- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
Merhaba, benimde ogluşum 1.sınıfa başladı, geçen hafta beraber gittik bu hafta kendisi gidip gelicek eve çok yakın okul ama biraz önce aradım sesi kötü geliyordu bogazım agrıyor dedi inşallah hasta olmaz okulun ilk gününde, gidip bakayım okulunada gidebilirse ben götüreyim. Bu arada 15 hatta 20 ytl istemişler kitaplar için bu kısmını pek anlayamadım sizlerdende istedilermi.
Yav bizden hiçbirşey istemediler, sadece yazı defteri getirsinler demiş öğretmen. Kitapları onlar verecekmiş.
Beslenmesini akşamdan hazırladım minik kelebeğimin. babası bırakacak okula. Çok heyecanlı, bende tabi. İnşallah çok başarılı olurlar minik kuzular.:Saruboceq:
Sanırım bizden istedikleride okumayı yazmayı ögreniyorum seti için başkada kitap falan vermediler belki bugün verirler. Bunların dışında para talep etmediler bugün okula gidicem müdür beyle bir görüşeyim bakayım. Bende ogluşunuza hayırlı bir ögretim yılı diliyorum, başarılar.
bir şey sormak istiyorum başka para talep edilmedi denmiş. yıllık aidatlarınız var mı?
tırtıl şaka yapıyosun değil mi? artık tokat kaldı mı ? eminmisiniz tokatladığına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?