şimdi ne yapmalıyım tamam mı devam mı?

mekselina0101

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2014
109
72
28
35
merhabalar forumda yeniyim. bu aralar kararsızlık dolu günler yasıyorum ve sizlere anlatmak istedim belki karar asamamda yardımcı olabilirsiniz simdiden teşekkürler konuya gelince
bundan 3 4 hafta önce, internetten biriyle tanıştım.Çocugun cok fazla arkadası yoktu hatta sadece bendim ve bana yazmaya başladı gittiğim yerleri evimi herseyi biliyordu sosyal medyada yaptıgım chekinlerden dolayı .Daha sonra yazışmaya basladık ve görüşme kararı aldık.Çocugun başta tanıdıgım olan biri olma ihtimali olabileceğini düşündüm ama görüştüğümde tanımadıgım biri oldugunu anladım gayet iyi giyimli konusması düzgün işi yerinde biri.bulusmadan önce numarasını verdi ve özeldende arayabilecegimi söyledi sadece onun gercek olduguna inanmam için her neyse görüştük oturduk sohbet muhabbet derken sarjım cok azdı ve numarasından ev arkadasımı aradım istersen ev arkadasın numaramı kaydetsin sana ulasamazlar beni arasınlar korkmasınlar dedi herseye dikkat eden biri 3 hafta oldu görüşeli arıyor soruyor bulusuyoruz hemen hayatıma karısmaya basladı aslında hosuma gitmedide değil kıskanıyor sosyal medyada aktif olmamı istemiyor beni almaya geldiğinde ben gelmeden asagı inme diyor kısaca hemen sahiplendi ama dün bana bir soru sordu benden gizlediğin bir sey sırrın var mı diye yok dedim senin varmı diye sordugumda eski sevgilimi unutamadıum dedi 8 yıl cıkmıslar 3 ay olmus ayrılalı bende o zaman benimle görüşme dedim beni eve bıraktı sonra tekrar aradı in konusalım diye eskisini unutmak istediğini beni ailesine anlattıgını hayatıma yeni birini almak istiyorum ve birini tanıyorum demiş annesine öyle söyledi bende sans veremeyecegimi söyledim ama suan içim içimi yiyor erkek kolay unuturmu uzun yıllar süren ilişkisini 3 ayda bir sans vermeliyim sizce

Adam kimsldir nedir necidir.. internetten tanismissiniz sosyal hayatina henüz sahit degilsinizm tanimadanbne basla diyebikiriz ne de bitir..

Dogru biri olsaydi wende buraya.konu acmazdin canim sende farkindasin ..

Bildigin yedekte tutmaya calisan ergenus tiplemesi
8 yili kimse 3 ayda unutamaz gececk bu isleri kendine.baska civi bulsun canimcim

aslında ben yanlıs söyledim tanımaya girişmelimiyim

Herkesin kendisinin degerlendirecegi bir sey ancak ben tanimazdim. Gelisininden belli gidisi..
8 yillik iliskyi kimse çöpe atmak istemez. 3 ay sonra yeni birinibde bulmak.. hemde internetten.. arti sizi asagiya bile onrld8rmiyor kendisi gelmeden. Bana cok saglam adimla gelmedi

8 yıllık bir ilişkinin kolay unutulacağını sanmıyorum. O kızla büyümüş gibi bir şey.. Tabi ki tamamen unutanlarda vardır, ama çok çok az olduğunu düşünüyorum. Açıkçası ben böyle bir ilişkiye başlamazdım. Hakkında en hayırlısı olsun.

Kısıtlanılmanın nesi hoşunuza gidiyor anlamadım. Adam dışarı çıkmana, sosyal medya kullanmana, giyimine karışacak, sen de sahipleniyor diye mutlu olacaksın...

Yarın öbür gün ailesine karşı ezdirdiğinde, sahiplenmenin ne demek olduğunu anlarsınız belki...

haklısınız ama unutmak istediğini söylüyor sans verip vermemekte kararsızım dönse naparsın dedim asla dönmem hayatıma giremez ins evlenir diyor ama aileside biliyor kızı

Kıskanıyor olması sizi korumaya çalışıyor olması değer verdiği anlamına gelmiyor bunu anlayın önce. 8 yıllık ilişki ve 3 ay olmuş ayrılalı unutamadığını söylemiş size birde buna ragmen hala konuşma taraftarı mısınız?

Ayy ciddi anlamda boghhh geldi . Nedir bu kiskanilmak.sahiplebilmek meraki. Ne anliyorlar ki acep

haklısınız ama unutmak istediğini söylüyor sans verip vermemekte kararsızım dönse naparsın dedim asla dönmem hayatıma giremez ins evlenir diyor ama aileside biliyor kızı

Yarin bir gun baskasi ile tanismak icin yenisini acar bi.baskasi icin bir tane daha hic guven.vermiyor gecin.lutfen su aile biliyor olaylarini

seni çivi niyetine kullanacak yani. unutamazsa, sen daha iyilerine layıksın diyerek terkedecek. sen de karşılıksız sevginle ortada kalacaksın.

Bence 8 yıllık ilişkisini bu kadar kisa sürede unutamaz zaten su anlattiklarinizdan bile benim.cikarimim:
Adamda bir guven sorunu var
Ya aldatildi ya da kiskanclik gibi bir sebepten ayrildi yani kisacasi adamın ne kendine.ne de karsisindakine güveni yok
Hemen aileye anlatmak, arkadaşınin olmamasi falan pek guven vermedi acikcasi
Duygusal anlamda hisleri olmasa, tamamen bitmis olsa bile bu adam sorunlu hic gerek yok tanımadığın birini hayatina almaya
Bir de sır demis belki anlamadığı neler var neler bosver yol yakinken hic baslamadan bitir

Esim bana hep der
Olurda sdnle evlenmeseydim
Herhalde 90 yasinada gelmis olsaydim aklimin bi kosesinde hep sen olurdun diye.
Erkeklerde kadinlarda hicbir zaman ilk asklarini unutamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…