Şimdi ne olacak????

Kızlar bir de bundan sonra dediğim gibi mutlaka zor günlerim olacak, yardımlarınız desteğiniz esirgemeyin olur mu?

Kızlar bir de bundan sonra dediğim gibi mutlaka zor günlerim olacak, yardımlarınız desteğiniz esirgemeyin olur mu?

inşallah canım...sana mesaj atmak istedim ama mesajlarım silinmiş....elli mesajım dolunca derteşiriz biraz...

Canım bursa bilecik arası yakın fırsatın olursa beklerim. KK dan iki arkadaşla buluşup tanıştık, çok güzel anlaştık ve çok güzel vakit geçirdik. Belki seninle de tanışırız.

Ço9k mantıklı konuşuyorsun canım, eminim zor olacak ama atlatacaksın.
Gördüğüm kadarıylada kindar değilsin.Biraz sabret herşey güzel oalcak, açacaksın emin ol.

senağlama

Ağlamak yok. Hiç yoklukdan daha kötü bişey yoktur. Evlendiğim içinde boşandığım içinde pişman değilim. Yaşayabileceğimiz kadar beraber yaşadık bu evliliği, bitti ve ayrıldık, Biraz kırgınlık var tabi, ama normal. Küs değiliz, kavgalı değiliz. Gene de beraber geçirdiğimiz yıllar için ona teşekkür ederim, bu akşam beraber yemeğe çıkacağız ve ona teşekkür edeceğim. Allah ikimizin de yolunu açık etsin, Bizim bu durmua gelmemize sebep olanları ise kör şeytana havale ediyorum

Kızlar, özel eşyalarımı topladım. Dün akşam eski eşimle olmayan evlilik yıldönümü yemeğine çıktık. Şimdi nakliyenin gelmesini bekliyorum. Nakliye kırılacakları sarıp yüklrken iş yerine gideceğim ilişik kesip vedalaşacağım. Bugün çok zor geçecek bana dua edin

Teşekkürler kızlar.... Eşyalarım yola çıktı, ben de gece 1 de yola çıkacağım... Sabah Bilecik'deyim... Sonra eşyalarım gelecek.... Ve yavaş yavaş yerleşeceğim.... Şükürler olsun....

sevgili edanaz ben bu kk da yeniyimama mesajlarının hepsini yani9 sayfayı soluksuz okudum çok cesurca ve radikal bir karar vermişsin allah yardımcın olsun .ben bilecikte 4 yıl okudum ünv.orda bitirdim .ailemden herşeyden uzakta.istanbulda büyümüş birisi olarak ilk gittiğimde çok ağladım yapamam alışamam dedim 4 yılın sonundada ağlayarak ayrıldım ordan eşimi orda tanıdım ayrıca ben mekanları güzelleştiren insanlardır diye düşünüyorum.amaa..... biz ünv. öğr. olarak çok zor şeyler yaşadık bir kere egede yaşamış o kültürü almış biri olarak bilecik sana çok farklı geleck umarım üzülmezsin umarım hayatının geri kalan kısmını tatmadığın güzellikler içinde yaşarsın evi nerden tuttun bilmiyorum ama inşallah çabuk alışırsın insanları biraz önyargılıdır ama senin statün farklı çalışan birisin sanırım asker yadapolissin die tahmin ettim neyse ben biraz konuyu dağıttım galiba ama zaten incinmiş olan kalbini birde bileciklilerinkırmasına izin vermemen için dostça bi uyarıda bulunmak istedim kimsesizlerin kimsesi olan rabbim yar ve yardımcın olsun bizi haberdar et canım

Kızlar taşındım, yerleşmeye çelışıyorum. Ama gene eksililer oluyor, dün 16:00-18:00 arası doğlagaz bağlanacaktı ama gelen olmadı. Az önce kalktım, bugünde elektrikler kesk. Zaten yorulmuşum, kendime yeni geliyorum.
tulayb, çok teşekkür ederim tavsiyelerin için. Evet egeden farklı burası, ama benim çok umrumda değil. Askeriyede çalışıyorum, 2 nci nizamiynin karşısında tuttum evi hemen. Evimi çok beğendim, evsahibim üst katta oturuyor, benim istediğimde buydu, kendime koruma yarattığımı düşünüyorum. Yalnız, eşinden boşanmış bir bayan olunca gözler üstünde oluyor, en azında apartmana giren çıkan belli olunca kimse evine bir sürü insan gidip geliyor diyemez. Sessiz, küçük bir il.Sadece dinlenip yaralrım saracağım, sizlerle dertleşiyorum, yumuşak karnımı kimseye göstermeye niyetim yok. evime da çok fazla insan gelsin istemiyorum, sadece güvendiğim insanları tercih ediyorum. Zaten biliyorsun eskişehir ve bursa buradan çok yakın. ılk işim ehliyetalmak olacak, sonra da motorsiklet alacğım, ben araba kullanmayı bilmiyırum ve korkuyorum. Ama motorsikletle kendimi çok rahat hissediyorum. Hafta içi çalılaşacağım zaten haftasonlarıda bir yerlere kaçarım. Zaten o kdar yorgunum ki, çok ama çok dinlenmye ihtiyacım var.

hoşgeldin canım,sana kolay gelsinopuyorumnanaktan

sevgili edanaz evin yeri gerçekten sessizdir huzurun sesini dinle dinlen incinen kalbini onar askeriyeden şehre doğru inerken solda semih manav vardır ordan bol bol alışveriş yap çokiyi insanlardır birde şehir merkezinde aslım büfe vardır onlarda iyidir zamanla alışırsın allah karşına kötülükleri kötü günleri unutturacak iyi insanları çıkarsın inşallah orda çok mutlu olursun eskişehir yolunda dolay çay bahçesi vardır sımsıcak bir ortamdır güzel arkadaşların olur haftasonları takılırsın kötü günleri unutursun o seni kaybeden hıyarda derdine yansın afedersin canım sana kolay gelsin inş.amirlerinde iyi olur hoşçakal şimdilik

Herkese teşekür ederim. Dün doğalgazım bağlandı, tabi ocağım doğalgaza uyumlu değildi. Foça'da bırakın doğalgazı kanalizasyon bile yokdu. Sit alanı olduğu için bağlanamıyordu. Evim gerçekten sessiz, üst katımda oturanlar çocukulu olmasına rağmen hiç sesleri çıkmıyor. Onun üstünde de evsahibim var. Dün doğalgaz bağlanınca seslendim, nasıl kullanacağımı gösterdiler. Birde anten alacakdım ama evsahibim bende çıkış var uzat kabloyu takalım, hiç alma dedi, akşam oğlu işden gelince taktı. Tv sorunumda çözüldü. Şimdiye kadar hep iyi insanlarla karşılaştım. Çok sevdim Bilecik'i. Umarım Bilecik'de beni sever ki burada mutlu olurum.

ohh nihayet iyi haberler okumaya başlıyorum forumda :)
yeni evin hayırlı olsun.. bilecik halkkında çok bilgim yok benim.. ben de skişehir e taşınıcam yaza doğru.. cuma günü ordaydım, yemekl yemek için bilceik e geçtik.. tarihi ankara lokantası varmış orda 1930'lardan beri hizmet veriyormuş.. çok sıcak nazik insanlardı gerçekten.. anadolu misafirperverliği derler ya.. sen de oraya yemeğe gidebilirsin arada tek tavsiye debileceğim bu :)
ev sahibinin iyi olması da bayağı avantaj aslında.. şanslısın ne güsel..

O kadar yorgun hissediyorum ki kendimi. Bu farklı bir yorgunluk, sanki yıllardır biriken yorgunluklarım hepsi birden çıkıyor. Daha evimi tam olarak yerleştiremedim, ama bugün hiçbişey yapmak istemiyorum. Sadece boş boş oturmak istiyorum.

yorgunluk çok doğal.. ruhsal bi yorgunluk o.. zamanla o da bitecek.. yeni bi evin var, ne güzel dekore edersin şimdi onu.. keyfli şarkılar aç, bi yandan danset bi yandan iş yap oohh ne güzel.. ya da ben mi normal değilim acaba :))) kaydirigubbakcemile3

Yooo çok normalsin, iki gündür öyle yaptım zaten de bugün yorgunum. Fiziksel olarada yorgunum... Bugün kendime tatil versem olmaz mı? ınce, zevkli işler kaldı, vitrini yerleştirmek gardrobı yerleştirmek. Biraz tembellik yapayım da bugün belki akşama doğru skılırsm iş yaparım. Yarın bir arkadaşla buluşup pazara gideceğiz. Sonra çarşıya filan giderim. ısteksizlik değil içimdeki sadece yorgunluk....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…