Benimki 18 aylik ve seninle ayni boydayiz birde ben yine bu aralar saldim gibi yine bi baslangic yapamiyorum bi turlu halimden memnun degilim ama yine de baslayamiyorum oyle bi durum ki suan yasadigim ne oyle mutluyum yani ne boyle napicam bilmiyorum senin ki buyuk derken okul caginda mi ?
Sanırım biyerlerde yalnış yapıyorsun canım yaaDört haftada 1,2 kg verip bir haftada 1 kg geri almak pek hoş olmadı.
Yediklerime dikkat ettim ancak hareketsizlik etkiledi diye düşünüyorum.
Yavaş yavaşta olsa bu kilolardan kurtulacağım. Önemli olan toplamda negatif bir trend olması. Bazen artı bazen eksi olabilir. Yeterki eksiler çoğunlukta olsun.
Kızlar ben aslında siz gibi düşünmüyorum. Önemli olan geri almamak. Ve 1600luk kalori ile 10 günde 1 kilo veriliyor. Tabi yedikleriniz de önemli. Yavaş verilen kiloların tekrar alınma olasılıgi daha az . aslında yarım kilo vermiş bile olsak 22 hafta 10 kilo vermiş olmak gerekiyordu. Galiba vilma 37 çok dikkat etmemişsin Canım. Kuzenim 1600 kalorilik diyet ile 1.5 senede 30 kilo verdi. Geri de almadı.acele yoksa 1600 kalori iyi bence. Vilma 37 allah acil şifa versin. İnşallah bu zorlu süreci olumlu bir şekilde atlatırsin.
Harikasın canım benimDünki menüm:
Sabah: Peynir, zeytin, ekmek
Öğle: Pırasa , yoğurt
Ara: Ceviz
Akşam : ıspanak , köfte
Kalorisini hesaplamadım ama tecrübeme göre 1600 civarıdır.
Hareket malesef yoktu.
Harikasın canım benim
İyiyim canım KOSGEB'e seçildim şükür eğitim aldım günde 8 saat dün bitti sağlığım malesef aynı canımCanım nasılsın ?
Çok merak ettim , neler yapıyorsun ? sağlık durumunda gelişme oldu mu?
İnşallah herşey yolundadır .
Menü süper balık var kavurma var harikasın bitanemDünki menüm :
Sabah: Peynir, zeytin, yarım simit, yeşillik
Öğle: Balık, salata
Akşam : et kavurma, salata , bulgur pilavı
Bulgur pilavı hariç iyiydi.
Bulgur pilavını öğle yeseydim yine çok sorun değildi ancak akşam yediğimde hemen tartıya yanısyor.
Bugün daha dikkatliyim :)
İyiyim canım KOSGEB'e seçildim şükür eğitim aldım günde 8 saat dün bitti sağlığım malesef aynı canımbir yandan iş arıyorum dükkanımı satılığa çıkardım hayırlısı ile satılır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?