Şimdi nasıl karşılaşacağız? Beklemek zormuş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu şahıs zaten sürekli sana bakmıyor muydu ben mi yanlış hatırlıyorum :)
hoşlanıyosa sıkıntı yok mutlaka karşılaşırsınız bi şey bahane olur da
kabul etmemesini ben hala anlayamadım

yavrum midende kelebekler mi uçuşuyor senin
varma üstüne gitme just bırak o sana gelsin

sen hala hocada mısın gız

evet evet öyle, ortak arkadaş olunca diğer kutusuna düşmüyo :)hımm tamam o zaman belki görürsün hem belli de olmaz

ya bir kutlama varmış salı akşamı benim hoca davet etti o da gelir mi acaba hiç kaçırmam kesin giderim asla kaçıramam orda olmalıyım umudu kaybetmemek lazımmış bu bir fırsat bakalım orada neler olacak ay heyecanlandım

Ayyy kuzu iyi suslen her firsati degerlendirmelisin

ya bir de şey yazmış belki ilgileniyorsan "28 yaşında" yazmış ama kimden bahsediyor anlamadım türkçesi çok bozuk ay heyecan panik panik heyecan göz kırpmış
Ay kime yazmis anlamadim onu, kimden bahsediyor ki ? Nereye yazmis kime yazmis kimi yazmis kafamda deli sorular !!

Ay kime yazmis anlamadim onu, kimden bahsediyor ki ? Nereye yazmis kime yazmis kimi yazmis kafamda deli sorular !!

ilgileniyorsan 28 yaşında yazmış yeni başkan mı demek istedi anlamadım acaba benimki derse gelmiyor ya başkan falan mı oldu oraya ne oldu

onu mu ima etti benim de kafamda deli sorular ya

ek: bana yazmış soruna cevap vermemişim heyecandan

Kendinden ucuncu tekil sahis olarak bahsediyor olabilir mi turkcesi iyi olmadigina gore mumkuun. Ay ben yazistiginizi bilmiyodum kacirmisi onu du okuyayim oncesini

Oo kuzu super fırsat bu kaçırma. Sade ve şık ol. Hareketlerin ve davranışlarında dozunda olsun ne çok ilgilendiğini belli et ne de soğuk durr böyle arada göz göze gelince sıcak samimi bir gülümseme. Ne biliyim aa sizde mi buradaydınız sizi gördüğüme sevindim modu gibi filan

vay be ne güzel ya hadi bakalım süslenip gidersin orada olabilir birşeyler:)))ki olur zaten

Bu akşam kokteyl vardı kızlar, o da kapıda karşıladı bizi
El sıkışırken "aaa sen" dedi

Neyse akşam boyu bakıştık. En son ben kendi hocama söyledim dedim durum budur kız arkadaşı var mı kaç yaşında vs. adamın bilgilerini öğrendim. Ben de yardımcı olurum dedi.

Kız arkadaşı yokmuş
Sadece çalışmak için gelmiş türkiyeye
ve 6 yaş büyük benden

En sonunda dayanamadım sizinle bir şey konuşmak istiyorum dedim
Tabii dedi birkaç dakika ver bana dedi konsolosla falan konuşuyordu neyse bakıyor yanıma geliyor geliyor gidiyor en sonunda eh dedim yeter çıkıp gidiyordum yanıma geldi

ben siz dedim x üniversitesinden mezunmuşsunuz master yapmak istiyorum romada bana yardımcı olur musunuz benim hocam size sormamı istedi dedim
o da aa tabii ki neden facebookta eklemiyorsun ordan da devam ederiz dedi

zaten ekledim ama kabul etmediniz dedim
şaşırdı aa görmemişim o zaman tekrar ekle dedi

iyi bir adamım demiştiniz ama hmm bilemedim dedim alındım yaptım şakayla karışık
lütfen kişisel algılama ben sosyopatım biraz dengesizimdir utangacım dedi telafi edicem bunu dedi

bir sürü arkadaşınız var bana gelince çok seçicisiniz dedim yine şakayla karışık gülerek
utandı kıpkırmızı oldu yüzünü kapattı o ara koluna dokundum

resmi bir kurum anlayışlı davran sen adım atmalısın diyor benim hoca da kahve içmeye çağır o öyle geleneksel biri değildir kötü düşünmez kadın yapmaz etmez demez dedi

ay sizle paylaşayım dedim

sizce anlamış mıdır artık ya benim hocam da onunla aynı üniversiteden mezun aynı şehirdenler, ben kendi hocamla çok yakın arkadaşım öyle olduğu halde gidip ondan yardım istedim kendi hocamdan da isteyebilirdim bunu anlamayacak kadar gerizekalı olamaz değil mi?

ben bıraz daha agırdan almanı tercıh ederım
evet asık ol ama aştan gözü kör peşinde dolaşmak evlenmiş ayrılmış aklı basında bır kadının yapmaması gerekenler yanı kural olarak degıl komık oluyor

Bence daha da fazla bir şey yapma. Sen elinden geleni fazlasıyla yaptın canım.

Bence hocanla konuştuklarını da söylemiştir kendisine.
Bekle bakalım neler olucak canım

Gerikafali olmadigina gore boyle dusunecegini sanmiyorum gayet guzeldi bence o sana gore

Bence daha da fazla bir şey yapma. Sen elinden geleni fazlasıyla yaptın canım.

Bence hocanla konuştuklarını da söylemiştir kendisine.
Bekle bakalım neler olucak canım

:)

Kabul etti bakalim istegi su an
Gerikafali olmadigina gore boyle dusunecegini sanmiyorum gayet guzeldi bence o sana gore

:)
Yabancılar bu konuda daha farkli dusunur bence..bizim gibiler gibi kiz pesimde cantada keklik gibi dusunucegini sanmam..bence senin yaptigin cok dogru ..sonucta hoslanmissin ve olmasini istiyorsun.ayni seyi erkek yapsa bir sıkıntı olmaz kadin yapinca aman agir ol surundur ...
Seni kolay görür falan ne alaka...hicde oyle görmez insan gibi insansa...bana ilgisi var benden hoslaniyor diye gurur duyar kendinle..

ben bu yorumu karsı tarafın ne dusunecegıne gore yapmadım
kendınce olması gereken baan gore boyle demek ıstedım

Aynen zaten benim hoca da oyle dedi o oyle birisi degildir kahve icmeye bile cagirabilirsin kotu dusunmez gelenekci degil hem o orda ogretmen senin anlayisli olman yardimci olman lazim dedi. Hakli. Bir seyi ah keske deneseydim demek istemiyorum. Bu durum zaten bi o kafayi asamamis ulkelerde var hoslaniyosam soylerim belli ederim zaten amac o nolur benle ol demedik ya canim ilgisini cekiyorsa adim atar cekmiyorsa ikimiz de ciao ciao deriz ki canim nasil kipkirmizi oldu utandi :)

Yabancilar rahattir.senden hoslandigi icin kizarmistir bence:)
Yabancilar takmaz ilk kim adim atmis diye.benim okulumda vardi avrupali erkekler.gercekten aradaki fark cok buyuk.ama ne yazik ki begendigim olmamisti..ama yabanci ozellikle avrupali birini turk erkegine tercih ederdim..avrupalilar zaten herseye doymus oluyor cinsellik konusunda..adamlar asmis.bizim gibiler gibi ac kurtluk yapmiyorlar.bence senin is olur inss tabi hayirlisiyla....ben oyle hissettim falci gibi oldu biraz ama oyle...

Kesinlikle katiliyorum boyle deyince ozentilikle sucluyorlar ama alakasi yok. Izmirde de avrupali cok var benim de tanidigim, arkadasim mesela adamlarla normal muhabbet edebiliyorsun hemen kadin oldugun icin yilismiyorlar ve saygili davraniyorlar, kotusu vardir tabii ama genel anlamda yetisme sekilleri insan haklarina saygi duymayi ogretmis onlara benim turk bir tane erkek arkadasim var boyle olan :)

Ilk anlamamistim aslinda tipi bizimkilere benziyor :)

Ne guzel soyledin oyle umarim dogru ve guzel bir sey olacaksa olur, guzel dileklerin icin cok sagol

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…