- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
Aaa oldu mu bi sene ya pardon ben yeni saniyorum zaman cabuk geciyo.. Valla ilgisi olsa sak diye ulasir sana, ilgilendigini sanmiyorum salla bence hic ugrasmayok ya flörtleşmeyi daha çok sevmiştim ben açıkçası
sıkıldım artık asude zaten eşimle ayrılalı 1 yılı buluyor neredeyse resmi olmasa da ama esas itici olan kendisi yav zaten adımı almıştı ilgisi varsa gelir mi diyorsun
Aaa oldu mu bi sene ya pardon ben yeni saniyorum zaman cabuk geciyo.. Valla ilgisi olsa sak diye ulasir sana, ilgilendigini sanmiyorum salla bence hic ugrasma
Sevgilisi hatta esi olan adamlar da flort ediyo mesela, bilemezsin ki derdi ne. Sen saplanti yapma fazla odaklanmacanım fiilen ayrılmıştım ya geçen yıl :))
flört etmeye gelince ediyor ama
bir tane psikolojik deney vardıSevgilisi hatta esi olan adamlar da flort ediyo mesela, bilemezsin ki derdi ne. Sen saplanti yapma fazla odaklanma
Justcigim bir sey yapma. Seninle ilgileniyor olsa facebooku cok aktif kullanmasa bile eklemek icin girerdi gibi geliyor aslinda... Ama bilmedigimiz bir sey de olabilir tabii. Yine de ozellikle kabul etmiyor veya reddediyorsa israrci olman hos gozukmeyebilir
bir tane psikolojik deney vardı
tam hatırlamıyorum da birebir ama şöyle işte: insanlara diyorlarmış ki kırmızı bir fil düşünme
herkes hemen gözünün önüne kırmızı fil getiriyormuş :)
biz de saplantı yapma filan diyoruz ama inşallah ters etkilemez
dikkatini dağıt bence başka şeylere kafa yor işe yarar mı ki denemek lazım:)
Bilemedim ki canim ya, acaba o ortamda etik olmayacagini falan mi dusunuyor ki, olabilir mi dersin ?ismimi ne halta aldı o zaman
aklımda milyonlarca kırmızı fil var desem
şaka bir yana da tabii ki 3 gün sonra aklım dağılır merak etmeyin son kullanım tarihi 3 gün bu sıkıntının ama işte şu an yeni daha ve can sıkıcı durum.
Bilemedim ki canim ya, acaba o ortamda etik olmayacagini falan mi dusunuyor ki, olabilir mi dersin ?
Katiliyorum hatta ekleyecektim gerci o ne oyle lise ogretmeni gibi diye de dedim neyse cow tut kendini ayipsonuçta lise de değil ki özel bir kurum yani ne olacak hadi öyle düşünse bile ona benim yol açmam lazımmış gibi geliyor
Katiliyorum hatta ekleyecektim gerci o ne oyle lise ogretmeni gibi diye de dedim neyse cow tut kendini ayipAma iste bazi ozel kurumlarin bu tip konularda sıkı kurallari olabiliyor. Bir ingilizce kursunda calismistim bi süre ders vermistim ve baslar baslamaz ilk "dikkat edin lutfen " dedikleri bu konuydu misal. Belki bu tarz bir durum olabilir
bu şahıs zaten sürekli sana bakmıyor muydu ben mi yanlış hatırlıyorum :)
hoşlanıyosa sıkıntı yok mutlaka karşılaşırsınız bi şey bahane olur da
kabul etmemesini ben hala anlayamadım
yavrum midende kelebekler mi uçuşuyor senin
varma üstüne gitme just bırak o sana gelsin
O zaman bosver just, genciz guzeliz bizi istemeyen her daim kaybetmeye mahkumdurya var ama olan evlenecekler yakında hatta aynı kursta yani aman ya
sonra da bir şeyler oldu işte
ne münasebet ne kelebeği
O zaman bosver just, genciz guzeliz bizi istemeyen her daim kaybetmeye mahkumdur
selam:)ben yeni üyeyim ama diğer konularını okumuştum, bence zaten ikinizde de bir çekim var artık mesaj atsan da atmasan da bir ilgin olduğu belli.o yüzden neden bekleyesinki, bence madem kursta görme şansın az mesaj at.eğer bir ortak arkadaşınız varsa diğer kutusuna düşmez, ortak arkadaş bulabilirmisin kendi hocan falan, son olarak da hocana anlatması çok saçma olur ben sanmıyorum anlatacağınıMesai saatleri değişmiş. Anlamalıydım zaten pazartesi boş olup da dersimize girebilmesinden.
Şimdi bir daha nasıl karşılaşacağız.
Ayrıca aldığı isimleri teslim etmemiş, bu hafta öğrendim hocadan.
O zaman ne demeye aldı. Tahmin ettiğim gibi diye düşünüyorum.
Arkadaşlık isteği ööyle iki gündür süzülüyor orada.
Geçen sefer reddetmesi bile 2 haftayı bulmuştu. (annemin fotosu vardı reddetmişti)
Ya ben hoşlandım galiba gerçekten bu şahıstan ama artık mesaisi de farklı karşılaşamayacağız
Başka ne yapayım bilmiyorum sinir oldum ya insan kaç gün bakmaz ki facebookuna?
Ayrıldığımdan beri ilk defa böyle kalbim atmıştı, mutlu da olmuştum ilgisinden.
Ben üzüldüm bugün de muhabbet ederiz diye sevinerek gitmiştim..
Acaba diğer kutusuna düşmeden mesaj göndermenin bir yolu varsa mesaj mı atsam diye düşündüm?
sonra ya benim hocaya falan söylerse diye çekindim
Mantığım yapma diyor ama sabır da edemiyorum
İsmimi bildiğine göre bir şey yapabilmek onun elinde
Bilmiyorum fikir istiyorum ne yapsam hemen bir şey yapmak istiyorum artık ama
acaba kendi hocama mı söylesem ikisi iyi arkadaşlar hem öğrenmiş de olurum nedir ne değildir...
sen hala hocada mısın gız
selam:)ben yeni üyeyim ama diğer konularını okumuştum, bence zaten ikinizde de bir çekim var artık mesaj atsan da atmasan da bir ilgin olduğu belli.o yüzden neden bekleyesinki, bence madem kursta görme şansın az mesaj at.eğer bir ortak arkadaşınız varsa diğer kutusuna düşmez, ortak arkadaş bulabilirmisin kendi hocan falan, son olarak da hocana anlatması çok saçma olur ben sanmıyorum anlatacağını
hayır ortak arkadaş olsada diğere düşersen vaz mı geçtin yoksa seninkinden
gönül bu işte konuyor ne yapayım
ohoo ortak arkadaşımız olmaz mı
ama ilk anki hışmım geçince karar verdim biraz bekleyeceğim
sonra mesaj atarım gerekirse
ortak arkadaş olunca kesin gelen kutusuna mı düşüyormuş
evet evet öyle, ortak arkadaş olunca diğer kutusuna düşmüyo :)hımm tamam o zaman belki görürsün hem belli de olmazsen vaz mı geçtin yoksa seninkinden
gönül bu işte konuyor ne yapayım
ohoo ortak arkadaşımız olmaz mı
ama ilk anki hışmım geçince karar verdim biraz bekleyeceğim
sonra mesaj atarım gerekirse
ortak arkadaş olunca kesin gelen kutusuna mı düşüyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?