden söylüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…