- 6 Aralık 2022
- 4.205
- 10.818
- 123
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Bazı aileler de var böyle.Aileyi yönetmek isteyen,herkesi kendi istediği gibi yönlendirmeye çalışan.Spot ışıklarına çok güldüm.Sanki halayı istemeye gelecekler.Benim böyle bir akrabam olsaydı kardeşi olan babam bile bunla akrabalık etmezdiböyle hala mı olur sürekli spotları üzerinde isteyen
Ben olsam mesela öyle derdim halama seni istemeye gelmeyecekler hala sen dert etme diyeBazı aileler de var böyle.Aileyi yönetmek isteyen,herkesi kendi istediği gibi yönlendirmeye çalışan.Spot ışıklarına çok güldüm.Sanki halayı istemeye gelecekler.
Ortada konu sahibi olmadığı için hala kendini ortaya atmış da olabilir.Ne fedakarlık.Ben olsam mesela öyle derdim halama seni istemeye gelmeyecekler hala sen dert etme diye
Onu ben hiç anlamadım gıyabında tanışma olur mu hiç ya? Ama zorunlu hanımın kendisi biraz değişik bir insan o yüzden ben çok şaşırmadımOrtada konu sahibi olmadığı için hala kendini ortaya atmış da olabilir.Ne fedakarlık.
Sonunda ortak fikirde buluşmanıza çok sevindimAksine, eşi bile gitmemeyi teklif etti. Ve aile içi bir nişandı kimse kırılmayacaktı. Nişanın olmasını isteyen kayınpederimdi. Eltim sonrasında pişman oldu tabiki, iyi ki yapmışsınız ama keşke ben ağlamasaydım diye
Kaç tane var ki bu dediğinizden?Zorunlu halani dinleme sen acele et bence bu hangisiydi istemeye gelen hemen geldiklerinde yuzugu taksinlar sen olmasanda olur bosver dugunde takarlar
Bende diyorum zorunlu nerde hayatında güzel giden bir ilişkin varsa halana ne oluyor acaba...omu okutmuş senide laf sahibi olmuş hani cenaze yeni olsa neyse mevlutmus. Sabaha kadar ailen mevlutte kalmayacakBen uzak memlekette görev yaptığım İçin bensiz bi tanışma oldu , sevgilimin ailesi bizim eve geldi şimdi benim ailem onların evine gidecek . Ancak çok değişik bi durum oldu . Halam beni aradı ve bu ne acele biz seni boşunamı okuttuk bu kadın hemen tanışma olsun diyor. Diye bana kadının neden aceleci olduğunu anlatmaya çalıştı. Çünkü benim ailemin tanışmaya gidecegı gün bi vefat eden amcanın mevludu var , bu amca da hemen benim sevgilimin yanındaki evde oturan kişinin babası , yani eniştemin (halamın eşi) dedesi… hani okuma günü tanışmamı olunur demişler , ya daha bu kadar strese sokuyorlar insanı ya … herkes bana bi şeyler diyor saçma sapan işler ya
Zorunlu senin derdin hiç bitmiyor...Ben uzak memlekette görev yaptığım İçin bensiz bi tanışma oldu , sevgilimin ailesi bizim eve geldi şimdi benim ailem onların evine gidecek . Ancak çok değişik bi durum oldu . Halam beni aradı ve bu ne acele biz seni boşunamı okuttuk bu kadın hemen tanışma olsun diyor. Diye bana kadının neden aceleci olduğunu anlatmaya çalıştı. Çünkü benim ailemin tanışmaya gidecegı gün bi vefat eden amcanın mevludu var , bu amca da hemen benim sevgilimin yanındaki evde oturan kişinin babası , yani eniştemin (halamın eşi) dedesi… hani okuma günü tanışmamı olunur demişler , ya daha bu kadar strese sokuyorlar insanı ya … herkes bana bi şeyler diyor saçma sapan işler ya
Yani. Bi tanışma olacak herkes bi yorum katıyor strese sokuyorlar amaçları ne anlayamıyorumSadece halanızın bu ne acele demesine mi takıldınız yoksa başka şeyler de oldu mu?Herkesin daha sağlıklı yorum yapabilmesi için biraz açın bence.
Gerçekten o kadar stres oldum ki daha bismilah midem ağrıdı stresten dünBende diyorum zorunlu nerde hayatında güzel giden bir ilişkin varsa halana ne oluyor acaba...omu okutmuş senide laf sahibi olmuş hani cenaze yeni olsa neyse mevlutmus. Sabaha kadar ailen mevlutte kalmayacak
Adımı zorunlu dert olarak değiştireceğimZorunlu senin derdin hiç bitmiyor...
Teşekkür ediyorumHalaya ne oluyor ya? Sizi hala mi buyuttu, degilse normal akrabalik iliskilerinde halanin sizin evlenme asamalariniz uzerinde hicbir soz hakki yok.
Tek cumle: Biz boyle uygun gorduk. Baska bir sey demeyin, onlar bikana kadar sadece bu cumleyi kurun.
Sevgilimin annesi ısrar ediyor annemi arıyorŞimdi siz ortamda olmadan mı aileleler birbirine gidip duruyor?Ne aceleniz var?Müsait bir zamanda (sizin de olduğunuz )tanıştırırsınız.
Kızım gelince tanışırız.Öylesi daha uygun olur der.Sevgilimin annesi ısrar ediyor annemi arıyor
Arkadaşım dedesi öldükten 10 gün sonra yaptı yapmak zorundaydı. Sonuçta farklı şehirler tatiller şunlar bunlar ayarlaması zor işlerAynı şehir değil farklı şehirler arasında olan bir nişandı. Pandemide kapanmaya denk gelecekti. Olmasaydı daha fazla beklememiz gerekecekti. Bu konuda bir haklılığı yok ne yazık ki. Hepimiz taziyelerini sunduk, gelmezse gücenmeyeceğimizi belirttik. İnatla gelerek nişanda sürekli ağlayarak insanlarında psikolojisini bozdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?