Şimdi nasıl karşılaşacağız? Beklemek zormuş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
var mı gelişme :9 çatlatma insanı yahu :):)

Özgüvenine hayranım

Gelişmeleri merakla bekliyorum bende, ilham oluyor bana da. Ben biraz çekingenim de bu konularda

Konunu izlemeye aldim ,gelismeleri merakla bekliyorum . Bu arada ilk kez okuyanlar icin biraz anlasilir yazsan daha iyi olmazmi , kim kimin hocasi ? , olayin icinde kac hoca var ? , ogrenci sen misin pek anlayamadim da

konunun güncellenmis hali

bu konuyu takibe alicam bende sonunu merak ediyorum

var mı gelişme :9 çatlatma insanı yahu :):)

Özgüvenine hayranım

Gelişmeleri merakla bekliyorum bende, ilham oluyor bana da. Ben biraz çekingenim de bu konularda

Konunu izlemeye aldim ,gelismeleri merakla bekliyorum . Bu arada ilk kez okuyanlar icin biraz anlasilir yazsan daha iyi olmazmi , kim kimin hocasi ? , olayin icinde kac hoca var ? , ogrenci sen misin pek anlayamadim da

gercekten sosyopat olmasında :))

Hala gelişme olmadı mı yahu

konunun güncellenmis hali

bu konuyu takibe alicam bende sonunu merak ediyorum

aklımda kızlar önemli bir şey olursa yazarım
giremedim birkaç gündür ama ondan da ötesi şüpheliyim
hem 6 değil 8 yaş büyük olduğunu öğrendiğim için hem de tuhaf tavırları yüzünden
belki çabuk yargılamamak lazım ama bana göre balık baştan kokar

en son uzaklaşmıştık ben ters davranıyordum dün gece ciao yazmıştım
cevap geldi bugün gayet sıcakkanlıydı muhabbet ettil
özür diledi ilgilenemediği için

en son uzaklaşmıştık ben ters davranıyordum dün gece ciao yazmıştım
cevap geldi bugün gayet sıcakkanlıydı muhabbet ettil
özür diledi ilgilenemediği için
just kapatılan konunuda okudum sana tavsiyem...güvenilir olmayan birine KISA SÜRELİDE OLSA gönül bağlama.Sonradan pişmanlık duyacağın şeyleri yapmış olmazsın.
Aslında sıradan bi adamın yatak muhabbetine eklediği yeni bir kadın olmak istemezsin....

içim rahatladı matemmcim, düşmanlık olmasına gerek yoktu
özür dilemesi hoşuma gitti

Just canım okucagi varsa o zaten seni gelir bulur bir şekilde iletişime geçer. Bence biraz bekle bir şey yapma bakalım ne oolucak

Just canım okucagi varsa o zaten seni gelir bulur bir şekilde iletişime geçer. Bence biraz bekle bir şey yapma bakalım ne oolucak

he ya ama rahatladım en azından artık düşmanca yaklaşmama gerek kalmadı. özür dilemesi nazik bir şey
Ne oldu cevap geldimi bugün gördünmü

geldi evet yazdım ya canım özür diledi mastera başladım yoğundum ilgilenemedim özür dilerim dedi
biraz mesajlaştık sonra o işe gitti ben de öyle
tekrar dönerim sana dedi
have a nice dayleşip gittik işte

içim rahatladı matemmcim, düşmanlık olmasına gerek yoktu
özür dilemesi hoşuma gitti
Varolmanın Dayanılmaz Hafifliği'ni okudun mu?
Sabina gibi bir karaktersen gez eğlen kafa dağıt ama Tereza gibi isen uzak dur.
Tomas gibi bir adama benziyor anladığım kadarıyla .Sana Franz gibi bir adam yakışır,

Varolmanın Dayanılmaz Hafifliği'ni okudun mu?
Sabina gibi bir karaktersen gez eğlen kafa dağıt ama Tereza gibi isen uzak dur.
Tomas gibi bir adama benziyor anladığım kadarıyla .Sana Franz gibi bir adam yakışır,

okumadım ve bu dediğiniz karakterleri merak ettim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…