şimdiden geriliyorum

nickminkenari

sıkı sıkı tutun
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2008
1.397
22
158
İstanbul
arkadaşlar ben 7 aylık hamileyim ama beni şimdiden bi sıkıntı sardıki sormayın.dogum yaptıkdan sonra annem çalışdıgı yerden 2 hafta izin alıp bizde kalıcak eşimde dün tutturdu ondan sonrada annem kalır diye ama ben kayınvalidemle kalmak istemiyorum saolsun bi kötüğü yokdur ama inanın rahat edemiyorum tek kalsam biliyorum müsade etmicekler uygun bişelde anlatayım diyorum ama bunu nasıl anlatırım onuda bilemiyorum şimdiden gerildim insanın kendi annesi gibi olmaz eşime bunu söyleyince alınıyo sen neden benim annemi kendi annen gibi görmüyosun diye sitem etmeye başlıyo kayınvalidem 60 yaşında o yaşda bi kadının bana hizmet etmesi beni çok rahatsız ediyo hiç degilse evimde tek olmayı tercih ediyorum ama beni anlayan nerddeeeee...

bir kötülüğü yoksa neden istemiyorsunuzki arkadaşım?lmaz:
neticede torun onunda torunu.elbette kadın gelmek ister..
ben de eşime ortada bir şey yokken istemiyorum desem eşim benimle ömrü billah konuşmazdı..benneyaptımki
bence gelebiliyorsa gelsin bırakın oda üstüne düşen vazifeyi yapsın..
gelmesede ilgilenmedi olur..

zaten babanne torunu olunca elbet gelecek görmeye
elinden geldiğince sana yardımcı olmayada calısır
neden sıkıntı yapıyorsun ki :uhm:

bence müsade et gelmesine bu kadar da sıkılma... kaç gün kalıcak eninde sonunda gidicek evine....

dediğim gibi kayınvalidem 60 yaşının üstünde ve bacakları rahatsız gözleri rahatsız o kadıncagızın benim etrfımda dönmesi hoşuma gitmiyor ben oturdugum yerde gerildiğim için daha çok yoruluyorum ama annem geldiği için o da gelemek isticek biliyorum ben bebegemi bakıcam kayınvalidememi bakıcam stersimin sebebi bu.enfeksiyon nedeniyle hastanede yattım tutturdu ben bakıcam diye hemşireler beni bırakdı onla ilgilenmeye başladı dinç olsa tamam yardım etsin derim.sırf annem kalıyo diye onunda 2 hafta kalmasına gerek yok.benim annem 42 yaşında annem degil kardeşim gibi duruyo kendini onunla kıyaslıyo

Valla canım bir zararı yoksa bırak kalsın bak annende kalacakmış belirli bir süre kalır döner ömrü billah yanında kalmayacağına göre inan doğum yaptım kımsem yoktu yanımda 40 gün boyunca gözümden yaş eksik olmadı kımsesiz kaldım diye sabahtan akşama kadar ölsem kalsam kımsenin haberi olmayacaktı bak bu stresten bebeğimi tek bir damla bile anne sütü veremedim Şimdiden stres yaparsan bebeğin ve senin için iyi olmaz

ben gelmesin demiyorum aslaa kayınvalidemi de severim çok iyidir.ama sede okadar kalmasının luzmu yok diyorum ama eşime anlatamıyorum

tamam sehercim de
zaten bebek olunca torum merakı
gelmek isticek
ee onunda hakkı
sana zararı dokunmaz ki
kocanın annesi katlanacaksın neyazıkki

haklısın o zaman..gerek yokmuş bencede kalmasına..sen eşine bunlarıda söyle bence..annen zaten rahatsız de,gerek yok kalmasına de..bence uygun bi dille anlatırsan tamam diyecektir.

ama ama ama bbeeeeeennnn
dogum yapanlar bölümünde çıldırtan sözler başlıgını okuyunca daha da stres oluyorum.diyorum ya gelsin tabiki gerekirse bebegimede bakarım onada ama uzun kalaya gerek yok bunu nasıl dile giticem eşime anlatamıyorum onlara nasıl anlatayım

ilk doğumunuz mu bilemiyorum ama insan doğum yapınca yanına bir nefes olsa iyi geliyor..illede yardım gerekmiyor..

5 dk. kestirmek bebeğinizi birine emanet edip gerçekten lüks oluyor..

korkarım kayınvalideniz dönmek istediğinde siz istemeyeceksiniz.

hmm şimdi okudum bu stres 2 haftacık kalmasına mı..

ben olsam içim içimi yesede böyle bi konuyu eşime asla açmazdım..

çok ayıp olur bence..

gelip aylarca mı kalacak dedim bende..

haklı olabilirsin belkii ama yinede endişeleniyorum

hmm şimdi okudum bu stres 2 haftacık kalmasına mı..

ben olsam içim içimi yesede böyle bi konuyu eşime asla açmazdım..

çok ayıp olur bence..

gelip aylarca mı kalacak dedim bende..

daha bukonuyla ilgili bişey demedim zaten eşime.kendisi rahatsız belfıtıgı var eklem romatizması var yerinde kalkamıyo gözleri rahatsız sürekleri yatarak gözleri kapalı durması gerekiyo omzunda kireçlenme var kollarını zor hareket ettiriyo ben bu yüzden diyorum gerek yok diye onu istemediğimden degil gelsin başımın üstünde yeri var biliyorumki o bebege degil ben ona bakıcam sorun bu

kayınvalideniz uzaktamı yoksa aynı sehirdemisiniz

uzaktaysa zaten gelip kalacak kaçar yolu yok torunu cünki
eğer evi yakınsa gündüzleri gelir sonra eşin evine bırakır
ama eşine istemiyorum etmiyorum deme
bu sefer annen geldiğinde aynı tepkiyi verince üzülürsün
lohusalığında zehir olur

sıkma canını şekerim ..gelir biraz kalır döner nasıl olsa ..işte buda sana bir ders olsun ilerde allah izin verirde babaanne olursan gitme torununun dogumuna felan ..yaşına girince sevmeye gidirsin ..

15 dkk var aramızda çok yakınlar.zaten demiyorum bişeyde benim kendi sıkıntım bu

sıkma canını şekerim ..gelir biraz kalır döner nasıl olsa ..işte buda sana bir ders olsun ilerde allah izin verirde babaanne olursan gitme torununun dogumuna felan ..yaşına girince sevmeye gidirsin ..

ben gelemesin diye bişey demedimki uzun soluklu kalamsına gerek yok dedim sadece benim annem gelip kalıyo çünkü ben pendikdeyim annem avcılarda ama kayınvalidem 15 dkk uzagımda herzman gelir gider şimdi bişey demiyorumda bebek doguncamı diyecegim kendisini çok severim o da beni sever biliyorum şuan hiç gocunmadan içimden gelerek ilgene bildiğim kadar ilgileniyorum ozman hem bebek olucak hem kayınvalidem bana kolaylık degil zorluk olacagı endişesindeyim yoksa benim dersim kayınvalidem gelmesin tükaka demiyorum gelsin tabiki torunu sevicek ama kalmaya luzum yok onu anlatmaya çalışıyorum

canım minnacık bebeği kreşe yada bakıcıya versen inan daha çok gerilirsin.çocuk ayaklansın,kendine gelsin sende anne olarak özveride bulun kaynana iyi muamele yap inan bu şanstır aslında ben 6 yıldır çocuklarımı kendim büyüttüm ne annnem ne kaynananam ne bir akraba yapayalnızdım.çocık yetiştirmek çok meşagatli bir iştir.bunu anne babadan sonra en iyi anane ve bebene yapabilir.evladınızı başka kimseye emenet edemezsinizki.kendi anneniz bakamıycaksa kayınvalidenizin bakması hayırlı bence o daha minnacık başka kimselere emenet edilemez yazık ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…