şimdiden görümce derdi :(

mühendislerin öğretmenlerden üstün olduğunu kim nerden çıkarmış hahayt hani şu kuş kadar puanlarla gidilen çevre, gıda mühendisliklerinin ikinci öğretiminden mi mezunsunuz yoksa
Üff oraya yazmışım endüstri mühendisiyim diye hala gıda mühendisimisin yazmışsın .Tamam canım ülkedeki en üstün kişi sensin senden daha üstün meslekte yok kişi de yok .. Görümcende bende hepimiz seni kıskanıyoruz .. Sen bu kafayla çok sağlıklı kalamazsın

İlla kıskançlık denilemez herkes herkesi sevmek zorunda değil.
Sizi sevmiyordur sevmediği insanla da muhattap olmak istemiyordur.

Une
Üniversiteye düşük puanla atamiyor. Genel anlamda yazdım. Anlama kapasiten darsa ben napıyım yahuuu

mühendislerin öğretmenlerden üstün olduğunu kim nerden çıkarmış hahayt hani şu kuş kadar puanlarla gidilen çevre, gıda mühendisliklerinin ikinci öğretiminden mi mezunsunuz yoksa
Tamam şimdi belli oldu görümcenin sizi neden kaale almadığı :)

Cvp verme guzelim amaci banlatmak kib kullan

Mesafeni koru takma boşver alt tarafı görümce, önemli olan sözlünle iyi geçinmen

Simdiden yılanlik yapmaya baslamis benim eltim gibi. O da hasetlenir kendine beni rakip görmeye çalışır. Hiic orali olma. Kendi çalsin kendi oynasın tiiinnn )))

gerçekten seviyeyi çok düşürdünüz bence artık yoruma ihtiyacınız yok, sorun anlaşıldı. belli ki görümce sizi sevmiyor ve mesafe koymak istiyor.

Tatlım öğretmen olmuşsun ama okuma yazman yok sanırım, bak yukarıda yazanı bile anlayamıyorsun. Konuyu bütünüyle okuyunca asıl çekemeyenin sen olduğuna kanaat getirdim. Allah görümcene sabır versin

Yani konu dışı ama bunu söylemeden edemeyeceğim; neden bazı meslekleri aşağılar gibi konuşmuş bazıları.
Kuş kadar puanla gidilmiş olsa da ortada verilen bir emek var ve üniversiteyi bitirmek hiçte o kadar kolay değil.

Bana göre her meslek güzeldir ve aşağılanmamalıdır.

Konu sahibi : sen haklısın. En azından bir telefonla da olsa tebrik edebilirdi.
Uzak dur, en başından mesafeli ol ki, sonra başın ağrımasın.

Ne guzel işte sana fırsat mesafeli ol o pişman olacaktır

Onu bunu bilmem ama bence simdiden hic yüz verme kendinden taviz verme sonra başına çıkıyorlar umursama bosver zaten sonra karismazlar artik sana demek istediğim en basta nasil olursan öyle gider

Görümcenin mesleğine göre değişir aslında, benim bir arkadaşım anlatır hep; kendi kınasında elinde telefon teknik destek vermiş.
Belki gerçekten de görümcenin söze gelmemek için bahanesi vardır, kendinden kaynaklı iş yerinde bir sıkıntı oluştuysa mesela mecburen telafi etmesi gerekmiş olabilir.

Görümcem yok ama eltilerimle düğün olup sonrasında gide gele görüşene kadar hiç araşmadık, hiç de samimiyetimiz olmadı. Böyle şeyler zamanla olur zaten, birbirinizi sevip sevmediğinize karar vermek için çok acele etmeyin.

konu iki uc sayfa ilerlediginde gercek yuzunu gostermissin. Kim kimi kucumsuyor, bu nasil bir kiyaslama, ustunluk cabasi.
Ben de ogretmenim, senin adina ben utandim şuan.
Ben işini hakkiyla yapan herkese saygi duyarim. Bana gore isini tertemiz yapan çöpçü abi, "ben atandim " diye sizden ustunum, evet cinim egom pek yuksektir diyen universite mezunundan ustundur.
Yani iş ahlakina davet ediyorum seni ve bu zihniyeti.
Son olarak da, buyuk Allah'tir. Bunu bilmeyenler nasil da buyukleniyor, sasmamak lazim

Sirf böyle fesatlar yüzünden bütün sosyal hesaplarimi kapattim. Niye fotografimi begenmedi niye yorum yapmadi. Baskalarina gelince iyi ben hic bir sey yapmadigim halde ben kötü. Bosver güzelim kim sana nasilsa sende öyle ol gerisini bosver.

Kıskançlık olabilir.Hiç umrunda bile olmasın sende onun hiçbir şeyini beğenme.Abisinin sözüne bile gelmemiş.

Son düzenleme:
sadece begenmeme olayina degincegim
babamin ikinci kariisyla olan resimlerini asla ve kattta begenmiyorum , giciigm kadina :)
babam yalnizsa begeniyorum ama babami :) ortak hesaplari varda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…