Şimdi tanışma aşamasında bile böyleyse düğün arefesinde neler olur :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim böyle bir akrabam olsaydı kardeşi olan babam bile bunla akrabalık etmezdi böyle hala mı olur sürekli spotları üzerinde isteyen
Bazı aileler de var böyle.Aileyi yönetmek isteyen,herkesi kendi istediği gibi yönlendirmeye çalışan.Spot ışıklarına çok güldüm.Sanki halayı istemeye gelecekler.

Halanızın sizin okumanızdaki katkısını çok merak ettim. Mesela nasıl okuttu? Moral mi verdi, burs mu verdi, derslerinize yardımcı mı oldu? Bizden kastı nedir? Mesela ben halamı çok severim ama "biz seni boşuna mı okuttuk" dese komiğime giderdi.

Tanışmada sizler de olsanız daha iyi olur tabi ama şartlar böyle gerekmiş.
İsteme değil bi şey değil tanışma gayet uygun ben de çocuğumun hayatındaki kişinin ailesiyle tanışmak isterdim bu açıdan bakınca aile olarak.
Halaya ayar verin mikser gibi ortalığı karıştırmasın

Bende diyorum zorunlu nerde hayatında güzel giden bir ilişkin varsa halana ne oluyor acaba...omu okutmuş senide laf sahibi olmuş hani cenaze yeni olsa neyse mevlutmus. Sabaha kadar ailen mevlutte kalmayacak

Zorunlu senin derdin hiç bitmiyor...

Sadece halanızın bu ne acele demesine mi takıldınız yoksa başka şeyler de oldu mu?Herkesin daha sağlıklı yorum yapabilmesi için biraz açın bence.
Yani. Bi tanışma olacak herkes bi yorum katıyor strese sokuyorlar amaçları ne anlayamıyorum

Bende diyorum zorunlu nerde hayatında güzel giden bir ilişkin varsa halana ne oluyor acaba...omu okutmuş senide laf sahibi olmuş hani cenaze yeni olsa neyse mevlutmus. Sabaha kadar ailen mevlutte kalmayacak
Gerçekten o kadar stres oldum ki daha bismilah midem ağrıdı stresten dün

Halaya ne oluyor ya? Sizi hala mi buyuttu, degilse normal akrabalik iliskilerinde halanin sizin evlenme asamalariniz uzerinde hicbir soz hakki yok.

Tek cumle: Biz boyle uygun gorduk. Baska bir sey demeyin, onlar bikana kadar sadece bu cumleyi kurun.
Teşekkür ediyorum

Arkadaşım dedesi öldükten 10 gün sonra yaptı yapmak zorundaydı. Sonuçta farklı şehirler tatiller şunlar bunlar ayarlaması zor işler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…