Simdiden beni kendine düşman ilan eden gelin adayı

Kız gazı vermiştir ona şüphem yok ta benim gerizekalı kardeşim yüzlerce ilişki yaşadı şimdiye kadar birinde çocuk aldırmaya kadar gitti olaylar. Güya bu çok temiz bir aile kızıymis cart curt iste

Sizinle bu alıntıdan sonra muhattap dahi olamıycam çünkü bu bana yakışmaz.beni itham ettiğiniz o iğrenç,yakışıksız mide bulandırıcı laflarınıza ve üslubunuza cevap dahi vermiycem.zira burda herkes ne olduğunu gayet iyi gözler önüne seriyor.zaten bu defa benim şikayet etmeme kalmadan banlanmışsınız Allah içinize sindirsin 2.banı

Oha ohaaa demek istiyorum. Erkek kardesine dedin mi bunlari? Senin yerinde olsam kizin ailesini arar kizinin yedigi naneleri anlatirdim

Hiçbirşey yapmam!
Yaş 20 Ve ergen.
Çoluk çocukla uğraşmayın.
Neyaparsa yapsın ve düşünsünler ne düş
üneceklerse.

öncelikle başlığa istinaden yazıorum evli değiller gelininz değil ki aday daha yaşlarıda ufak gerek yok takmayın kafaya kalsın gitsin uzak durun muhatap olmayın

Benimde erkek kardeşim 25 yaşında aramızda çok yaş farkı yok o yüzden sevgiliyle arkadaş gibiyiz tam tersine iki kız birleşip kardeşime yükleniriz benim erkek kardeşim bana öle bişey diycek valla kafamı suratına çakarım ki sizin aranızda çok yaş farkı var gözünü korkutun eşinize söyleyeceğinizi ima edin en azından kızda onun gazına gelmiş belliki hem onun daha ne erkekleri olur :) töbe ya günaha gircem durup dururken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…