Kızlar bana birkaç gün müsade, çok yoğunum, taşınma telaşım var en kısa zamanda son gelişmeleri haber vereceğim. Ben gelene kadar herkes iyi olsun, moral bozukluğu, depresyon, stres, gözyaşı yok tamam mıııı?
Kızlar daha yeni geldim sayılı eve. Bugün iş yerinden sepetlediler beni. Sen yarın gelme, perşembe gel işlemleri bitir vedalaşalım dedile. Ben de yarın biraz özel eşyalarımı toplayacağım. Öğlen arkadaşlarla yemek ve kahve var, ama program nerede onu bilmiyorum. Benim çılgın arkadaşlarım kimbilir nereye gideceğiz.....
Hersey gonlunce olsun
Şuanda eşinle aynı evde mi yaşıyorsun ?
Ama insanlara bazı şeyler ders olabilir, belki eski eşin gerçektende düzeldi, bilemezsin ki ?
HEr zaman rol olmayabilir bu davranışlar.Ama adım atılmış geri dönmekte zor, gitmekte .
Ama vereceğin kararı iyice düşün, pişmanolma.
Emin değilsende adımını atma, geri çek.Sonrasıda pişmanlık getirmesin.
Ne eşimle evlendiğim için nede boşandığım için pişman değilim. Olmadı, bu kadarmış, yaşayabileceğimizi yaşadık. 2,5 ay oldu boşanalı, tayin istedim ve tayinim çıktı, geçen haftasonu gidip evimi tuttum ve yarın taşınıyorum. Eski eşim samimi yada değil emin değilim. Emin olsam bile şu anda gitmek istiyorum. Çok bunaldım, uzaklaşmak yeni bir hayat kurmak istiyorum. Bu şartlar altında eski eşimin pişman olup düzelmesi için boşanmamız mı gerekiyordu sence? Elimden gelen her teklifi sundum, evlilik terapisti dedim kabul etmedi. Eğer değişti ise bana kanıtlaması lazım. Ben bu hayatı istemediğim için boşandım, aynı şeyleri yaşamayacağım.
Seni yanlış anlamadım. Benim yaşadığım yer İzmir'in çok küçük bir sahil kasbası. Burada dışarı çıkıpda karşılaşmamak gibi bir şans yok. İş sebebi ile de atama istybileceğim en mantıklı yere atama istedim. Dediğin gibi eski eşim geçekten gördü ve anladı ise, gerçekten değişti ise o zaman yaşayacağımız yerin önemi olmamsı lazım. Şimdi sıra onda
Ne eşimle evlendiğim için nede boşandığım için pişman değilim. Olmadı, bu kadarmış, yaşayabileceğimizi yaşadık. 2,5 ay oldu boşanalı, tayin istedim ve tayinim çıktı, geçen haftasonu gidip evimi tuttum ve yarın taşınıyorum. Eski eşim samimi yada değil emin değilim. Emin olsam bile şu anda gitmek istiyorum. Çok bunaldım, uzaklaşmak yeni bir hayat kurmak istiyorum. Bu şartlar altında eski eşimin pişman olup düzelmesi için boşanmamız mı gerekiyordu sence? Elimden gelen her teklifi sundum, evlilik terapisti dedim kabul etmedi. Eğer değişti ise bana kanıtlaması lazım. Ben bu hayatı istemediğim için boşandım, aynı şeyleri yaşamayacağım.
Seni yanlış anlamadım. Benim yaşadığım yer İzmir'in çok küçük bir sahil kasbası. Burada dışarı çıkıpda karşılaşmamak gibi bir şans yok. İş sebebi ile de atama istybileceğim en mantıklı yere atama istedim. Dediğin gibi eski eşim geçekten gördü ve anladı ise, gerçekten değişti ise o zaman yaşayacağımız yerin önemi olmamsı lazım. Şimdi sıra onda
Kesinlikle, iş işden geçince diye bir deyim vardır ya. Bence de insanlar yedisinde ne ise yetmişinde de odur. Çok büyük değişiklikle değildi istediği, kendsini baştan yaratmasını filan istemedim. Diyelim ki bnim istediğim gibi bir insan oldu benim kararım ne olacak İşte onu bilmiyorum, beni o kadar yordu ki. Yeniden onunla bişeyler yaşamak istediğimi sanmıyorum. Bir de kötü bir huy biliyorum ama ben maalesef yapılanları unutamıyorum, sonraufacık bişey de onun burnunda getirmeye çalışacağım, onun da benim de hayatım zehir olacak. En güzeli iş işden geçmeden, herkes hayatını kurmalı.
O zaman en iyisi herkesin kendi hayatına yön vermesi...
'Yeniden onunla bişeyler yaşamak istediğimi sanmıyorum. Bir de kötü bir huy biliyorum ama ben maalesef yapılanları unutamıyorum, sonraufacık bişey de onun burnunda getirmeye çalışacağım, onun da benim de hayatım zehir olacak.'
Demişsin benim de huyum böyle ne yapsam da yenemiyorum bunun adı kin değil unutamıyorum...
:sinifsinif:
İlla aklıma o an gelmese de bir kavga tartışma anında geliyor ve yüzüne söyleyip bozuyorum karşımdakini...
İnşallah hakkınızda hayırlısı olur.
Zor işler bunlar, düşünüyorum da yerine koymaya çalışamıyorum bile...
Evlenmek boşanmak karşımdakinin bana gelip tekrar birleşmek istediğini ima etmesi, tükenişler...
Allah yardımcın olsun...
:Saruboceq:
Ama bence bu tükeniş değil, ayrılık kötü bişey ama bu benim kararımdı, tabi ki etkilendim ama çok kötü değildim. Tekrar birleşme isteği ise, benim kendime gelmeme sebep oldu. Şimdi sıra bende dedim kendime, bu süre içinde canımı acıtan herşeyin acısını çıkarttım. İntikam aldım da denebilir. Şimdi içim çok rahat ve onun değiemeyeceğini gördüm. O da benim evlenmeden önceki insan olduğumu gördü. Yani en fazla dost olarak kalabiliriz, bunun farkına vardı. Ha eğer varmadı ve inat eders, boşa kürek çekmek deyiminin gerçek hayattaki karşıığını görürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?