Kimsem yok buralarda evde falan bi iş yapabilirmiyim acabaArkadaşınız falan yok mu başka yol ne olabilir bilemedim
Aynen bir arkadaşınızdan ya da kuzeninizden vs borç alsanız iyi olurduArkadaşınız falan yok mu başka yol ne olabilir bilemedim
Borç isteyebileceğim kimse yok evde yapabileceğim bi iş olabilir miAynen bir arkadaşınızdan ya da kuzeninizden vs borç alsanız iyi olurdu
Eskiden tekstil fabrikaları evde yapılabilecek işler verirmiş aklıma ilk o geldi ama günümüzde hala var mıdır bilmiyorumBorç isteyebileceğim kimse yok evde yapabileceğim bi iş olabilir mi
Çocuklar yaramaz diyorsunuz onlar uyurken belki ama bilemedim Allah yardımcınız olsun.Kimsem yok buralarda evde falan bi iş yapabilirmiyim acaba
Birde ben Amasya’da yaşıyorum şuan burda metropoldeki gibi fabrikalar falan yok bi temizlik işi bakayım dedim günübirlik bir tane bile ilan yokEskiden tekstil fabrikaları evde yapılabilecek işler verirmiş aklıma ilk o geldi ama günümüzde hala var mıdır bilmiyorum
Bulaşık Yıkama işi varmış gece ama bilemedmki gece işi güvenemiyorumÇocuklar yaramaz diyorsunuz onlar uyurken belki ama bilemedim Allah yardımcınız olsun.
Babamla görüşmüyorum çok önceden bi mesele vardı ben tacize uğramıştım kuzenim tarafından babam onun yanında yer almış gibi bişeydi ne ben onu görmek istiyorum nede o beniMemlekete gittiğinizde annenizde neden kalmadınız? Eğer boşanmayı düşünüyorsanız en azından düzen oturtana kadar beraber yaşayabilirsiniz. En azından kira, fatura derdi olmaz.
Gurur yapmanızı çok iyi anlıyorum ama acaba tek seferlik de olsa eşinizden isteseniz. Çocuklar için lazım dersiniz. Maalesef günümüzde hemen iş bulmak çok zorBirde ben Amasya’da yaşıyorum şuan burda metropoldeki gibi fabrikalar falan yok bi temizlik işi bakayım dedim günübirlik bir tane bile ilan yok
Şuan bizi başından atmış gibi bişey eminim diyoki beni para için arayacak ve ben aradığımda o Zafer kazanmış gibi bişey olacak gururda değilde tam olarak ona o zevki yaşatmak istemiyorum onsuz yapabildiğimi göstermek istiyorum başaracağıma inanıyorum çünkü her zaman yollarım tam tıkandığı sırada açıldı.Ben inanıyorum ona minnet etmiyeceğim tüzüğün vardı onu satarım hiç değilse erzak vs idare eder bi şekilde halledeceğim inşallahGurur yapmanızı çok iyi anlıyorum ama acaba tek seferlik de olsa eşinizden isteseniz. Çocuklar için lazım dersiniz. Maalesef günümüzde hemen iş bulmak çok zor
Çok haklısınız. İnşallah en kısa sürede halledersinizŞuan bizi başından atmış gibi bişey eminim diyoki beni para için arayacak ve ben aradığımda o Zafer kazanmış gibi bişey olacak gururda değilde tam olarak ona o zevki yaşatmak istemiyorum onsuz yapabildiğimi göstermek istiyorum başaracağıma inanıyorum çünkü her zaman yollarım tam tıkandığı sırada açıldı.Ben inanıyorum ona minnet etmiyeceğim tüzüğün vardı onu satarım hiç değilse erzak vs idare eder bi şekilde halledeceğim inşallah
Gitmiyor evden birkaç kere kapıyı kilitledim kapıyı kırdı.Telimdeki bütün delilleride silmiş.Hakkımın peşine düşücem elbetteki boşanma esnasındaİyi de evinize dönseniz ya, niye oradasınız?
Evinize dönün, eşinizin pılısını pırtısını koyum bir çöp poşetine, sonra da adamla beraber kapıya.
Mecbur çocuklara nafaka verecek, ilk zamanlar zor olur ama bariz aldatmış eğer ki delil de varsa tazminat talep edip, okul çağları gelene kadar 2 sene idare edersiniz.
Niye orada rezillik çekiyorsunuz, hakkınız olanın peşine düşsenize.
Silinen tüm fotoğrafları vs geri getirtebilirsiniz diye biliyorum. Bir telefoncuya gidip muhakkak sorunGitmiyor evden birkaç kere kapıyı kilitledim kapıyı kırdı.Telimdeki bütün delilleride silmiş.Hakkımın peşine düşücem elbetteki boşanma esnasında
Çok teşekkür ederim burda birkaç yeni ilan var eksik olmayınSizin için ilanlara baktım baya iş ilanı var. Bence hepsine başvurup şansınızı deneyin.
Fatma Gül UZUN Çağrı Merkezi Elemanı İş İlanı | İşin Olsun
class steak house Garson İş İlanı | İşin Olsun
Kozmetik Kozmetik Satış Görevlisi İş İlanı | İşin Olsun
Özdemir Ltd Mağaza Personeli İş İlanı | İşin Olsun
Aker Market Reyon Elemanı İş İlanı | İşin Olsun
Mutlaka sorucam çok sağolunSilinen tüm fotoğrafları vs geri getirtebilirsiniz diye biliyorum. Bir telefoncuya gidip muhakkak sorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?