şimdide bu...

Bende öyle telefonumu sarja takiyorum ya patlarsa duyuyoruz ya telefon patladı yangın çıktı diye hemen başka yere takiyorum. En büyük korkumda bu Allahimin takdiri Allahim esirgesin ya kısacık ömür yazdiysa kaderine bundan cooook korkuyorum kafayı yiyecem
 
Aynen öyle insAllah benim gibi diretmesinler okusunlar yeter..

Sen cocuklarına ilgini, alakanı, şevkatini, gitmeleri gereken doğru yolu ve bir kadının kesinlikle okuyup, mesleğinin elinde olması gerektiğini öğretirsen, inan ki, seve seve okurlar.

Çocukları zorlayarak değil, onların ellerinde 'altın bilezik' olarak meslek sahibi olurlarsa, hayatlarında neler ama neler değişeceğini gösterirsen, okurlar. Hem de öyle okurlar ki... Gögsün kabarır, olacaklarına kendin bile şaşırır, kendinle gurur duyarsın.

Geçenlerde gazetelerde çıkan, köylü bir çocuk, TEOG' dan aldığı puanla Amerikan Kolejine kabul edilmişti. Ailesi yoksul ve ilkokul mezunu... Ama cocuklarına hep destek olmuşlar, sürekli kitap almışlar, hayvanları otlamaya çıkarırken bile romanları yanındaydı, okumaya teşvik etmişlerdi.

Gururlanıyorum böyle anne, babanın ellerinden öpüyorum. Saygıyla eğiliyorum.

Keşke her aile bu denli bilinçli olsa... Okuyarak 'DÜNYA' çok daha güzelleşecek ve yaşanılır hale gelecektir. Buna inanın.

(Bir öğretmen çocuğuyum ben, kısıtlı büyütüldük. Ama şu an elimde mesleğim var ve birçok insanın özendiği güzel bir hayatım var.)
 
Bir de genc annelerse biraz fazla gerginlik oluyor. Sanırım erken yaşta cok sorumluluk almasıyla ilgili. Bu konuya da dikkat et olur mu :) simdilik henüz erken ama aklıma gelmisken yazayım dedim. :)
 
Aynen öyle erkek cocugu da hele kiz cocugu için cook önemli insAllah kendilerini kurtarirlar esimde bende herkeste hep arkalarında... :)
 
Bir de genc annelerse biraz fazla gerginlik oluyor. Sanırım erken yaşta cok sorumluluk almasıyla ilgili. Bu konuya da dikkat et olur mu :) simdilik henüz erken ama aklıma gelmisken yazayım dedim. :)
Bilmem ki bende diyorum acaba yaşım küçük diyemi böyleyim diye...
 


Aynen bende hep öyle olaganüstü seyler aklima getiriyorum allahim esirgesin
 
Aynen canım.ağlardım sürekli ona bişey olursa ben naparım diye.gece sürekli nefes alıyor mu diye kontrol ederdim.geçiyor merak etme
 
Ay daha çok minik o bi de ilk çocuğun acemisin korkuyorsun üstüne lohusalık.

Merak etme geçer zamanla :)

Allah analı babalı büyütsün inşallah
 
cok dogal annem hep soyler ben uyurken basimdan ayrilmazmis nefes aliyomuym almiyomuyum diye bakip dururmus. uyuyamazdim uykum bile gelmezdi der.normal yani bence her yeni annenin hissettigi duygular.skma canini
 
ilk bebekte herkes öyle sanırm. 1 yaşına girene kadr öyleydim. 2 . bebekte saldım aslında üstüne aşırı titreyerek bebeğime kötülük ettğmi farkettm.. sende rahat ol . hem kendin hem bebeğn içn. annedeki tedirginlği dahi hissediyor huzursuz oluyor bebekler.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…