Şimdi nasıl karşılaşacağız? Beklemek zormuş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aaa oldu mu bi sene ya pardon ben yeni saniyorum zaman cabuk geciyo.. Valla ilgisi olsa sak diye ulasir sana, ilgilendigini sanmiyorum salla bence hic ugrasma

Justcigim bir sey yapma. Seninle ilgileniyor olsa facebooku cok aktif kullanmasa bile eklemek icin girerdi gibi geliyor aslinda... Ama bilmedigimiz bir sey de olabilir tabii. Yine de ozellikle kabul etmiyor veya reddediyorsa israrci olman hos gozukmeyebilir

Sevgilisi hatta esi olan adamlar da flort ediyo mesela, bilemezsin ki derdi ne. Sen saplanti yapma fazla odaklanma
bir tane psikolojik deney vardı
tam hatırlamıyorum da birebir ama şöyle işte: insanlara diyorlarmış ki kırmızı bir fil düşünme
herkes hemen gözünün önüne kırmızı fil getiriyormuş :)
biz de saplantı yapma filan diyoruz ama inşallah ters etkilemez
dikkatini dağıt bence başka şeylere kafa yor işe yarar mı ki denemek lazım:)

ismimi ne halta aldı o zaman

aklımda milyonlarca kırmızı fil var desem
şaka bir yana da tabii ki 3 gün sonra aklım dağılır merak etmeyin son kullanım tarihi 3 gün bu sıkıntının ama işte şu an yeni daha ve can sıkıcı durum.

Bilemedim ki canim ya, acaba o ortamda etik olmayacagini falan mi dusunuyor ki, olabilir mi dersin ?

bu şahıs zaten sürekli sana bakmıyor muydu ben mi yanlış hatırlıyorum :)
hoşlanıyosa sıkıntı yok mutlaka karşılaşırsınız bi şey bahane olur da
kabul etmemesini ben hala anlayamadım

yavrum midende kelebekler mi uçuşuyor senin
varma üstüne gitme just bırak o sana gelsin

sonuçta lise de değil ki özel bir kurum yani ne olacak hadi öyle düşünse bile ona benim yol açmam lazımmış gibi geliyor
Katiliyorum hatta ekleyecektim gerci o ne oyle lise ogretmeni gibi diye de dedim neyse cow tut kendini ayip Ama iste bazi ozel kurumlarin bu tip konularda sıkı kurallari olabiliyor. Bir ingilizce kursunda calismistim bi süre ders vermistim ve baslar baslamaz ilk "dikkat edin lutfen " dedikleri bu konuydu misal. Belki bu tarz bir durum olabilir

ya var ama olan evlenecekler yakında hatta aynı kursta yani aman ya

bu şahıs zaten sürekli sana bakmıyor muydu ben mi yanlış hatırlıyorum :)
hoşlanıyosa sıkıntı yok mutlaka karşılaşırsınız bi şey bahane olur da
kabul etmemesini ben hala anlayamadım

sonra da bir şeyler oldu işte

yavrum midende kelebekler mi uçuşuyor senin
varma üstüne gitme just bırak o sana gelsin

ne münasebet ne kelebeği

selam:)ben yeni üyeyim ama diğer konularını okumuştum, bence zaten ikinizde de bir çekim var artık mesaj atsan da atmasan da bir ilgin olduğu belli.o yüzden neden bekleyesinki, bence madem kursta görme şansın az mesaj at.eğer bir ortak arkadaşınız varsa diğer kutusuna düşmez, ortak arkadaş bulabilirmisin kendi hocan falan, son olarak da hocana anlatması çok saçma olur ben sanmıyorum anlatacağını

sen hala hocada mısın gız

sen vaz mı geçtin yoksa seninkinden

gönül bu işte konuyor ne yapayım

ohoo ortak arkadaşımız olmaz mı
ama ilk anki hışmım geçince karar verdim biraz bekleyeceğim
sonra mesaj atarım gerekirse
ortak arkadaş olunca kesin gelen kutusuna mı düşüyormuş

hayır ortak arkadaş olsada diğere düşer

benim son bir şansım kaldı sonra ya bitecek ya başlayacak bakalm. ama sendeki heyecan bende yok geçti

evet evet öyle, ortak arkadaş olunca diğer kutusuna düşmüyo :)hımm tamam o zaman belki görürsün hem belli de olmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…