İlköğretim Yorum ve Soruları şimdi okullu olduk 1 sinifa cocugu baslayan anneler buyrun paylaşim yerimiz olsun ne

tirtilkurabiye

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
3.399
29
688
İzmir
benimde oğluşum 1 sınıfa basladı gayet ii kendisi gidip geliyor bu hafta kitaplerı istedi ögretmen cantalar güllü gibi agır bu cocuklar bu kadar seyi nasıl tasıyacak cok mutluyum heyecanlıyım haydi sizleride bekliyorummmmmmmmmmmmmmhihoyyythihoyyyt

Merhaba, benimde ogluşum 1.sınıfa başladı, geçen hafta beraber gittik bu hafta kendisi gidip gelicek eve çok yakın okul ama biraz önce aradım sesi kötü geliyordu bogazım agrıyor dedi inşallah hasta olmaz okulun ilk gününde, gidip bakayım okulunada gidebilirse ben götüreyim. Bu arada 15 hatta 20 ytl istemişler kitaplar için bu kısmını pek anlayamadım sizlerdende istedilermi.

geçmiş olsun havaların tam geçiş dönemiya aman hasta olmasın
kitaplar için devletin verdiklerine para vermedik ama koza yayını okumayı ve yazmayı ögreniyorum seti alınacakmıs onun için 35 ytl istediler
sınıf içinde
laptop projektör
sınafa dolap
sıra ve masalara örtü
perde
yapılacakmıs bunlarada aylık taksitle ödeyecekmişsiz sizdede varmı böyle bir seyCADIARZU

hayırlı bir ögretim yılı diliyorum oğlusunuza

Yav bizden hiçbirşey istemediler, sadece yazı defteri getirsinler demiş öğretmen. Kitapları onlar verecekmiş.

Beslenmesini akşamdan hazırladım minik kelebeğimin. babası bırakacak okula. Çok heyecanlı, bende tabi. İnşallah çok başarılı olurlar minik kuzular.:Saruboceq:

Sanırım bizden istedikleride okumayı yazmayı ögreniyorum seti için başkada kitap falan vermediler belki bugün verirler. Bunların dışında para talep etmediler bugün okula gidicem müdür beyle bir görüşeyim bakayım. Bende ogluşunuza hayırlı bir ögretim yılı diliyorum, başarılar.

hayırlı olsun canım sizede kelebeğinizede toplantı yapıldı bizde sonra bu liste verildi bakalım hayırlısısositososito

kitapcılarla anlaşmıslar onlar getirecekmiş kitapları ögretmen dagıtacak paralarını toplayacakmıs bakalım a.s

herkesin hayırlı uğurlu olsun. uzun yıllar sürecek eğitim öğretim hayatına ilk adımları attık. Allah yardımcımız olsun. benim kızımda 1. sınıfa başladı. defterlerin yanında yardımcı kitap istediler. sonra bilgisayar ve projektör alınacakmış sınıfa. perdeleri biz diktireceğiz. okula güvenlik görevlisi alınacakmış ücretini velilere paylaştırılmak üzere. masraflarla başladık bakalım hayırlısı diyorum. öğretmenimizi çok seviyoruz. zaten özellikle bu öğretmeni istedik. anasınıfından arkadaşlarının çoğu yanında olduğu için sorunsuz gidip geliyoruz bakalım.

tekrar herkesin hayırlı olsun, Allah zihin açıklığı versin evlatlarımıza ve başarılar diliyorum...

merhabalara.s.
benim de minik kelebeğim okula başladıhihoyyyt
kitaplara para vermedik biz ama henüz toplantı yapılmadı yani bizden ne kadar para isteyecekler şimdilik bilemiyoruzfisfisfis
bütün çocuklarımız başarılarla dolu geçirsin ve hayırlısıyla bitirsin inşallah okullarını:asigim:

kızlar bizim ögretmenizmi dün 2 cocugu tokatlamıs sınıfda sok olduk duyunca müdür yardımcımıza bildirmek durumunda kalıcaz ve kendisiyle toplantıda bu hareketinin cok yanlıs oldugunu ve ceza yöntemini kullanmasını isteyecegiz cok sinirlerimiz bozuldu erkek cocukları tokatlıyormus kızlara ceza yöntemini uyguluyormus ögretmenizmiz bayan ve 7 senelik ögretmen inanamadık offffffffkaydirigubbakcemileklava:klava:klava:senağlamasenağlamasenağlama

evet ne yazııkki benim ilkokula başlayan oğluma öğretmeni tokat atmışş..şuan çok sinirliyim müdüremi gitsem yoksa öğretmene dayağın hayvana bile yakışmadığını aciz cahil insanlar şiddet uygular .diye uyarsammı ama içime sindiremiyorum biz bir fiske vurmazken ninicik çocuklara tokat atmalarıı yazıık böğle öğetmenler eğitimsiz öğretmen buna denir heralde ayrıca sınıfta bir velii oğlumun durumu nasıl diye sorunca öğretmen ooo bu benden çoook dayak yer dedi şook oldumm..bakıcam olmassa sınıfı değiştircez ..

tırtıl şaka yapıyosun değil mi? artık tokat kaldı mı ? eminmisiniz tokatladığına.

evet maslesef bugünde 4 cocugu daha tokatlamıs ve benim oğlumun mesane sorunu vae sık sık tuvalate gitmesi gherek okul acıldıgında anlatmıstım ama bugün cocugu tuvalate yollamıs ve cocuk altına kaksını ve çişini kaçırarak geldi ve oğlum diyorki ögretmen yarında bana mı vuracak kan beynime fırladı öğle talinden sonra okula gittim dedim siz ne yaptıgınızı anıyorsunuz hiç kimseyi yollamdım tuvalte diyor olabilir dedim benim cocgum rahatsız ve tutamıyor sınıfta alay konusu bile olabilir oz amna dedim ben nasıl getiricem cocugu sıunıfa özür diledi vbs ama ne fayda hemen ankara gatdaki dr aradım gnelecerrahi yi dedim böyle böyle
dedi psikologlada görüşelim muhtemelen yüzde 70 iyileşen cocuk 2 günde ne hale geldi ögretmenle konusun eger tokat atarsa cocuk soka girer ve içine kapanıp konusmaz yemez içmez bilmiyorum delirmek üzereyim oruçluyum kusmak üzereyim basımda müthiş agrılar şimdi gidip tekrar konusacagım yoksa okul müdürüne ve milli eğitime şikayetde bulunup sınıf değiştirecegimmmmmmmmmmmmklava:klava:klava:senağlamasenağlamasenağlama

gerçekten çok şaşırdım. bunu yapan eğitimci mi? bence hiç durmayın gerekli yerlere durumu bildirin. dün 2 bugün 4 çocuk yarın kaç çocuk olacak acaba? bu insan hiç mi çocuk psikolojisinden anlamıyor, hayret...üstelik çocuğunuzu tuvalete göndermemesi çok yanlış , rahatsızlığı olsun yada olmasın .ki oğlunuzun tuvaletee gitmesi zorunluymuş. gerçekten hayretler içerisindeyim. sizin yerinizde olduğumu düşünmek bile istemiyorum. umarım sorununuz hallolur.

benim kızımda bu sene 1. sınıfa başladı, ablasıda 5. sınıfda..ilk günümüz biraz zor geçti, biraz ağladık, fakat şu an iyiyiz..sınıfımız 55 kişi:1shok: maalesef..öğretmenimizin Allah yardımcısı olsun..ve tabii ki çocuklarımızın..okulumuzsa sınıf yapmaya müsait alan var ..bunu müdür yardımcısı ilede görüştük..fakat nedense okul yönetimi pek taraftar değil üç sınıf yapmaya..şu an 1. sınıf 2 tane var...bugün bir kaç veli tekrar rica ettik..lütfen 1. sınıfları üç sınıf yapalım dedik..müdür yardımcısı ne dese beğenirsiniz:SİZ ONU GİDİN OY VERDİKLERİNİZE SÖYLEYİN..:1shok:benim kime oy verdiğim alnımda yazıyor herhalde..şaka gibi..laelaelaelaelae

biizm sınıfta 45 kişi. tam gün 3 şube 1. sınıflar. sabahçı öğlenci ayıralım dedik. yapmıyorlar. tıkış tıkış sınıf. sıralar arasında 2 öğrenci geçemiyor bile. düşünün küçücük çocuklar yanyana geçemiyorlar. havasız kalması ayrı bi sorun. bina tarihi bir bina olduğu için anıtlar kurulundan izin gerekiyormuş vs. ayrıca pencereler çocukların dizine geliyor. korkuyorum bakarken birisi itirirse falan diye, her sabah tembihle bırakıyorum camdan uzak dur kızım. okulumuz çok güzel ve buranın sayılı okullarından ama güvenlik yetersiz işte. nasıl dersleriniz başladı mı?ödevler falan?

Merhabalar. Benimde oğlum 1. sınıfa başladı. Bizde 20 ytl okul aile birliğine para verdik. Devlet kitapları dışında morpa yayıncılığın okuma setini aldık. ödevlerimiz de başladı. Biraz zorlanıyoruz oyundan sonra bu ödevler zor geliyor çocuklara. Fakat tüm bunlar neyse de yukarıda yazılanları şaşkınlıkla okudum. Bunlar çocuğun psikolojisini olumsuz etkilicek şeyler. O kadar hassaslar ki ben her gün olumsuz bişey olmasın okuldan soğumasın diye dua ediyorum. Çünkü biz onları kırmamak için elimizden geleni yaptık. Bence Öğretmenler , ( özellikle bazıları ) çocuklara davranışları ile ilgili psikolojik eğitim ve destek almalılar.Bu ilk günlerde öğretmenden korkar ve okuldan soğurlarsa tüm eğitim hayatları kötü geçer.Hepsi için hayırlı olur umarım.Böyle olumsuzluklar yaşamayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…