Şimdi ne yapmalıyım?

hazalee98

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2018
1.227
1.042
133
27
Merhaba açtığım konuyu hatırlayanlar olur;

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/cok-buyuk-hata-yaptim.1084519/

Dün kendisi bana mesaj attı sinsi ve çıkarcı arkadaşların olduğu sürece ben olmam , sevildiğini unutma gibisinden arkadaşımı kesinlikle hayatımdan çıkarmamı istiyor net tavrı bu.

Bende ona beni aramasını yazarak kendimi çok iyi ifade edemediğimi ve konuşmayı tercih ettiğimi söyledim, uyuyacagini ve moralinin bozuk olduğunu söyledi , bende iyi geceler dedim ve konuşma burda bitti

Burdan aldığım tavsiyeler ile üstüne gitmemeye karar verdim çok hatalı olduğumu biliyorum ve bu ilişkiyi kurtarmak istiyorum bir sonraki adımım ne olmalı

Arkadaşını hayatından çıkarırsan düzelecekmiş işte. Ölç biç tart . Yalnız bunu yaparsan isteklerinin artarak devam etme olasılığını da hesaba kat.

Nldu barıştınız mı?

Hayır dun konuştuk biraz çocukla kesinlikle görusmemi istemiyor dün ona beni ara yazarak kendimi çok da iyi ifade edemiyorum dedim görüşecek misin onunla dedi bende yine aramasını istedim çok yorgun olduğunu moralinin bozuk olduğunu yazmis uyucam dedi bende iyi geceler dedim teşekkür etti ses soluk yok

NE YAPMALIYIM

Bu arkadaşı hayatınızdan çıkarmadığınız sürece tepkisi değişmez. Sevgiliniz kendini değersiz hissetti, şimdi sildiğinizi görüp tamir edecek. Özür dileyip ilişkinize devam edeceksiniz o da isterse tabii. Dürüst olup görüşeceğim, karışma diyemediğiniz için bu bedeli ödemeniz gerekiyor. Tercih size kalmış.

Takmış çocuğa.
Kabul etme.
Buna he dersen önünü alamazsın bir daha

Neden farklı başlıklar altında 2 konu ????

İkisinde de cevaplarımız aynı olacak ama sen istiyorsun ki GİT ARA ve YALVAR diyelim ..

Gitmesini istemiyorum ne yapabilirim peki
Sende takıntılısın.
O zaman sil dostunu dön sevgiline
Ama bununla sınırlı kalmayacak emin ol
Herşeyi burnundan getirecek yalan söylemiştin diyerek hep yüzüne vuracak
Belki kendi de yalan söyleyecek ve sen yakaladığında ee sende söylemiştin diyecek
Bunlara okey diyorsan hayat senin

Neden farklı başlıklar altında 2 konu ????

İkisinde de cevaplarımız aynı olacak ama sen istiyorsun ki GİT ARA ve YALVAR diyelim ..

Hayırr bu konuya cevap gelmeyince kapatılsın istedim diğer konuya da yazdım zaten bunu tek istediğim yol gösterilmesi ne yapacağımı bilmiyorum cünkü paylasabilecegim bi kız arkadaşım yok.

Bunlara okey demiyorum ama hislerim var bazı konuları okurken bende ayrılsa boşansa diyorum kolayca ama hayat hep mantık üzerinden yurumuyormus bilmiyorum benden mi bi adım bekliyor umrunda mı değilim çok mu kırgın hiçbi fikrim yok nasıl bi adım atmam gerek onu da bilmiyorum

Sana herşeyi söyledik
Kimse vazgeçilmez değildir
Hakkında hayırlısı olsun

Sana herşeyi söyledik
Kimse vazgeçilmez değildir
Hakkında hayırlısı olsun

Ya evet öyle doğru ama benim vazgeçmememin sebebi her şey iyi giderken benim yüzümden mahvolmasi ?

Şimdi de o yüzden panikledim üstune gitme dediniz aramadım yazmadım dünden beri o yazdığından itibaren ama korkuyorum da vazgecerse diye

Sen benim tam dediğimi yazmadın
Cümleleri değiştirip yazdın
Konuşmayı uzattın
Önemsemez tabi
Evet ilişkiyi mahvettin ama son dediklerinle daha da batırdın
Vazgeçecek diye korkarsan vazgeçer zaten
Sensiz de devam edebilirim hayat güzel kafasında olmalısın
O moda gir demiyorum
Ona öyle yansıt
Ama sen bu konuda iradesizsin malesef.

O arkadaşınızla görüşmenizi istememesinin bir sebebi var mı? Yoksa sırf "erkek" diye mi görüşmenizi istemiyor?

İstememesinin bir sebebi yoksa ve siz buna rağmen o arkadaşınızla görüşmezseniz bu isteklerinin ardı arkası kesilmez.. ona göre düşünün.

Sevgilinizin sırf egosu, kaprisi ve şımarıklığı yüzünden can ciğer arkadaşlar bırakılmaz, ileride pişman olursunuz... Yazın bunu kenara...

Sırf erkek diye mesafeli durmami istiyordu , ben ss leri attım arkadaşımla olan konusmalarin sevgilim arkadaş olarak gorustugumuze inansin diye arkadaşıma yazdım işte bizi cafede görmüşler fotolarımızı çekmişler seninle aramda bişey olduğunu düşünüyor diye çocuğun cevaplarına sinir oldu kesinlikle o sinsi oldukça ben yokum diyor

Her şeyi ben berbat etmişken dediginiz taktik pek uygun düşmezdi onun da sucu olsaydi dediklerinizi yazardım ben zaten dün yalvarmadım adama onu yansıtmak için önce iletişim kurmalıyım bence ama o da yok

Bahane bulacak ya ondan, sırf haklı çıkmak için çocuğun her dediği batıyordur ona :) Eğer siz bir sinsilik hissetmiyor ve sizin için çok iyi bir arkadaş ise bırakmayın derim. İnanın sonu pişmanlıktır örnekleri o kadar çok ki.

Ve eğer bırakırsanız erkek arkadaşınız baskın gelecek ve bu herşeyde böyle sürüp gidecek.

Erkek arkadaşımdan da vazgeçmek istemiyorum ki duygularım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…