şimdi onunla yatıcam

Yani şimdi adamla yatmadan önce geldin iki dakka konu açtın konuyu bildirdin sonra da yattın mi ?? Kendinize olan saygınizi yitirmeyin . Baska da laf a gerek yok

Bile isteye beraber oluyorsanız, cinsel olarak ihtiyaçlarınız varsa emanna ama pişman olacağınız belli bir ilişki yaşıyor olmak ?
İşte bu size kendinizi değersiz hissettirir ve sonrasında vicdan azabı duyabilirsiniz. Bence bir süre kendinizle kalın kafanızı dinleyip ölçüp tartın. He böyle yapamam boşluk dolsun diyorsanız da sadece birileriyle kahve falan için öyle görüşün yani illa yatakta bitmek zorunda değil sonu. Hakkınızda hayırlısı.

Beline guvvet bacım..:KK76:
Ha gayret dağı aşacaksın...:anneadayı:
Kız ben sana demedim mi :işsiz::işsiz::işsiz:
Karşıki dağlar :kızgın:
Candarma candarma:KK71::KK71::KK71::KK71:

Gelmiş yine şaşmayan tokat atmalı, beğeni yalvaran yorumlar ve evli kadınların bayağı şaka içerikli alıntılı yazışmaları.
Ay durun az güldünüz, Henüz tokatlar yüzüne ulaşmadı.
Copy copy yorum da çoğunluğu bulmadı.
Fake olmadığını varsayarak, akilane yorum yapan üye varsa kendisini kutluyorum. :)
Dayanamadım okurken bulmaya

kızlar ben çok kötüyüm eski konumdan bilirsiniz belki terk edildim şimdi de alakasız biriyle yatıcam kızlar ben dayanamıyorum beni kurtarın nolur kendimi ucuzlatıyorum onu unutmak için
Unutmak için neden zorluyorsun kendini çıkmaz sokaklara itiyorsun?bir müddet sürer bu acı ama mutlaka soğur zamanla.Ama sen kendine zaman tanımalısın.Nasıl mide bulandırıcı bir durum unutmak için bedenini kullandırmak?önce sen kendine değer vermelisin

Back
X