- 23 Haziran 2015
- 1.271
- 1.470
- 83
- 32
- Konu Sahibi dark paradise
-
Bu çok iyiydi... Çok çok güldümBenimde bayağı uykum geldi bende yatıcam
Kadın nasıl yattıysa daha da doğrulamadı yalnız
Bu ne bicim fantazidir :)Ayy kadını yattığı kişi kaşıkla gözlerini oyup çukuramı attı acaba
beni cddiye alıp cevap verenlere çok teşekkür ederim öncelikle çok iyi insanlarsınız gelicek şimdi ama sizin sayenizde yapmamaya karar verdim hepinize çok teşekkür ediyorum :)))
En azindan yazmis sag olsun. Kiminuye yaziyo burda herkes birbirini yiyo uye kayip:))Ayyy valla fake olup olmadığı dahi belli olmayan bir üyeyi ne kadar kafaya takmışsınız. Yazmayım dedim de yattı mı yatmadı mı kaç sayfa etmişsiniz.
Konuyu açtıktan 10 dk sonra yatmayacağını beyan etmişti kızımız. Buldurdunuz illa :)
Recep ivedik izlemedin sanırımBu ne bicim fantazidir :)
Ohff bugun noluyo millet filmlerden gidiyo:)) hangi bolumdeydi bu replik?Recep ivedik izlemedin sanırım
Sihirli sözcük !!(?)kendimi ucuzlatıyorum onu unutmak için
Kusura bakmayın ben istediğim konuya fikrimi yazabilcegimi sanıyordum herkesinde buna hakki var sanirim sonuçta kapanmamış bir konuAmma uzattiniz konuyu ya. Yatan yatti, kalkan kalkti. Sahibi olmayan konuya ancak bu kadar yazilabilir.
Pardon size yazmadim sahsiniza degildi. Genel olarak uzadi konu.Kusura bakmayın ben istediğim konuya fikrimi yazabilcegimi sanıyordum herkesinde buna hakki var sanirim sonuçta kapanmamış bir konu
Özür dilerim en son yazınca ne bilim üzerime alindimPardon size yazmadim sahsiniza degildi. Genel olarak uzadi konu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?