- 8 Kasım 2013
- 9.262
- 11.891
- 498
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Kardeşinin haberi var mı hadsizdenKızlar bende yazdım alintiladim onun yazdığıni
İnsanlara bişey söyleyeceksen buradan yazma canım yüzüne söyle dedim.
Bana demiş ki ben sana hiçbişey yapmadım ama sen benim mutluluğuma göz diktin bende senin bu yaptığını yanına bırakmayacağım göreceksin yazmış. Sen daha beni bilmiyorsun ama öğreneceksiniz demiş.
Bende anneme söyledim böyle böyle diyor hala dedim. Annem de biz herkesi biliyoruz sen rahat ol yaz dedi. Yazdım . O da bana ben rahatım ama senin rahatın kaçacak bende senin mutluluğunu bitiricem yazmış. Bende engelledim artık.
Kardesim onu savunuyor. annem de muhatap Olma dedi ve ben de kıza sadece şunu dedim. Biz herkesi biliyoruz sen rahat ol dedim. Rahatım zaten benim Allahım var dedi. Bende oradan ergen gibi bana laf sokman çok komik. Allah ta herkese varAllah rızası için neden bu kadar sakinsiniz? Ya bi ağzının payını verin. Saygı yok, terbiye yok. Kestirip atın şu işi. Kardeşinizde bu terbiyesizi tercih edecekse gelip gitmesin zaten yanınıza. Niye bir şey söylemeden engellediniz ki? Kardeşinizle bari konuşun. Bu kadar sindirilir mi insan?
o ne terbiyesiz bir kızmış kimi tehdit ediyor o, hadsiz. çok sinirlendim gerçekten daha dur kızım 20 yaşındasın neyi unutmuyorsun sen. saygı yoksunu resmen. kardeşinize bu mesajı sordunuz mu. ben çoktan ortalığı karıştırmıştım kıza ulaşın bu ne demek sen ne yaptığını sanıyorsun? diye sorun. haddini bilsin bu ne terbiyesizlik erkeğim ne demek ya bir dursun bakalım orada. komşuların diline düşüne kadar neredeymiş bu tehditler... anneninizi aratacak haddeye getirene kadar neredeymiş aklı... kardeşinizle sakin ama kızla açık konuşun.utanıp mahçup olacağına birde tehtid ediyor...Kardeşimle aynı sehirdeyiz. Kardeşimin 6 aylık bir kız arkadaşı var. Annemle tanıştırdı. Bizimle de. Kız normalde başka şehirde okuyor ama sürekli kardeşimde kalıyor yatılı haftalar boyu. Sadece derse gidip geliyor buradan yakın okulu. Neyse dün annemi samimi olduğu buradan bir komşu aramış. Bu kız burada bu kadar ne geziyor bizimde genc çocuğumuz var kotu ornek oluyorlar burasi bir aile apartmani alacaksaniz alın bu kızı demiş. Kardeşimin tek başına yaşadığını biliyorlar artk . Neyse annem de kardeşimi arayip bu kız neden aylarca orada kalıyor ben hoş gormuyorum demiş kardeşim de yemin etmiş burada kalmıyor diye ama annem inanmamis neyse şimdi kardeşim olayı bana patlattı sen söyledin diyor ben demedim komşu demiş diyorum anneme de bana da inanmıyor. Tutturdu sen soyledin de soyledin. Hemen Üstüne bir de sevgilisi duruma şunu yazmış " bana da erkegime de yapılan kötülüğü unutmam , karşılığını verirken cömert davranırim bunu herkes bilsin " şimdi ben ne yapmalıyım suçlu oldum. Bana kotuluk yapacakmis sevglisi aklinca . Daha 20 yasinda ben 32 yasindayim evli barkli cocugum var. Bana simdiden anlayip dinlemeden duruma bunu atiyor.ya. Ama kıza da sinir oldum oraya durum olarak bunu atıp bana laf sokmaya çalıştığı için
Yerimde olsanız
Evet evet çok. Şükür sildirmistimGenelde gelinleri haklı bulurum ama sizin bu kızdan çekeceğiniz var. Tam kenar mahalle dilberi havasında. Çocuğunuz fotoğraflarını sildirebildiniz mi bari?
Yalnız bu mesajlar normal değil kız kesinlikle anormal.Kızlar bende yazdım alintiladim onun yazdığıni
İnsanlara bişey söyleyeceksen buradan yazma canım yüzüne söyle dedim.
Bana demiş ki ben sana hiçbişey yapmadım ama sen benim mutluluğuma göz diktin bende senin bu yaptığını yanına bırakmayacağım göreceksin yazmış. Sen daha beni bilmiyorsun ama öğreneceksiniz demiş.
Bende anneme söyledim böyle böyle diyor hala dedim. Annem de biz herkesi biliyoruz sen rahat ol yaz dedi. Yazdım . O da bana ben rahatım ama senin rahatın kaçacak bende senin mutluluğunu bitiricem yazmış. Bende engelledim artık.
Kardeşimle aynı sehirdeyiz. Kardeşimin 6 aylık bir kız arkadaşı var. Annemle tanıştırdı. Bizimle de. Kız normalde başka şehirde okuyor ama sürekli kardeşimde kalıyor yatılı haftalar boyu. Sadece derse gidip geliyor buradan yakın okulu. Neyse dün annemi samimi olduğu buradan bir komşu aramış. Bu kız burada bu kadar ne geziyor bizimde genc çocuğumuz var kotu ornek oluyorlar burasi bir aile apartmani alacaksaniz alın bu kızı demiş. Kardeşimin tek başına yaşadığını biliyorlar artk . Neyse annem de kardeşimi arayip bu kız neden aylarca orada kalıyor ben hoş gormuyorum demiş kardeşim de yemin etmiş burada kalmıyor diye ama annem inanmamis neyse şimdi kardeşim olayı bana patlattı sen söyledin diyor ben demedim komşu demiş diyorum anneme de bana da inanmıyor. Tutturdu sen soyledin de soyledin. Hemen Üstüne bir de sevgilisi duruma şunu yazmış " bana da erkegime de yapılan kötülüğü unutmam , karşılığını verirken cömert davranırim bunu herkes bilsin " şimdi ben ne yapmalıyım suçlu oldum. Bana kotuluk yapacakmis sevglisi aklinca . Daha 20 yasinda ben 32 yasindayim evli barkli cocugum var. Bana simdiden anlayip dinlemeden duruma bunu atiyor.ya. Ama kıza da sinir oldum oraya durum olarak bunu atıp bana laf sokmaya çalıştığı için
Yerimde olsanız
Yesinler onun erkeğini.
Ben kötü bi insanım sanırım. Karıştırırdım ortalığı. Kızı da evime çağırır bi köşeye tek başına sıkıştırır, sessizce onun ağzına....
Sonrada tekme tokat kovardım evden.
Peşinden de kardeşime sağlam bi konuşma yapar onuda kovardım.
Bir daha da muhattap olmazdım.
6 ayda bu kaçıncı olay. Millet 10 yıllık gelinle bu kadar ekşın yaşamıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?