Simdiden beni kendine düşman ilan eden gelin adayı

Ne var bunda . Laf sokmuşsa sokmuş
Yanlış anlaşılma olmuş takmayın

Durumlarına bakmayın bile engelleyin gitsin çocugunzla da sakın aynı ortama sokmayın artık evinize gelmesin bana ürkütücü geldi
Hem bebeğiniz için ona olan sevgimi kimse silemez demesi hemde karşılığını göstericem falan demesi
Ruh hastası sanki

İt ürür kervan yürür. Bırakın onun hormonları tavan. Çocuk onlar çocuk üstünüze alınmayın.

Daha yaslar 20,ayrılırlar bence çok dert etmeyin
Erkeğim lafına da kahkaha attım

Belki kardeşinizi bile sizin söylediğinize ikna eden kişi kız olabilir, kardeşiniz de hormonlarıyla konuşmuş zaten yaşı da küçük, kendi canınızı sıkmaya değmez gün gelir sizinde laf söyleme hakkınız gelir boşverin

Terbiyesiz cahilmis gelin adayı.
Kardeşinize ben demissem ne olacak, sen de kalıyorsa uygunsuz, deyip kestirip atın.

Sizin gelin manyak...
Önce size sormadan sosyal medyadan çocuğunuzun fotolarını paylaşıyor , altınada kurban olurum kızım falan yazıyor. Şimdide size diş biliyor.

Kaçın kurtulun , bu kızdan

Sizin kardeşinizde hiç iş yok ben söyleyeyim. Birini bulunca evi köyü satan, kadını/adamı dünyanın merkezi yapan tiplerden. Madem aldın kızı eve, o mu dedi bu mu dedi derdin ne? Adam gibi aldım sanane de. Çık komşunun kapısına “Benim ahlak bekçiliğim sana mı kaldı?” de. Hem komşu mu söylemiş kim söylemiş çıksın ortaya. Yok ama. Bunlar sadece annesine kardeşine çemkirir. Kızda erkeğim yiğidim ayağına geçirmiş kardeşinin boynuna ipi. Ay çok sinir oldum.

Anneniz desin o zaman, tamam sana geliyorum sende kalacağım bir süre.. Bakalım kalıyor mu kalmıyor mu?
Özgürlük diye herşeyin suyu çıktı valla..

Farzet ki sen söyledim nolmuş yani,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…