bu şahıs zaten sürekli sana bakmıyor muydu ben mi yanlış hatırlıyorum :)
hoşlanıyosa sıkıntı yok mutlaka karşılaşırsınız bi şey bahane olur da
kabul etmemesini ben hala anlayamadım
yavrum midende kelebekler mi uçuşuyor senin
varma üstüne gitme just bırak o sana gelsin
Katiliyorum hatta ekleyecektim gerci o ne oyle lise ogretmeni gibi diye de dedim neyse cow tut kendini ayipAma iste bazi ozel kurumlarin bu tip konularda sıkı kurallari olabiliyor. Bir ingilizce kursunda calismistim bi süre ders vermistim ve baslar baslamaz ilk "dikkat edin lutfen " dedikleri bu konuydu misal. Belki bu tarz bir durum olabilir
sen hala hocada mısın gız
evet evet öyle, ortak arkadaş olunca diğer kutusuna düşmüyo :)hımm tamam o zaman belki görürsün hem belli de olmaz
Ayyy kuzu iyi suslen her firsati degerlendirmelisinya bir kutlama varmış salı akşamı benim hoca davet etti o da gelir mi acaba hiç kaçırmam kesin giderim asla kaçıramam orda olmalıyım umudu kaybetmemek lazımmış bu bir fırsat bakalım orada neler olacak ay heyecanlandım
Ayyy kuzu iyi suslen her firsati degerlendirmelisin
süppperya bir kutlama varmış salı akşamı benim hoca davet etti o da gelir mi acaba hiç kaçırmam kesin giderim asla kaçıramam orda olmalıyım umudu kaybetmemek lazımmış bu bir fırsat bakalım orada neler olacak ay heyecanlandım
süppper
ehehe gelir bence
Ay kime yazmis anlamadim onu, kimden bahsediyor ki ? Nereye yazmis kime yazmis kimi yazmis kafamda deli sorular !!ya bir de şey yazmış belki ilgileniyorsan "28 yaşında" yazmış ama kimden bahsediyor anlamadım türkçesi çok bozuk ay heyecan panik panik heyecan göz kırpmış
Ay kime yazmis anlamadim onu, kimden bahsediyor ki ? Nereye yazmis kime yazmis kimi yazmis kafamda deli sorular !!
Kendinden ucuncu tekil sahis olarak bahsediyor olabilir miilgileniyorsan 28 yaşında yazmış yeni başkan mı demek istedi anlamadım acaba benimki derse gelmiyor ya başkan falan mı oldu oraya ne oldu
onu mu ima etti benim de kafamda deli sorular ya
ek: bana yazmış soruna cevap vermemişim heyecandan
vay be ne güzel ya hadi bakalım süslenip gidersin orada olabilir birşeyler:)))ki olur zatenya bir kutlama varmış salı akşamı benim hoca davet etti o da gelir mi acaba hiç kaçırmam kesin giderim asla kaçıramam orda olmalıyım umudu kaybetmemek lazımmış bu bir fırsat bakalım orada neler olacak ay heyecanlandım
ben bıraz daha agırdan almanı tercıh ederım
evet asık ol ama aştan gözü kör peşinde dolaşmak evlenmiş ayrılmış aklı basında bır kadının yapmaması gerekenler yanı kural olarak degıl komık oluyor
Bence daha da fazla bir şey yapma. Sen elinden geleni fazlasıyla yaptın canım.
Bence hocanla konuştuklarını da söylemiştir kendisine.
Bekle bakalım neler olucak canım
Kabul etti bakalim istegi su an
Yabancılar bu konuda daha farkli dusunur bence..bizim gibiler gibi kiz pesimde cantada keklik gibi dusunucegini sanmam..bence senin yaptigin cok dogru ..sonucta hoslanmissin ve olmasini istiyorsun.ayni seyi erkek yapsa bir sıkıntı olmaz kadin yapinca aman agir ol surundur ...Gerikafali olmadigina gore boyle dusunecegini sanmiyorum gayet guzeldi bence o sana gore
:)
ben bu yorumu karsı tarafın ne dusunecegıne gore yapmadımYabancılar bu konuda daha farkli dusunur bence..bizim gibiler gibi kiz pesimde cantada keklik gibi dusunucegini sanmam..bence senin yaptigin cok dogru ..sonucta hoslanmissin ve olmasini istiyorsun.ayni seyi erkek yapsa bir sıkıntı olmaz kadin yapinca aman agir ol surundur ...
Seni kolay görür falan ne alaka...hicde oyle görmez insan gibi insansa...bana ilgisi var benden hoslaniyor diye gurur duyar kendinle..
Yabancılar bu konuda daha farkli dusunur bence..bizim gibiler gibi kiz pesimde cantada keklik gibi dusunucegini sanmam..bence senin yaptigin cok dogru ..sonucta hoslanmissin ve olmasini istiyorsun.ayni seyi erkek yapsa bir sıkıntı olmaz kadin yapinca aman agir ol surundur ...
Seni kolay görür falan ne alaka...hicde oyle görmez insan gibi insansa...bana ilgisi var benden hoslaniyor diye gurur duyar kendinle..
Yabancilar rahattir.senden hoslandigi icin kizarmistir bence:)Aynen zaten benim hoca da oyle dedi o oyle birisi degildir kahve icmeye bile cagirabilirsin kotu dusunmez gelenekci degil hem o orda ogretmen senin anlayisli olman yardimci olman lazim dedi. Hakli. Bir seyi ah keske deneseydim demek istemiyorum. Bu durum zaten bi o kafayi asamamis ulkelerde var hoslaniyosam soylerim belli ederim zaten amac o nolur benle ol demedik ya canim ilgisini cekiyorsa adim atar cekmiyorsa ikimiz de ciao ciao deriz ki canim nasil kipkirmizi oldu utandi :)
Yabancilar rahattir.senden hoslandigi icin kizarmistir bence:)
Yabancilar takmaz ilk kim adim atmis diye.benim okulumda vardi avrupali erkekler.gercekten aradaki fark cok buyuk.ama ne yazik ki begendigim olmamisti..ama yabanci ozellikle avrupali birini turk erkegine tercih ederdim..avrupalilar zaten herseye doymus oluyor cinsellik konusunda..adamlar asmis.bizim gibiler gibi ac kurtluk yapmiyorlar.bence senin is olur inss tabi hayirlisiyla....ben oyle hissettim falci gibi oldu biraz ama oyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?