B brcsnr Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Ocak 2016 1.504 3.614 133 8 Ağustos 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi hazalee98 #21 hazalee98 .!.: Erkek arkadaşımdan da vazgeçmek istemiyorum ki duygularım var Genişletmek için tıkla... Sebepsiz yere bir arkadaşınızı bırakmanızı isteyen bir erkek arkadaşınız var.. Taviz tavizi doğurur aklınızda bulunsun.
hazalee98 .!.: Erkek arkadaşımdan da vazgeçmek istemiyorum ki duygularım var Genişletmek için tıkla... Sebepsiz yere bir arkadaşınızı bırakmanızı isteyen bir erkek arkadaşınız var.. Taviz tavizi doğurur aklınızda bulunsun.
G gercekneydi Şüyuu,vukuundan beter Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2018 751 597 18 8 Ağustos 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi hazalee98 #22 hazalee98 .!.: Gitmesini istemiyorum ne yapabilirim peki Genişletmek için tıkla... taviz tavizi doğurur Sizi gerçekten seven kötü huylarinizla ve sevmediği seyler ile bütün olan sizi sever. Burada konularda tavizde zirveye cikan insanlardan sevdiginiz yapmayin bunu. Bunu arkadasiniz fazla geldi. Yarın kilik kıyafet nasilsa siz taviz verirsiniz olmadi O kendini geri çeker siz kabul etmek zorunda kalirsiniz. Kendinize değer verin. Sevgiliniz de gelsin arkadasinizla görüşmeye.
hazalee98 .!.: Gitmesini istemiyorum ne yapabilirim peki Genişletmek için tıkla... taviz tavizi doğurur Sizi gerçekten seven kötü huylarinizla ve sevmediği seyler ile bütün olan sizi sever. Burada konularda tavizde zirveye cikan insanlardan sevdiginiz yapmayin bunu. Bunu arkadasiniz fazla geldi. Yarın kilik kıyafet nasilsa siz taviz verirsiniz olmadi O kendini geri çeker siz kabul etmek zorunda kalirsiniz. Kendinize değer verin. Sevgiliniz de gelsin arkadasinizla görüşmeye.
Meyrotik Üye işte... Kayıtlı Üye 24 Ekim 2015 264 420 103 8 Ağustos 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi hazalee98 #23 Bu sıkıntılı bir ilişki. Bir kere erkek arkadaşınız neden arkadaşlarınıza karışıyor? Bir sıkıntı mı oldu daha önce? Eğer yoksa kimse kimsenin hayatına dair kararlar veremez. Size hayati bir tavsiye vereyim. Kimse için kimseden vazgeçmeyin.
Bu sıkıntılı bir ilişki. Bir kere erkek arkadaşınız neden arkadaşlarınıza karışıyor? Bir sıkıntı mı oldu daha önce? Eğer yoksa kimse kimsenin hayatına dair kararlar veremez. Size hayati bir tavsiye vereyim. Kimse için kimseden vazgeçmeyin.
Mune Nirvana Yönetici Super Moderator 12 Temmuz 2006 57.388 219.459 1.223 53 8 Ağustos 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi hazalee98 #24 hazalee98 .!.: Mune konuyu kapatır mısınız Genişletmek için tıkla... _______________