• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Simdiden beni kendine düşman ilan eden gelin adayı

Kardeşimle aynı sehirdeyiz. Kardeşimin 6 aylık bir kız arkadaşı var. Annemle tanıştırdı. Bizimle de. Kız normalde başka şehirde okuyor ama sürekli kardeşimde kalıyor yatılı haftalar boyu. Sadece derse gidip geliyor buradan yakın okulu. Neyse dün annemi samimi olduğu buradan bir komşu aramış. Bu kız burada bu kadar ne geziyor bizimde genc çocuğumuz var kotu ornek oluyorlar burasi bir aile apartmani alacaksaniz alın bu kızı demiş. Kardeşimin tek başına yaşadığını biliyorlar artk . Neyse annem de kardeşimi arayip bu kız neden aylarca orada kalıyor ben hoş gormuyorum demiş kardeşim de yemin etmiş burada kalmıyor diye ama annem inanmamis neyse şimdi kardeşim olayı bana patlattı sen söyledin diyor ben demedim komşu demiş diyorum anneme de bana da inanmıyor. Tutturdu sen soyledin de soyledin. Hemen Üstüne bir de sevgilisi duruma şunu yazmış " bana da erkegime de yapılan kötülüğü unutmam , karşılığını verirken cömert davranırim bunu herkes bilsin " şimdi ben ne yapmalıyım suçlu oldum. Bana kotuluk yapacakmis sevglisi aklinca . Daha 20 yasinda ben 32 yasindayim evli barkli cocugum var. Bana simdiden anlayip dinlemeden duruma bunu atiyor.ya. Ama kıza da sinir oldum oraya durum olarak bunu atıp bana laf sokmaya çalıştığı için
Yerimde olsanız
Ne var bunda . Laf sokmuşsa sokmuş
Yanlış anlaşılma olmuş takmayın

Durumlarına bakmayın bile engelleyin gitsin çocugunzla da sakın aynı ortama sokmayın artık evinize gelmesin bana ürkütücü geldi
Hem bebeğiniz için ona olan sevgimi kimse silemez demesi hemde karşılığını göstericem falan demesi
Ruh hastası sanki

Belki kardeşinizi bile sizin söylediğinize ikna eden kişi kız olabilir, kardeşiniz de hormonlarıyla konuşmuş zaten yaşı da küçük, kendi canınızı sıkmaya değmez gün gelir sizinde laf söyleme hakkınız gelir boşverin

Terbiyesiz cahilmis gelin adayı.
Kardeşinize ben demissem ne olacak, sen de kalıyorsa uygunsuz, deyip kestirip atın.

Sizin gelin manyak...
Önce size sormadan sosyal medyadan çocuğunuzun fotolarını paylaşıyor , altınada kurban olurum kızım falan yazıyor. Şimdide size diş biliyor.

Kaçın kurtulun , bu kızdan

Sizin kardeşinizde hiç iş yok ben söyleyeyim. Birini bulunca evi köyü satan, kadını/adamı dünyanın merkezi yapan tiplerden. Madem aldın kızı eve, o mu dedi bu mu dedi derdin ne? Adam gibi aldım sanane de. Çık komşunun kapısına “Benim ahlak bekçiliğim sana mı kaldı?” de. Hem komşu mu söylemiş kim söylemiş çıksın ortaya. Yok ama. Bunlar sadece annesine kardeşine çemkirir. Kızda erkeğim yiğidim ayağına geçirmiş kardeşinin boynuna ipi. Ay çok sinir oldum.

Kardeşimle aynı sehirdeyiz. Kardeşimin 6 aylık bir kız arkadaşı var. Annemle tanıştırdı. Bizimle de. Kız normalde başka şehirde okuyor ama sürekli kardeşimde kalıyor yatılı haftalar boyu. Sadece derse gidip geliyor buradan yakın okulu. Neyse dün annemi samimi olduğu buradan bir komşu aramış. Bu kız burada bu kadar ne geziyor bizimde genc çocuğumuz var kotu ornek oluyorlar burasi bir aile apartmani alacaksaniz alın bu kızı demiş. Kardeşimin tek başına yaşadığını biliyorlar artk . Neyse annem de kardeşimi arayip bu kız neden aylarca orada kalıyor ben hoş gormuyorum demiş kardeşim de yemin etmiş burada kalmıyor diye ama annem inanmamis neyse şimdi kardeşim olayı bana patlattı sen söyledin diyor ben demedim komşu demiş diyorum anneme de bana da inanmıyor. Tutturdu sen soyledin de soyledin. Hemen Üstüne bir de sevgilisi duruma şunu yazmış " bana da erkegime de yapılan kötülüğü unutmam , karşılığını verirken cömert davranırim bunu herkes bilsin " şimdi ben ne yapmalıyım suçlu oldum. Bana kotuluk yapacakmis sevglisi aklinca . Daha 20 yasinda ben 32 yasindayim evli barkli cocugum var. Bana simdiden anlayip dinlemeden duruma bunu atiyor.ya. Ama kıza da sinir oldum oraya durum olarak bunu atıp bana laf sokmaya çalıştığı için
Yerimde olsanız
Anneniz desin o zaman, tamam sana geliyorum sende kalacağım bir süre.. Bakalım kalıyor mu kalmıyor mu?
Özgürlük diye herşeyin suyu çıktı valla..

Yerimde olsanız
Farzet ki sen söyledim nolmuş yani,

Back
X