- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi sevilay1984
-
İlk bebeğimde aynı siz gibiydim doğum sonrası depresyonundasınız11 gunluk bebegim var Allahim ayirmasin benden... herşey çok güzel çok süper ama bir korku var beni yıpratan onu kaybedecekmisim gibi uyudugunda istemsizce 140 kere kontrol ediyorum psikopata bağladım resmen annem geçer diyor herkeste olmuştur diyor ama beni çok yıpratıyor bu ne yapmam gerek dusunmesem diyorum edemiyorum ne bilim önceden daha fazlaydı evet gün gectikte iyi oluyo ama hala var hele geceleri Allaha bol bol dualar ediyorum.. sizdede boylemiydi?
Lohusalikta sık sık oluyordu bendede hem ilk kez anne olmaninda payi var bunda.zamanla gececek sakın korkma annelik içgudusu normal :)11 gunluk bebegim var Allahim ayirmasin benden... herşey çok güzel çok süper ama bir korku var beni yıpratan onu kaybedecekmisim gibi uyudugunda istemsizce 140 kere kontrol ediyorum psikopata bağladım resmen annem geçer diyor herkeste olmuştur diyor ama beni çok yıpratıyor bu ne yapmam gerek dusunmesem diyorum edemiyorum ne bilim önceden daha fazlaydı evet gün gectikte iyi oluyo ama hala var hele geceleri Allaha bol bol dualar ediyorum.. sizdede boylemiydi?
InsAllah öyledir annelik süper birsey ama bu his yipratiyor:))Lohusalikta sık sık oluyordu bendede hem ilk kez anne olmaninda payi var bunda.zamanla gececek sakın korkma annelik içgudusu normal :)
Haha normalmis evet rahatladım bende Allah korusun olacakta Allah ondanmi bu korkuyu bana sarıyor diye cook korktumBen doğumdan sonra 4 günde 1 2 saat uyumustum devamli oğluma bakıyordum kibirdasa bişey oldu diye zipliyodum attık annem eşim zorla yatırmislardi beni:)) bence her annede vardır bu
Depresyonmu bu?İlk bebeğimde aynı siz gibiydim doğum sonrası depresyonundasınız
Ayy ozaman normalim ben ama gün gectikte azalıyor bu his genellikle geceleri çıkıyor bende ama gün içinde 500 kere kontrol ediyorum Allahimbnmde 7 aylık bi oğluşum var ilk zamanlar bende öyleydim yatarken bişi olursa diye korkardım nefes alıyo mu diye kontrol ederdim ❤
Aynen öyle bu gece yanima yatmıştı ben okadsr salagim ki okadar aptalimki gece 2 de emzirdim felen karin ustu gazini rahat cikariyo kendiliğinden yatirdim öyle yani ceviririm diye dalmisim ben ondan sonra bi kalktım nasıl bi an terledim sagima soluma baktım saat 5 di gözleri faldir faldir bana bakmazmi kucağıma alıp aglamam bir oldu Allahima şükürler ettim oglumdan özür diledim bana ders oldu 12 gündür uykusuzum geceleri uyumadigindan ister 40 daha uyumiyim asla bidhaa yapmamAynisi bana da oldu...dehsetle yuregim agzimda her seferinde bakiyordum...zangir zangir titredigimi bilirim besigine gidene kadar
2 ay kadr surdu....
bide yeni donmeye baslayinca geri donemiyordu tabi...bi keresinde dondugunu fark etmemistim giki da cikmiyordu kaldi oyle cocuk....3 saniye de ne senaryolar kurdum nasil titredigimi anlatmiyorum bile....yarim saat kendime gelemedim kollarim bosalmis cuval gibiydi
Aynen öyle insAllah Allahim bağışlasın seninde benimde diğer herkesin evladini bende yanima yatiriyorum sabaha karşı gece cesaret edemiyorum ezerim felen diye hayırlısı olsun yaa evlatlarimizi bizlerden ayirmasin Allah.Bebegin hayirli olsun canim gule gule buyut bugun kırk gunumuz doldu bizimde inan senin gibiyim güya tecrubeli anneyim bende bu ucuncu cocugum ama gel gorki sıfirdan basladim hayata hicbirsey bilmiyorum sanki yanimda yatırıyorum ve devamlı nefes alıyormu diye onu izliyorum uyku haram oldu bana zombi gibi dolanıyorum şikayet etmiyorum cok sukur sağlikli olsunlar yeter ilk zamanlar lohusa depresyonu gibi bisey yasadim atlattim cok sukur sende her gecen gun daha iyi olacaksin merak etme
bebeğini güle güle büyüt.Aynen öyle insAllah Allahim bağışlasın seninde benimde diğer herkesin evladini bende yanima yatiriyorum sabaha karşı gece cesaret edemiyorum ezerim felen diye hayırlısı olsun yaa evlatlarimizi bizlerden ayirmasin Allah.
Tamam sağ tarafına yatiriyorum devamlibebeğini güle güle büyüt.
sen çok küçüktün değil mi hatırladım.
bebeği asla yanında yatırma ,yatarak emzirme çok tehlikeli.
emzirdikten sonra da yan yatır.
diğer vesveseler de geçecektir lohusalık bir bitsin:))
her iki tarafına dönüşümlü yatır:))Tamam sağ tarafına yatiriyorum devamli
Bencede savunmasız diye bana öyle geliyor insAllah duzelirimcanım geçiyo o korku ama bir kısmı ömür boyu kalıyor.ee annelikten emeklilik yok.çok küçük olduğu için çaresiz ve dış dünyaya adapte olduğunu biliyorsunya ondan bu korkular.normal.
Uyurken kalbi ustte kalsın diye saga yatiriorum uyanıkken karin üstüne sola dört üstü hersekilde yatiriyorum:)))her iki tarafına dönüşümlü yatır:))
kafası yamuk olur sonra tek taraflı yatırırsan:))
sağ sola ve sırt üstü değiştirerek yatırmalısın
AY iyi cesaret..benimki 6.5 aylik hala da cesaret edemiyorum yanimda yatirmayi...gecen sabah emzirirken uyuya kalmisim oylece emzirme pozisiyonunda :)Aynenyanlıle bu gece yanima yatmıştı ben okadsr salagim ki okadar aptalimki gece 2 de emzirdim felen karin ustu gazini rahat cikariyo kendiliğinden yatirdim öyle yani ceviririm diye dalmisim ben ondan sonra bi kalktım nasıl bi an terledim sagima soluma baktım saat 5 di gözleri faldir faldir bana bakmazmi kucağıma alıp aglamam bir oldu Allahima şükürler ettim oglumdan özür diledim bana ders oldu 12 gündür uykusuzum geceleri uyumadigindan ister 40 daha uyumiyim asla bidhaa yapmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?