slm hanımlar..
konu şu ki..benim samimi olduğum bi arkadaşım,
eşimle aynı okulda öğretmen olduğundan eşimle daha önceden arkadaşlar.,
ben evlendiğimden beri tanıyorum vede yakın arkadaş olarak görüyodum taaaki hakkımda konuştuğunu duyana kadar
hanımlar,ben komşularımla iyi anlaşırım,onlar gelir,beni davet ederler, ama hiçbir zaman ben özelimi onlarla asla paylaşmam
hoşlanmam çünkü.
bu bahsettiğim arkadaşsa,eşiminde benimde 2. evliliğimiz olduğunu,boşanma sebebine kadar,
hatta daha başka birsürü ayrıntıya varana kadar bütün konu komşu yetiştirebildiği herkese anlatmış yaaa
ne gerek var böyle bi şeye niye yapar anlamadım
burda bi abla var o duymuş ve uyarmış, tinemisim bunları duyunca gücüne gider,siz yakın arkadaşsınız
anlatma böyle özel konuları diye,tutmuş bunların olucağını biliyodu ayrılıp yeniden evlenirken
konuşulucak bunlar sonuçta demiş
sinir oldum yaaa
ne diye anlatıyosun benim özelimi bide arkadaşım bilirdim ben bu kadını
ne yapiim bilemedim,gidip hesap mı sorsam,yoksa bundan sonra muhatap olmasam mı
yoksa eşimle olan mutlulluğumu onun gözüne gözüne soksam mı:?
ne dersiniz hanımlar siz olsanız ne yapardınız
okuyan ve yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler
konu şu ki..benim samimi olduğum bi arkadaşım,
eşimle aynı okulda öğretmen olduğundan eşimle daha önceden arkadaşlar.,
ben evlendiğimden beri tanıyorum vede yakın arkadaş olarak görüyodum taaaki hakkımda konuştuğunu duyana kadar
hanımlar,ben komşularımla iyi anlaşırım,onlar gelir,beni davet ederler, ama hiçbir zaman ben özelimi onlarla asla paylaşmam
hoşlanmam çünkü.
bu bahsettiğim arkadaşsa,eşiminde benimde 2. evliliğimiz olduğunu,boşanma sebebine kadar,
hatta daha başka birsürü ayrıntıya varana kadar bütün konu komşu yetiştirebildiği herkese anlatmış yaaa
ne gerek var böyle bi şeye niye yapar anlamadım
burda bi abla var o duymuş ve uyarmış, tinemisim bunları duyunca gücüne gider,siz yakın arkadaşsınız
anlatma böyle özel konuları diye,tutmuş bunların olucağını biliyodu ayrılıp yeniden evlenirken
konuşulucak bunlar sonuçta demiş
sinir oldum yaaa
ne diye anlatıyosun benim özelimi bide arkadaşım bilirdim ben bu kadını
ne yapiim bilemedim,gidip hesap mı sorsam,yoksa bundan sonra muhatap olmasam mı
yoksa eşimle olan mutlulluğumu onun gözüne gözüne soksam mı:?
ne dersiniz hanımlar siz olsanız ne yapardınız
okuyan ve yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler