Konunu izlemeye aldim ,gelismeleri merakla bekliyorum . Bu arada ilk kez okuyanlar icin biraz anlasilir yazsan daha iyi olmazmi , kim kimin hocasi ? , olayin icinde kac hoca var ? , ogrenci sen misin pek anlayamadim daMesai saatleri değişmiş. Anlamalıydım zaten pazartesi boş olup da dersimize girebilmesinden.
Şimdi bir daha nasıl karşılaşacağız.
Ayrıca aldığı isimleri teslim etmemiş, bu hafta öğrendim hocadan.
O zaman ne demeye aldı. Tahmin ettiğim gibi diye düşünüyorum.
Arkadaşlık isteği ööyle iki gündür süzülüyor orada.
Geçen sefer reddetmesi bile 2 haftayı bulmuştu. (annemin fotosu vardı reddetmişti)
Ya ben hoşlandım galiba gerçekten bu şahıstan ama artık mesaisi de farklı karşılaşamayacağız
Başka ne yapayım bilmiyorum sinir oldum ya insan kaç gün bakmaz ki facebookuna?
Ayrıldığımdan beri ilk defa böyle kalbim atmıştı, mutlu da olmuştum ilgisinden.
Ben üzüldüm bugün de muhabbet ederiz diye sevinerek gitmiştim..
Acaba diğer kutusuna düşmeden mesaj göndermenin bir yolu varsa mesaj mı atsam diye düşündüm?
sonra ya benim hocaya falan söylerse diye çekindim
Mantığım yapma diyor ama sabır da edemiyorum
İsmimi bildiğine göre bir şey yapabilmek onun elinde
Bilmiyorum fikir istiyorum ne yapsam hemen bir şey yapmak istiyorum artık ama
acaba kendi hocama mı söylesem ikisi iyi arkadaşlar hem öğrenmiş de olurum nedir ne değildir...
edit: kızlar hocam konsolosluğun partisine davet etti o da gelir mi acaba? çok heyecanlandım. tavsiyelerinize açığım :)
Guncelleme:
Bu akşam kokteyl vardı kızlar, o da kapıda karşıladı bizi
El sıkışırken "aaa sen" dedi
Neyse akşam boyu bakıştık. En son ben kendi hocama söyledim dedim durum budur kız arkadaşı var mı kaç yaşında vs. adamın bilgilerini öğrendim. Ben de yardımcı olurum dedi.
Kız arkadaşı yokmuş
Sadece çalışmak için gelmiş türkiyeye
ve 6 yaş büyük benden
En sonunda dayanamadım sizinle bir şey konuşmak istiyorum dedim
Tabii dedi birkaç dakika ver bana dedi konsolosla falan konuşuyordu neyse bakıyor yanıma geliyor geliyor gidiyor en sonunda eh dedim yeter çıkıp gidiyordum yanıma geldi
ben siz dedim x üniversitesinden mezunmuşsunuz master yapmak istiyorum romada bana yardımcı olur musunuz benim hocam size sormamı istedi dedim
o da aa tabii ki neden facebookta eklemiyorsun ordan da devam ederiz dedi
zaten ekledim ama kabul etmediniz dedim
şaşırdı aa görmemişim o zaman tekrar ekle dedi
iyi bir adamım demiştiniz ama hmm bilemedim dedim alındım yaptım şakayla karışık
lütfen kişisel algılama ben sosyopatım biraz dengesizimdir utangacım dedi telafi edicem bunu dedi
bir sürü arkadaşınız var bana gelince çok seçicisiniz dedim yine şakayla karışık gülerek
utandı kıpkırmızı oldu yüzünü kapattı o ara koluna dokundum
resmi bir kurum anlayışlı davran sen adım atmalısın diyor benim hoca da kahve içmeye çağır o öyle geleneksel biri değildir kötü düşünmez kadın yapmaz etmez demez dedi
ay sizle paylaşayım dedim
sizce anlamış mıdır artık ya benim hocam da onunla aynı üniversiteden mezun aynı şehirdenler, ben kendi hocamla çok yakın arkadaşım öyle olduğu halde gidip ondan yardım istedim kendi hocamdan da isteyebilirdim bunu anlamayacak kadar gerizekalı olamaz değil mi?
edit: kızlar hocam konsolosluğun partisine davet etti o da gelir mi acaba? çok heyecanlandım. tavsiyelerinize açığım :)
Guncelleme:
Bu akşam kokteyl vardı kızlar, o da kapıda karşıladı bizi
El sıkışırken "aaa sen" dedi
Neyse akşam boyu bakıştık. En son ben kendi hocama söyledim dedim durum budur kız arkadaşı var mı kaç yaşında vs. adamın bilgilerini öğrendim. Ben de yardımcı olurum dedi.
Kız arkadaşı yokmuş
Sadece çalışmak için gelmiş türkiyeye
ve 6 yaş büyük benden
En sonunda dayanamadım sizinle bir şey konuşmak istiyorum dedim
Tabii dedi birkaç dakika ver bana dedi konsolosla falan konuşuyordu neyse bakıyor yanıma geliyor geliyor gidiyor en sonunda eh dedim yeter çıkıp gidiyordum yanıma geldi
ben siz dedim x üniversitesinden mezunmuşsunuz master yapmak istiyorum romada bana yardımcı olur musunuz benim hocam size sormamı istedi dedim
o da aa tabii ki neden facebookta eklemiyorsun ordan da devam ederiz dedi
zaten ekledim ama kabul etmediniz dedim
şaşırdı aa görmemişim o zaman tekrar ekle dedi
iyi bir adamım demiştiniz ama hmm bilemedim dedim alındım yaptım şakayla karışık
lütfen kişisel algılama ben sosyopatım biraz dengesizimdir utangacım dedi telafi edicem bunu dedi
bir sürü arkadaşınız var bana gelince çok seçicisiniz dedim yine şakayla karışık gülerek
utandı kıpkırmızı oldu yüzünü kapattı o ara koluna dokundum
resmi bir kurum anlayışlı davran sen adım atmalısın diyor benim hoca da kahve içmeye çağır o öyle geleneksel biri değildir kötü düşünmez kadın yapmaz etmez demez dedi
ay sizle paylaşayım dedim
sizce anlamış mıdır artık ya benim hocam da onunla aynı üniversiteden mezun aynı şehirdenler, ben kendi hocamla çok yakın arkadaşım öyle olduğu halde gidip ondan yardım istedim kendi hocamdan da isteyebilirdim bunu anlamayacak kadar gerizekalı olamaz değil mi?
var mı gelişme :9 çatlatma insanı yahu :):)
Özgüvenine hayranım
Gelişmeleri merakla bekliyorum bende, ilham oluyor bana da. Ben biraz çekingenim de bu konularda
Konunu izlemeye aldim ,gelismeleri merakla bekliyorum . Bu arada ilk kez okuyanlar icin biraz anlasilir yazsan daha iyi olmazmi , kim kimin hocasi ? , olayin icinde kac hoca var ? , ogrenci sen misin pek anlayamadim da
gercekten sosyopat olmasında :))
Hala gelişme olmadı mı yahu
konunun güncellenmis hali
bu konuyu takibe alicam bende sonunu merak ediyorum
just kapatılan konunuda okudum sana tavsiyem...güvenilir olmayan birine KISA SÜRELİDE OLSA gönül bağlama.Sonradan pişmanlık duyacağın şeyleri yapmış olmazsın.en son uzaklaşmıştık ben ters davranıyordum dün gece ciao yazmıştım
cevap geldi bugün gayet sıcakkanlıydı muhabbet ettil
özür diledi ilgilenemediği için
just kapatılan konunuda okudum sana tavsiyem...güvenilir olmayan birine KISA SÜRELİDE OLSA gönül bağlama.Sonradan pişmanlık duyacağın şeyleri yapmış olmazsın.
Aslında sıradan bi adamın yatak muhabbetine eklediği yeni bir kadın olmak istemezsin....
Just canım okucagi varsa o zaten seni gelir bulur bir şekilde iletişime geçer. Bence biraz bekle bir şey yapma bakalım ne oolucak
Ne oldu cevap geldimi bugün gördünmü
Varolmanın Dayanılmaz Hafifliği'ni okudun mu?içim rahatladı matemmcim, düşmanlık olmasına gerek yoktu
özür dilemesi hoşuma gitti
Varolmanın Dayanılmaz Hafifliği'ni okudun mu?
Sabina gibi bir karaktersen gez eğlen kafa dağıt ama Tereza gibi isen uzak dur.
Tomas gibi bir adama benziyor anladığım kadarıyla .Sana Franz gibi bir adam yakışır,
süper ötesi bir kitaptır .Kesinlikle oku.Bana teşekkür edeceksin buraya yazıyorum .Felsefeyi de seversen yeme de yanında yat bu kitabın .O kadar şahane.okumadım ve bu dediğiniz karakterleri merak ettim
süper ötesi bir kitaptır .Kesinlikle oku.Bana teşekkür edeceksin buraya yazıyorum .Felsefeyi de seversen yeme de yanında yat bu kitabın .O kadar şahane.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?