Simdiden beni kendine düşman ilan eden gelin adayı

Terbiyesiz ...
Utanmadan bir de tehdit ediyor
Gider polise tehdit mesajını gösterir basima bişey gelirse bu kız sorumludur der onun başını belaya sokardım...
Daha da çirkeflesip tehdit ederse aynı şekilde karşılık verir ailesine ulaşır kolu komşuya rezil olduk kızınıza sahip çıkın derdim ayy çok sinir oldum

Kardeşinin haberi var mı hadsizden

Kız kıroluktan kırılıyor olabilir ama hadsiz komşunuzu ve annenizi kesinlikle haklı bulamadım. Herkes kendi işine baksa hayat ne güzel olacak.

1) konsunun da üstüne vazifeymiş,bıraksalar gencler aynı evde yasayıp bırbırlerını tanıyıp oyle evlenseler de bu kadar mutsuz evlılık olmasa.
2) evli barklı ve cocugunuzun oluşunun konuyla ılgısını anlayamadım? Sizi haklı yapan seyler bunlar değil

Kardesim onu savunuyor. annem de muhatap Olma dedi ve ben de kıza sadece şunu dedim. Biz herkesi biliyoruz sen rahat ol dedim. Rahatım zaten benim Allahım var dedi. Bende oradan ergen gibi bana laf sokman çok komik. Allah ta herkese var

o ne terbiyesiz bir kızmış kimi tehdit ediyor o, hadsiz. çok sinirlendim gerçekten daha dur kızım 20 yaşındasın neyi unutmuyorsun sen. saygı yoksunu resmen. kardeşinize bu mesajı sordunuz mu. ben çoktan ortalığı karıştırmıştım kıza ulaşın bu ne demek sen ne yaptığını sanıyorsun? diye sorun. haddini bilsin bu ne terbiyesizlik erkeğim ne demek ya bir dursun bakalım orada. komşuların diline düşüne kadar neredeymiş bu tehditler... anneninizi aratacak haddeye getirene kadar neredeymiş aklı... kardeşinizle sakin ama kızla açık konuşun.utanıp mahçup olacağına birde tehtid ediyor...

20 yaşında kız erkeğim diye mi bahsetmiş o Kızın anası babası yok mu ya ne kadar aptalca bir tavır
Sizin yapacak bişeyiniz yok inanmadıktan sonra komşuyu aratacak değilsiniz hoş arasa da değişeceğini sanmıyorum

Yalnız bu mesajlar normal değil kız kesinlikle anormal.
Yaprak dökümündeki ferhunde gibi rol kesmiş resmen.
Kardeşin ciddi ciddi evlenecek mi bu kızla bu mesajları gördü mü?
Demiyor mu sen benim ablami nasıl tehdit edersin diye daha 6 aydır tanıyor üstelik bu kızı.
Hayır diyelim sen ispiyonladin vs.ne demek mutluluguma göz diktin altı üstü aynı evde fingirdeyemeyecek yani ne kadar olay çıkarmış !
Bu kız kesinlikle manyak tedavi olması lazım kardeşinin gözünü aç.

Gecen konunuzda bu kızla ilgili . Tamsm sevmemişsiniz gelin adayını ama niye bu kadar takıyorsunuz .
Ayrıca kıza da ablam şikayet etti diye Kardeşiniz söyledi büyük ihtimal . Size düşmanlığı da Kardeşiniz ilan etmiş bu durumda kızda değil .

Vay ..... vayy. Agzima biseyler geldide yazamiyorum. Tutup sacini yolmalik bit beyinli

Kız hiç normal değil de ben komşulara takıldım. Onlara ne ya? Ben de 19 yaşındayım sevgilimin evinde kalıyorum çoğu zaman hatta konu da açmıştım bununla ilgili. Çocuğumuz var kötü örnek oluyorlar ne kafaya bak. Kıskançlıktan kuduruyorlar böyle insanlar kendileri köle gibi bir gençlik yaşadıkları için. Tamamen haset.

+100

Direk savcılığa gidip tehdit ve hakaret davası açın baya uğraşsın, bi evine kağıtlar gitsin aile durumu öğrensin. Başka hiç bişey yapmayın gidip sadece dilekçe ve ifade vereceksiniz hepsi bu. Kardeşinizde afedersiniz ama iki işveye cilveye ailesini karşına alıyorsa siz ondan önce alın.

Sakin yapılı bir insansınız sanırım. Ben olsam kardeşime beni itham ettiği için kız arkadaşına da bu şekilde tehditvari konuştuğu için dünyayı zindan ederim yavaş gelsinler daha 6. Ayda bu şekilde cüret sahibi ise 6. Yılında neler yaşatır Allah bilir o pabuç gibi dilini...
Neyse ben devamını yazmayayım biraz sesinizi yükseltin derim kendini daha gelin bile olmadan ailenin karar mercii olarak görmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…