Saatleriniz hiçbir şekilde uymuyor mu? Başka bir şey için uğramış gibi gitsen bir gün?
Birşey yapma Just... İlgileniyorsa faceten kabul eder zaten.
Kesinlikle bekle, ilgisi yoksa birşeyler yapsan da farkeden birşey olmayacak. İlgisi varsa da iletişim sağlayabileceği bir fırsat vermişsin .pazartesi-çarşamba benim
pazartesi bize geldi (boş günü demek ki)
bugün de yoktu
demek ki yok
((
bekle diyorsun yani
Sen bir şey yapma bence ya Justım.
Belki bugün işi vardır, pazartesi gelmiş işte. Değiştiğine emin misin?pazartesi-çarşamba benim
pazartesi bize geldi (boş günü demek ki)
bugün de yoktu
demek ki yok
((
bekle diyorsun yani
canım sıkıldı ya tam birinden hoşlanıyorum o da karşılık verecek oluyor olana bak.
Kesinlikle bekle, ilgisi yoksa birşeyler yapsan da farkeden birşey olmayacak. İlgisi varsa da iletişim sağlayabileceği bir fırsat vermişsin .
Mesai saatleri değişmiş. Anlamalıydım zaten pazartesi boş olup da dersimize girebilmesinden.
Şimdi bir daha nasıl karşılaşacağız.
Ayrıca aldığı isimleri teslim etmemiş, bu hafta öğrendim hocadan.
O zaman ne demeye aldı. Tahmin ettiğim gibi diye düşünüyorum.
Arkadaşlık isteği ööyle iki gündür süzülüyor orada.
Geçen sefer reddetmesi bile 2 haftayı bulmuştu. (annemin fotosu vardı reddetmişti)
Ya ben hoşlandım galiba gerçekten bu şahıstan ama artık mesaisi de farklı karşılaşamayacağız
Başka ne yapayım bilmiyorum
Ayrıldığımdan beri ilk defa böyle kalbim atmıştı, mutlu da olmuştum ilgisinden.
Ben üzüldüm bugün de muhabbet ederiz diye sevinerek gitmiştim..
Acaba diğer kutusuna düşmeden mesaj göndermenin bir yolu varsa mesaj mı atsam diye düşündüm
Mantığım yapma diyor ama sabır da edemiyorum
İsmimi bildiğine göre bir şey yapabilmek onun elinde
Bilmiyorum fikir istiyorum ne yapsam hemen bir şey yapmak istiyorum artık ama
Belki bugün işi vardır, pazartesi gelmiş işte. Değiştiğine emin misin?
Olacağı varsa oluyor sıkma canını sen.Bir yolunu bulur.Ama sen çabalama,şımarmasın.
Ah Just ah... Olsun varsın, sıkılman böyle bir sebepten olsun...sıkıldım ya gerçekten sıkıldım. ağaç oldum.
Bencede bi şey yapma.. O da bu duyguları yaşıyosa, o adım atsın..
Tesadüfler yarat sende :)
Şöyle rastgele karşılaşmalar, "bi kahve içelim"ler....
at kız mesaj nolcak.
hocan değil miydi? (kocan değil mi gibi oldu)
bişeyler sor onun bilebileceği.
deliliğe vurdur ne biliyim.
Anladım, bekle o zaman bakalım. Arkadaşlık isteğini kabul ederse, bir fırsatını bulur görüşürsün. Acele etme bence.şeker pazartesi bizim hoca olmadığı için geldi. mantıken öyle düşünüyorum çünkü kendi sınıfına dersi olsa bizim boş derse giremezdi. bugün de görmedim kurslar da genelde pzt-çrş , salı-perşembe oluyor yani bir nevi evet eminim
ya annem de öyle dedi anlattım ona bugün telefonda sen bekle diyor amaben sabırsızım olsun istiyorum çok hoşuma gitti onunla konuşmak, gülüşmek vs
Sen hızlı davranma bekle adım atmak istiyor ise atar kendisini olmadı sanal rastlaşmalar yarat bi yere davet et tavrı kendini belli eder sabır iyidir acele işe şeytan karışır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?