şimdi.. sizce ben bu kadınla görüşmeyi keyeyim mi?

tinemisim

gözbebeğim
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
481
49
118
Kocaeli
slm hanımlar..

konu şu ki..benim samimi olduğum bi arkadaşım,

eşimle aynı okulda öğretmen olduğundan eşimle daha önceden arkadaşlar.,

ben evlendiğimden beri tanıyorum vede yakın arkadaş olarak görüyodum taaaki hakkımda konuştuğunu duyana kadar

hanımlar,ben komşularımla iyi anlaşırım,onlar gelir,beni davet ederler, ama hiçbir zaman ben özelimi onlarla asla paylaşmam

hoşlanmam çünkü.

bu bahsettiğim arkadaşsa,eşiminde benimde 2. evliliğimiz olduğunu,boşanma sebebine kadar,

hatta daha başka birsürü ayrıntıya varana kadar bütün konu komşu yetiştirebildiği herkese anlatmış yaaa

ne gerek var böyle bi şeye niye yapar anlamadım

burda bi abla var o duymuş ve uyarmış, tinemisim bunları duyunca gücüne gider,siz yakın arkadaşsınız

anlatma böyle özel konuları diye,tutmuş bunların olucağını biliyodu ayrılıp yeniden evlenirken

konuşulucak bunlar sonuçta demiş

sinir oldum yaaa

ne diye anlatıyosun benim özelimi bide arkadaşım bilirdim ben bu kadını

ne yapiim bilemedim,gidip hesap mı sorsam,yoksa bundan sonra muhatap olmasam mı

yoksa eşimle olan mutlulluğumu onun gözüne gözüne soksam mı:?

ne dersiniz hanımlar siz olsanız ne yapardınız

okuyan ve yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler

slm hanımlar..

konu şu ki..benim samimi olduğum bi arkadaşım,

eşimle aynı okulda öğretmen olduğundan eşimle daha önceden arkadaşlar.,

ben evlendiğimden beri tanıyorum vede yakın arkadaş olarak görüyodum taaaki hakkımda konuştuğunu duyana kadar

hanımlar,ben komşularımla iyi anlaşırım,onlar gelir,beni davet ederler, ama hiçbir zaman ben özelimi onlarla asla paylaşmam

hoşlanmam çünkü.

bu bahsettiğim arkadaşsa,eşiminde benimde 2. evliliğimiz olduğunu,boşanma sebebine kadar,

hatta daha başka birsürü ayrıntıya varana kadar bütün konu komşu yetiştirebildiği herkese anlatmış yaaa

ne gerek var böyle bi şeye niye yapar anlamadım

burda bi abla var o duymuş ve uyarmış, tinemisim bunları duyunca gücüne gider,siz yakın arkadaşsınız

anlatma böyle özel konuları diye,tutmuş bunların olucağını biliyodu ayrılıp yeniden evlenirken

konuşulucak bunlar sonuçta demiş

sinir oldum yaaa

ne diye anlatıyosun benim özelimi bide arkadaşım bilirdim ben bu kadını

ne yapiim bilemedim,gidip hesap mı sorsam,yoksa bundan sonra muhatap olmasam mı

yoksa eşimle olan mutlulluğumu onun gözüne gözüne soksam mı:?

ne dersiniz hanımlar siz olsanız ne yapardınız

okuyan ve yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler

Hiçbir şey yapmamanızı tavsiye ederim. Yeri geldiğinde uygun bir dille bunların uluorta konuşulacak şeyler olmadığını anlatın. Hicbir şeyi gözüne falan sokmayın.

hiç kurcalama duyan duymuş zaten biraz araya mesafe koymaya bak ama sana şöle sölim hayatta böle arkadan konuşan pek çok insan var hangi birine hesap soracaksın polemeiğe gireceksin ki benim yakın bi iş arkadaşım var yüzüme ayrı arkamdan ayrı ayrılamıyorum da mesafede bırakamıyorum

yaa komşumda aynı zamanda,aynı yerde oturuyoruz

zaten aynı okulda olduğunda mecburen okulda duyuluyo,ona yapacak bişey yok,

konu komşu herkese bizle ilgili herşeyi anlatması hem çok anlamsız bi o kadarda sinir bozucu

yaa komşumda aynı zamanda,aynı yerde oturuyoruz

zaten aynı okulda olduğunda mecburen okulda duyuluyo,ona yapacak bişey yok,

konu komşu herkese bizle ilgili herşeyi anlatması hem çok anlamsız bi o kadarda sinir bozucu

seni çok iyi anlıyorum sinir bozucu bi durum

Kimse boşanmak için evlenmez, özellikle kadınlar..

Sormaya gerek bile yok ben olsam daha selamını almam onun..
Gagasını herşeye batırmaması gerektiğini belki algılar.. Algılamasa da o onun sorunu olur artık..

bu mutsuz insanların başkalarının dertlerıyle yada yaşadıklarıyla mutlu olma çabasından bıktım zavallııcık hayatında hiçmi renk yokmuştu insanların özelını anlatarak renklendırmeye çalışıyor bence yüzüne bile bakmayın hiç bişide demeyın ne demişler cahılle tartışma

konuşup bişey anlatmana gerek yok canım.. sen uzaklaşınca o ister anlasın ister anlamasın ne düşündüğünü..
sonuçta etrafında olmayınca senin kafan rahat olacak

Dedikodusunu yapıp oyalanacağı, özel hayatını kendisine hobi yapacağı başka birini bulmasını söyleyin ve bir daha muhattap olmayın...

Kadınlara en çok zarar verenler nedense yine kadınlar oluyor. Çok enteresan.

Bence de birşey yapmayın, ne hali varsa görsün.
Selamı sabahı kesersiniz ve eşinize de durumu bildirin ki haberi olsun.
Patavatsız, nerede ne konuşacağını bilmeyen, terbiyesiz insanlara sinir oluyorum...
Ama elden ne gelir... :20:

haklısınız..

en iyisi bundan sonra pek muhatap olmamak

bide hep derdi: burda birbirimizden başka kimimiz var

başım sıkışsa bi sen varsın diye.

Ben olsam telefon acar derimki;konu komsuma ben ozel hayatimi ya da gecmisimi anlatmayi bilmiyormuydum ki sen gidip herkese benim gelmisimi gecmisimi reklam ediyorsun.ben anlatmadigima gore belli ki özel hayatimi kimseyle paylasmaktan hoslanmiyorum..kaldi ki 2.evlilik yapmak ne ayip ne utanilacak bir sey benim gibi olan milyonlarca insan var..hangi ruh haliyle boyle bir seye gerek gordun anlayamadim,ama yaptigin hic hos birsey degil de...ve bir dahada bu kendini bilmez kadinla gorusme,tabi esinizde gorusmesin...ben olsam aynen bunu yapardim..kib

Arkadaşlığını geçtim nasıl bir insan bu?
Onamı kalmış etrafa geçmişiniz hakkında bilgi vermek , özelinizi paylaşmak.
Hiç muhattap olmayın diyecem ama hem komşu hem iş arkadaşınızmış.
Yavaş yavaş mesafenizi koyun ve onun konuştuklarının mukağınıza geldiğini, bu durumdan rahatsız olduğunuzu hissettirin.
Gözlerine birşeyleri sokmak gibi bir uğraşı içine de girmeyin bence.

Bazı insanlar kendilerini ön plana çıkarabilmek adına yanındaki bazı kişileri harcarlar...
Bence sakin olun ve hiçbirşey yokmuş gibi hayata devam edin...

Son düzenleme:
Back
X