şimdi ne yapmalıyım tamam mı devam mı?

qq
merhabalar forumda yeniyim. bu aralar kararsızlık dolu günler yasıyorum ve sizlere anlatmak istedim belki karar asamamda yardımcı olabilirsiniz simdiden teşekkürler konuya gelince
bundan 3 4 hafta önce, internetten biriyle tanıştım.Çocugun cok fazla arkadası yoktu hatta sadece bendim ve bana yazmaya başladı gittiğim yerleri evimi herseyi biliyordu sosyal medyada yaptıgım chekinlerden dolayı .Daha sonra yazışmaya basladık ve görüşme kararı aldık.Çocugun başta tanıdıgım olan biri olma ihtimali olabileceğini düşündüm ama görüştüğümde tanımadıgım biri oldugunu anladım gayet iyi giyimli konusması düzgün işi yerinde biri.bulusmadan önce numarasını verdi ve özeldende arayabilecegimi söyledi sadece onun gercek olduguna inanmam için her neyse görüştük oturduk sohbet muhabbet derken sarjım cok azdı ve numarasından ev arkadasımı aradım istersen ev arkadasın numaramı kaydetsin sana ulasamazlar beni arasınlar korkmasınlar dedi herseye dikkat eden biri 3 hafta oldu görüşeli arıyor soruyor bulusuyoruz hemen hayatıma karısmaya basladı aslında hosuma gitmedide değil kıskanıyor sosyal medyada aktif olmamı istemiyor beni almaya geldiğinde ben gelmeden asagı inme diyor kısaca hemen sahiplendi ama dün bana bir soru sordu benden gizlediğin bir sey sırrın var mı diye yok dedim senin varmı diye sordugumda eski sevgilimi unutamadıum dedi 8 yıl cıkmıslar 3 ay olmus ayrılalı bende o zaman benimle görüşme dedim beni eve bıraktı sonra tekrar aradı in konusalım diye eskisini unutmak istediğini beni ailesine anlattıgını hayatıma yeni birini almak istiyorum ve birini tanıyorum demiş annesine öyle söyledi bende sans veremeyecegimi söyledim ama suan içim içimi yiyor erkek kolay unuturmu uzun yıllar süren ilişkisini 3 ayda bir sans vermeliyim sizce
gercekten onu unutmak isteseydi sana boyle bisiyi anlatp kendinden uzaklastrmazdi.unutamadim diyp senden red cvbi alincada unutmao.istiyorum ayaklarina girmis. bi erkege eski sevgilisini unutturmak icin kendini harcatma diyorum .seni yara bandi yapmasina izin verme.cunku en ufak Ozorlukta veya tartismada streste eskiyi dusunup seni mutsuz edecegni dusunuyorum.bence tamamdir.devam etme .adammi.kalmadi

Kızlardaki bu sahiplenme merakını hiç anlamam. Beni kısıtlıyor, bana kendi aklım yokmuş gibi davranıyor çünkü beni sahipleniyor.

Her kadın kendisinin sahibi olsun öncelikle, bir erkeğe ne gerek var?

Bence bu tipten bir cacık olmaz, o ayrı. Önce seni sınıyor bakalım geçmişinde birşey var mı diye. Buradan bile belli ne olduğu...

Back
X