- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Alt tarafi tanisma acele olsa ne olacak? Soz nisan dugun degil ya sonucta.Ben uzak memlekette görev yaptığım İçin bensiz bi tanışma oldu , sevgilimin ailesi bizim eve geldi şimdi benim ailem onların evine gidecek . Ancak çok değişik bi durum oldu . Halam beni aradı ve bu ne acele biz seni boşunamı okuttuk bu kadın hemen tanışma olsun diyor. Diye bana kadının neden aceleci olduğunu anlatmaya çalıştı. Çünkü benim ailemin tanışmaya gidecegı gün bi vefat eden amcanın mevludu var , bu amca da hemen benim sevgilimin yanındaki evde oturan kişinin babası , yani eniştemin (halamın eşi) dedesi… hani okuma günü tanışmamı olunur demişler , ya daha bu kadar strese sokuyorlar insanı ya … herkes bana bi şeyler diyor saçma sapan işler ya
Evet genel olarak saçma sapan işler yaptıkların zorunlucum. Sen istedin bunlarıBen uzak memlekette görev yaptığım İçin bensiz bi tanışma oldu , sevgilimin ailesi bizim eve geldi şimdi benim ailem onların evine gidecek . Ancak çok değişik bi durum oldu . Halam beni aradı ve bu ne acele biz seni boşunamı okuttuk bu kadın hemen tanışma olsun diyor. Diye bana kadının neden aceleci olduğunu anlatmaya çalıştı. Çünkü benim ailemin tanışmaya gidecegı gün bi vefat eden amcanın mevludu var , bu amca da hemen benim sevgilimin yanındaki evde oturan kişinin babası , yani eniştemin (halamın eşi) dedesi… hani okuma günü tanışmamı olunur demişler , ya daha bu kadar strese sokuyorlar insanı ya … herkes bana bi şeyler diyor saçma sapan işler ya
Ben uzak memlekette görev yaptığım İçin bensiz bi tanışma oldu , sevgilimin ailesi bizim eve geldi şimdi benim ailem onların evine gidecek . Ancak çok değişik bi durum oldu . Halam beni aradı ve bu ne acele biz seni boşunamı okuttuk bu kadın hemen tanışma olsun diyor. Diye bana kadının neden aceleci olduğunu anlatmaya çalıştı. Çünkü benim ailemin tanışmaya gidecegı gün bi vefat eden amcanın mevludu var , bu amca da hemen benim sevgilimin yanındaki evde oturan kişinin babası , yani eniştemin (halamın eşi) dedesi… hani okuma günü tanışmamı olunur demişler , ya daha bu kadar strese sokuyorlar insanı ya … herkes bana bi şeyler diyor saçma sapan işler ya
Zorunlu halanin kocasinin dedesinden sanane allasen. Halan dussun derdineBen uzak memlekette görev yaptığım İçin bensiz bi tanışma oldu , sevgilimin ailesi bizim eve geldi şimdi benim ailem onların evine gidecek . Ancak çok değişik bi durum oldu . Halam beni aradı ve bu ne acele biz seni boşunamı okuttuk bu kadın hemen tanışma olsun diyor. Diye bana kadının neden aceleci olduğunu anlatmaya çalıştı. Çünkü benim ailemin tanışmaya gidecegı gün bi vefat eden amcanın mevludu var , bu amca da hemen benim sevgilimin yanındaki evde oturan kişinin babası , yani eniştemin (halamın eşi) dedesi… hani okuma günü tanışmamı olunur demişler , ya daha bu kadar strese sokuyorlar insanı ya … herkes bana bi şeyler diyor saçma sapan işler ya
Eskiler beni ne doktorlar ne mühendisler istedi de varmadım derler.Varsaydı,tutan mı var demek lazım böyle söyleyenlere.Halanız zengin bir damat adayı bekliyordu bence. Kastettiği şey; neden doktor mühendis hakim kaymakam falan bulamadın da işsiz birini buldun demek istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?