şimdi napmalı

ya işte bende bunu bilemiyorum acaba bunlar verdi mi öyle mi ödeme yaptı yoksa direk bu mu yatırdı ama öyle olsa kesin söylerdi bide ertesi gün ben imalarda bulununca dekontu almazdı

ya işte bende bunu bilemiyorum acaba bunlar verdi mi öyle mi ödeme yaptı yoksa direk bu mu yatırdı ama öyle olsa kesin söylerdi bide ertesi gün ben imalarda bulununca dekontu almazdı
Geçen tartismaniz çok büyükmus...yine böyle bir tartışmaya dönüşmesini göze alıyor musunuz?

Normal bir sekılde sorun.Kurana el bastı vs bu tür seylerı bırakın. Sonra alışkanlık olur hersey de kurana el mi bastıracaksınız?
Bir de zorunlu mu yaptı ya da size o an demedi belki anlık verdı geri alacaktır. Senın hassas oldugunu bıldıgı icin soylememiştir.
Bıraz bekle soylemıyorsa karsına al düzgünce konuş.

DOĞRU SÖYLÜYORSUNUZ BELKİDE anlık bi olay oldu ailesinin böyle ufak şeyleri bile tennezzül etmesini anlamıyırum

ben önceki mesajlarınızı bilmiyorum ama yalan söylemesi sanki size anlatsa ne olacak ki korkusu yüzünden gibi geldi.
Ailesi onlar da görmezden gelemiyor belki de.

bilemiyorum ailesini hiç sevmiyorum bu konu uzadıkçada kafamda deli sorular oluyor eşimden iyice midem bulanıyor

mrb kızlar son durumlar şöyle dayanamadım sordum eşime ilkin gayet sakin açıkladı babası vercekmiş ama vermesede umrumda değil dedi baya kavga ettik şimdi tripli bana

yahu buna ben bile inanmadım. bu yüzden boşanmanın eşiğine gelmişsiniz adam da yalan söylemeye başlamış belli ki.
eğer sizin standartlarınızda bir değişiklik olmuyorsa, eşiniz sizden kısmıyorsa onlara vermek için bırakın bildiği gibi yapsın.
öncelikli borçlarınız için siz de çalışın madem.

ben çalışıyorum zaten

mrb kızlar son durumlar şöyle dayanamadım sordum eşime ilkin gayet sakin açıkladı babası vercekmiş ama vermesede umrumda değil dedi baya kavga ettik şimdi tripli bana
Neler yaşadınız öncesinde bilmiyorum ama bu konularda sürekli kavga etmeye gerek yok, sizi çok aşan meblağlar değilse ailesine yardımı etsin biraz, ben çalışmadığım hâlde şuan aileme birşeyler yapmaya çalışıyorum. Siz üstüne gittikce yalan söyleyecek demek ki bu adam, biraz rahat bırakın.

ailesine verdiği para sizin bütçenizi sarsmıyorsa bence sıkboğaz etmeye gerek yok. nişanlım gitmiş kayınvalideme 500 tl lik giysi almış, napayım güle güle giysin dedim. anası babası sonuçta.

bundan sonra yapacağınız tek şey 'şu kadar meblağ ailene ayırabilirsin, ve elbette ben de aynı meblayı kendi ailem için ayırırım, ama bunu aşan meblağ için birbirimizden onay almadan yapmayalım' şeklinde ortak bir karar vermek. kuruşu kuruşuna hesap yapmayın.

ben çalışıyorum zaten
Madem eşiniz sizi kaale almıyor, konuşmak işe yaramıyor. Maaşınızı çekmeyin bankada biriksin. Eşinizden sürekli para isteyin. Maaşınızı sorarsa annemin borcu, babamın kredi kartı, kardeşimin taksidini vs kendi maaşımla ödedim deyin.
Bakalım empati yapabilecek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…