Şimdi tanışma aşamasında bile böyleyse düğün arefesinde neler olur :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zorunlualann

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2021
1.479
713
53
29
Ben uzak memlekette görev yaptığım İçin bensiz bi tanışma oldu , sevgilimin ailesi bizim eve geldi şimdi benim ailem onların evine gidecek . Ancak çok değişik bi durum oldu . Halam beni aradı ve bu ne acele biz seni boşunamı okuttuk bu kadın hemen tanışma olsun diyor. Diye bana kadının neden aceleci olduğunu anlatmaya çalıştı. Çünkü benim ailemin tanışmaya gidecegı gün bi vefat eden amcanın mevludu var , bu amca da hemen benim sevgilimin yanındaki evde oturan kişinin babası , yani eniştemin (halamın eşi) dedesi… hani okuma günü tanışmamı olunur demişler , ya daha bu kadar strese sokuyorlar insanı ya … herkes bana bi şeyler diyor saçma sapan işler ya

Alt tarafi tanisma acele olsa ne olacak? Soz nisan dugun degil ya sonucta.

Evet genel olarak saçma sapan işler yaptıkların zorunlucum. Sen istedin bunları

Sadece konuda yazdığınız kadarıyla yorum yapıyorum. Sorun ettiğiniz şey de hiçbir şey yok. Türk toplumunda geleneklerine bağlı yaşayan insanların az olmadığını ve bölgeden bölgeye bile değiştiğini de baz alırsak bu daha başlangıç,alışın.

Boşuna mı okuttuk kısmını anlamadım

Zorunlu halanin kocasinin dedesinden sanane allasen. Halan dussun derdine

Bu kadar halanızı niye herşeye karıştırıyorsunuz?Cenaze onun kocasının.Gelmesin tanışmaya o zaman.Bence halanız her işinize burnunu sokmasın.

Şimdi siz ortamda olmadan mı aileleler birbirine gidip duruyor?Ne aceleniz var?Müsait bir zamanda (sizin de olduğunuz )tanıştırırsınız.

Halaniz damat adayini begenmedi size yakistirmadi galiba. Sizinde icinize sinmiyor bence bazi seyler

Halanız zengin bir damat adayı bekliyordu bence. Kastettiği şey; neden doktor mühendis hakim kaymakam falan bulamadın da işsiz birini buldun demek istiyor.

Halanız zengin bir damat adayı bekliyordu bence. Kastettiği şey; neden doktor mühendis hakim kaymakam falan bulamadın da işsiz birini buldun demek istiyor.
Eskiler beni ne doktorlar ne mühendisler istedi de varmadım derler.Varsaydı,tutan mı var demek lazım böyle söyleyenlere.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…