Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tuhaf bir çekiciliği var konu sahibinin konularının benimde bebek yeleğimin düğmeleri dikmem ve yeni örgüme başlamam lazım ama burada zaman öldürüyorum
Eğlenceli bir tip aslında bencede ama kendini yıpratıyor kv deni sevmiyor olabilirsin ama öyle yada böyle o kadının oğluyla evlisin yani yıpratmamak lazım
Hamile insana kerebiç hatırlatmak da konuya dahil mi ? :-(
Kayseri' de bulamam maalesef :-(
Onu yerken parmaklarımı yaladığımı konu sahibi görse düşer mi acaba?
Benim bildiğim kerebiç doğru kerebiçse Mersin' de meşhur bir tatlı :-( enfes lezziz. Ceviz dolu içi. Dışında da bir bitkinin kökünden olan beyaz krem şanti gibi bir şey var.
Benim bildiğim kerebiç doğru kerebiçse Mersim' de meşhur bir tatlı :-( enfes lezziz. Ceviz dolu içi. Dışında da bir bitkinin kökünden olan beyaz krem şanti gibi bir şey var.
Konuda bolca geyik, aralara serpme polemik var, bol bol konu dışı uyarısı, biraz polemik uyarısı aranjmanı yaptım, az sonra sizlere sunacağım, mendilleri göreyim, halay başı tey tey tey konudan çıkıyoruz, herkes profilinde beklesin mapus özel servisi sizleri almaya gelecek, halaya devam tey tey tey, tek sıra lütfen