Kızlar bir de bundan sonra dediğim gibi mutlaka zor günlerim olacak, yardımlarınız desteğiniz esirgemeyin olur mu?
Ço9k mantıklı konuşuyorsun canım, eminim zor olacak ama atlatacaksın.Ha pardon yanlış anladım, daha doğrusu ilişkierin bitmesinde genelde insanla da tükenir ya o geldi aklıma. Evet uğraştım, çok uğraştım, hep diyorum ben eşimi çok sevdim, artık birşey olmayacağını biliyorum ama hala seviyorum. Ama şunu anladım, sevmek yada iyi insan olmak yeterli değilmiş evliliği yürütmek için. Hayatı bize zehir etmek gerçekten istemiyorum. Benden uzak da olsa iyi olsun istiyorum. Şimi çok rahat konuşuyorum, belki aldığım psikolojik desteğinde etkisi var, hatta belki değil kesinlikle var. Biliyorum gün gelecek çok zorlanacağım, ağlayacağım hatta, ama kararıman pişman olmayacağımı biliyorum. Dün mesela çok ağladım eski komşularınla vedalaşırken. Onlardan özellikle eski eşime karşı bir tavır göstermemelerini rica ettim, onlarda tabi ki göstrmeyeceğiz, siz anlaşamadınız ayrıldınız, birbirinzin yüzünüze bakmanıza engel bir durumunuz yok, kendinize yakıştığı gibi ayrıldınız. İkiniznde yeri aynı, hiçbirşey değişmedi bizim için dediler. Ben yarın gidiyorum ve bugün evlilik yıldönümüz olacakdı. 10 uncu yıla girecektik.
Ha pardon yanlış anladım, daha doğrusu ilişkierin bitmesinde genelde insanla da tükenir ya o geldi aklıma. Evet uğraştım, çok uğraştım, hep diyorum ben eşimi çok sevdim, artık birşey olmayacağını biliyorum ama hala seviyorum. Ama şunu anladım, sevmek yada iyi insan olmak yeterli değilmiş evliliği yürütmek için. Hayatı bize zehir etmek gerçekten istemiyorum. Benden uzak da olsa iyi olsun istiyorum. Şimi çok rahat konuşuyorum, belki aldığım psikolojik desteğinde etkisi var, hatta belki değil kesinlikle var. Biliyorum gün gelecek çok zorlanacağım, ağlayacağım hatta, ama kararıman pişman olmayacağımı biliyorum. Dün mesela çok ağladım eski komşularınla vedalaşırken. Onlardan özellikle eski eşime karşı bir tavır göstermemelerini rica ettim, onlarda tabi ki göstrmeyeceğiz, siz anlaşamadınız ayrıldınız, birbirinzin yüzünüze bakmanıza engel bir durumunuz yok, kendinize yakıştığı gibi ayrıldınız. İkiniznde yeri aynı, hiçbirşey değişmedi bizim için dediler. Ben yarın gidiyorum ve bugün evlilik yıldönümüz olacakdı. 10 uncu yıla girecektik.
O kadar yorgun hissediyorum ki kendimi. Bu farklı bir yorgunluk, sanki yıllardır biriken yorgunluklarım hepsi birden çıkıyor. Daha evimi tam olarak yerleştiremedim, ama bugün hiçbişey yapmak istemiyorum. Sadece boş boş oturmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?