- 16 Eylül 2017
- 7.708
- 13.954
- 248
- 29
- Konu Sahibi Sudansebepler
-
Edemez yasal değil.Merhaba 1.sınıf öğretmeni bulduğum için çok memnunum. Ben oğluma okuma yazmayı öğretmiştim.acaba öğretmeniyle konuşsam da okula sürekli gidip gelmeden ödevlerini yaptırıp watsaptan falan göndersem. Hem sınıftan 1 öğrenci azalmış olur.
Sizce teklifte bulunsam öğretmen böyle birşeyi kabul eder mi?
Ben de bizim için doğru olan ne bilemiyorum ki. İlk hafta göndermeyip durumu gözlemlemek istiyorum. Daha sonra duruma göre karar verebilirim inşallah. Hakkımızda hayırlısı.Sağlık bakanlığının gönderilerinin altındaki yorumları okuyorum her yer açık okullar neden kapalı yazıyorlar? Sonra okul açılacak deyince de vay bu kadar vaka var nasıl olacak diyorlar?
Sozlerim şahsınıza değil kesinlikle ama her karardan memnun olan da var olmayan da var isteğe bağlı dediklerine göre belki erteleyebilirsiniz küçük bebeğiniz de varmış
Kesinlikle öyle. Ne karar verilirse verilsin memnun edemeyecekler hepimizi. Öyle, herkesin şartları farklı.Sağlık bakanlığının gönderilerinin altındaki yorumları okuyorum her yer açık okullar neden kapalı yazıyorlar? Sonra okul açılacak deyince de vay bu kadar vaka var nasıl olacak diyorlar?
Sozlerim şahsınıza değil kesinlikle ama her karardan memnun olan da var olmayan da var isteğe bağlı dediklerine göre belki erteleyebilirsiniz küçük bebeğiniz de varmış
Allah sizden de razı olsun. Hepimizi korusun bu virüs belasından tezden de başımızdan alsın. Eski günlere dönelim hayirlisiylaGeçen senenin tecrübelerinden sanırım bu kadar rahatsınız. Bizim ilk olacağı için çok sıkıntı yaptım kendime. Ama sayenizde biraz daha rahatladım. Allah razı olsun. Öğretmenimizle konuşur Bi orta yol buluruz elbet.
nete yazın 1. sınıf okuma yazma tekniği ya da 1. sınıfa nasıl okuma yazma öğretilir diye orda alıştırmalarda vardır nasıl öğreteceğinizdevar siz başlayın evde yavaş yavaş.artık zaten abcdef diye sırayla öğretilmiyor ya harfler.kitabı da varsa zaten ordan da öğretirsiniz sizBen de bizim için doğru olan ne bilemiyorum ki. İlk hafta göndermeyip durumu gözlemlemek istiyorum. Daha sonra duruma göre karar verebilirim inşallah. Hakkımızda hayırlısı.
Birinci sınıf okuma yazma toplama çıkarma çok ağır bir şey yok darlanmayinKesinlikle öyle. Ne karar verilirse verilsin memnun edemeyecekler hepimizi. Öyle, herkesin şartları farklı.
İsteğe bağlı olmasına da üzüldüm ben. Gidenle gitmeyen nasıl eşitlenecek sonra. Pff darlandım.
Okumayı da yazmayı da öğrendiler biliyorlar.Birinci sınıf okuma yazma toplama çıkarma çok ağır bir şey yok darlanmayinIğdır'in köyünde üç yıl çalıştım çocuklarin yüzde yetmisi ilk bir ay son üç ay kesinlikle yoktu. Sonra bı dönüyorlardı herşeye yetisiyorlardi bence korkmayın her şey hallolur can sağ olsun
Öğretmenlerin aldığı maaş yüzünden oldu bunlar hep. Şimdi o virüs yüküyle (65 mevcut olan sınıflar var) hangi öğretmen sağ kalır merak içindeyim. Bence de isteğe bağlı olsun, benim görevim gideceğim ama okul açılsın diye kıyameti koparanlar önden yollasın şimdi çocukları.Yahu eğitim tabiki çok önemli ama sağlık olmadan hiçbir şey olmuyor.. ve çember okadar daraldı okadar covitten ölen ve pozitif duyuyorumki.. bu kadar öğretmen, öğrenci ve ailesi nasıl riske atılabilir bilmiyorum..
Bu yazınızi 6 aydır mücadele eden sağlık çalışanlarindan bir kişi okumaz umarım.....Öğretmenlerin aldığı maaş yüzünden oldu bunlar hep. Şimdi o virüs yüküyle (65 mevcut olan sınıflar var) hangi öğretmen sağ kalır merak içindeyim. Bence de isteğe bağlı olsun, benim görevim gideceğim ama okul açılsın diye kıyameti koparanlar önden yollasın şimdi çocukları.
Neden? Bence okumalılar. Okullar açılsın diye, öğretmenler yata yata para kazanıyorlar diyen insanlar sağlıkçıları hiç düşünmediler mi? Okulların açılması demek onlara ekstra yük değil mi? Neden açıldı okullar sizce? Her yer açık, okullar neden kapalı diye devlete baskı yapan kesim yüzünden değil mi? Biraz olsun sağlıkçıları düşünselerdi okulların açılması için tutturmazlardı. Şimdi izleyin sağlık çalışanlarının çilesini. Çok üzülüyorum onlara, yazıktır, günahtır.Bu yazınızi 6 aydır mücadele eden sağlık çalışanlarindan bir kişi okumaz umarım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?