- 21 Haziran 2014
- 109
- 72
- 28
- 35
- Konu Sahibi mekselina0101
-
Adam kimsldir nedir necidir.. internetten tanismissiniz sosyal hayatina henüz sahit degilsinizm tanimadanbne basla diyebikiriz ne de bitir..
aslında ben yanlıs söyledim tanımaya girişmelimiyim
Kısıtlanılmanın nesi hoşunuza gidiyor anlamadım. Adam dışarı çıkmana, sosyal medya kullanmana, giyimine karışacak, sen de sahipleniyor diye mutlu olacaksın...
Yarın öbür gün ailesine karşı ezdirdiğinde, sahiplenmenin ne demek olduğunu anlarsınız belki...
haklısınız ama unutmak istediğini söylüyor sans verip vermemekte kararsızım dönse naparsın dedim asla dönmem hayatıma giremez ins evlenir diyor ama aileside biliyor kızı
seni çivi niyetine kullanacak yani. unutamazsa, sen daha iyilerine layıksın diyerek terkedecek. sen de karşılıksız sevginle ortada kalacaksın.haklısınız ama unutmak istediğini söylüyor sans verip vermemekte kararsızım dönse naparsın dedim asla dönmem hayatıma giremez ins evlenir diyor ama aileside biliyor kızı
Sevgiyi bilmeyenler, bu kısıtlanılmayı sevgiyle alakalı zannediyor, hepsi buAyy ciddi anlamda boghhh geldi . Nedir bu kiskanilmak.sahiplebilmek meraki. Ne anliyorlar ki acep
Ne guzel soylemisEsim bana hep der
Olurda sdnle evlenmeseydim
Herhalde 90 yasinada gelmis olsaydim aklimin bi kosesinde hep sen olurdun diye.
Erkeklerde kadinlarda hicbir zaman ilk asklarini unutamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?