şimdiden görümce derdi :(

Yazılan yorumları okumadan yorum yaptım ilk başta sana hak verdim ve kıskançlık seziyordum dedim ama şu yorumunda bir şeyi çok merak ettim.Eltim cahil deyip durmuşsun acaba neye göre cahil?Kime göre cahil?Senin gözünde kim cahil?Kadını cahil yapan nedir?Meslek sahibi olmaması mı???

Kendi kendinize kurmayin ,olumlu olun ,
2 hafta once isteme ve tanismaya gittigim icin kardesimin sozune bilerek gitmedim bende ,isten 8 de gelmistim ,off nisana giderim dedim sallamadim ,
Abartmaya gerek yok yani,
Obyr yenge ile uzun suredir tanisiyor ,isinmistir benimsemistir

Olabilir benim gorumcem de Oyle kiskanc ama kiskanciligini bakislariyla anlatiyor..Oyle insanlarda var..Sen kendi yoluna bak Canim..Her Daim iyi OL

Haha benim görümcemde sözüme gelmemişti halbuki biz arkadaştıkta ama onsuzda oldu sonuçta çokta önemli değil dedim ondan öncesindede bi tuhaflıkları vardı zaten sonra bi görüşmemizde o gün rahatsız olduğunu söylemişti bende direk bi telefonda mo edemedin sonrasında hayırlı olsun diye dedim. Velhasıl olaylar çok farklıymış .

Bu tartışan öğretmenler, mühendisler ve çeşitli meslek erbablarına iki çift sözüm var:)

Astronomi ve uzay bilimleri bölümü en düşük puanla öğrenci alan ama en zor içeriğe sahip bölümlerden biri; fizik, astrofizik ve matematiğin dibi var. Ve bu bölümden mezun olan hiçbir yere atanamıyor:) bilmiyordunuz değil mi?
Zekayı, statüyü belirleyen şey meslek ve kazanç bu dünyada fakat öğretmenlerin diğer meslek sahiplerine bilgi ve birikim konusundaki üstünlüğü 1940' lardaymış. Yüksek okul olmadığı için ilkokulda öğretim vermek zorunda olan öğretmenler, henüz şehirleşme atılımı gerçekleştiren ülke köylüsüne yaşamak için gerekli olan hayati ve kültürel temel eğitimi verebilmek için neredeyse her şeyinöğrenerek mezun olmuşlar ülkedeki sayılı öğretmen okullarından.

Sevgili öğretmenler, mühendisler vb. Maalesef bilgi birikim olarak izlandalı bir balıkçıyla, ya da italyan bir kasapla eşitiz bence. Aldığımız eğitim, uzmanlık becerimiz düşük nitelikli. Bir astronot değiliz:) kafamızı yukarı kaldırıp dünyayı anlamak, genel çerçeveden bakmak, sorgulamak çabamız olamadığı, algılarımız da kapalı olduğu için anca işte eltim, yengem, görümcem muhabbetlerinden öteye gidemiyoruz maalesef.

Bu da sosyolojik bir tespit olarak asılı kalsın burada:)

Çok haklısın ve yanılmıyorsun bence de seni kıskanıyor başka da bişey yok. Ama çok ayıp etmiş gelmemekle söze. Sende bundan sonra ona mesafeli davranırsın. Bende olsam aynen senin gibi düşünürdüm. Oluyo böyle tuhaf şeyler ne yazık ki benim görümcem benimle çok ilgilendi evlenirken ama arada beni abisine yakıştırmadığını hissettim sözleriyle davranışlarıyla. Bende madem o beğenmiyor kendimi zorla ona beğendirecek değilim ya biraz daha mesafeli olmaya başladım. Sende ona karşı soğuk ol hatasını anlasın. Söz günü senin ve eşin için önemli bi gün ve bu günde yanınızda olması gerekirdi. Madem o değer vermiyor sende ona verme sıradan bi insan gibi davran

İnsanlar nasıl "beni kıskanıyor galiba" gibi şeyler geçirebiliyor içinden ben anlamıyorum. Biri bana böyle davransa sevmedi herhalde beni, hoşlanmadı benden derim geçerim. Yapacak bi şey yok saygı duyarım. Yapmacık ve ikiyüzlü davranmasındansa böyle içinden geldiği gibi davranması daha iyi. Aman yok fotomu beğenmemiş sözüme gelmemiş çok da tırt. Bence görümcen seni o kadar da takmıyor. Sen niye bu kadar kafaya taktın onu?

Eltine cahil demen hic hos degil bence. Görümcenizin yaptigindan daha ayip bir davranis!

Abisinin, kardeşinin nişanına, sözüne, düğününe gitmeyen bir insanın ancak abisi/ kardeşiyle sorunu vardır. Yoksa gelin adayından nefret dahi etse gider. Yanş bu kısımda olayın sizinle azıcık bile ilgisi yok.

Fotoğraflarınızı beğenmeme, arayıp sormama meselesinde ise WhatsApp yazışmalarınız etkili sanki. Yani sizdeki anlamsız egoyu anlamış ve sizi sevmemiş. Bu kadar. Yani kıskandığını sanmıyorum. Abisine çok düşkün olsa bir rekabete girip kıskanabilirdi evet ama bu durumda böyle bişey yok.

Öğretmenim üstünüm düşüncesine gelince de, maalesef üstün falan değilsiniz. Birbirimizi kandırmayalım. Türlü türlü öğretmenlik vr. Puanlar da aman aman değil. Öğretmen olmak sizi ne üstün ne de kültürlü yağıyor. Zaten belli ki yapmamış.

Amaaan dert ettiğin bu olsun, ne demişler görümce görmiyim ömrümce Hiç dillendirme sözlüne kardeşin tebrik bile etmedi falan diye. Bırak ne hali varsa görsün. Ne kadar uzak o kadar rahatsın demektir.

Diger konularda hakli olabilirsiniz.
Ama " sosyal medyadaki fotograflarimi begenmedi" nedir ya?
Yine bu sosyal ag yapti yapicagini.

Bence siz kendinizi cok buyuk goruyorsunuz ondan ustunum nedir saka gibisiniz kendini gelistiren insanlarin bunlari takmamsi gerekir ama siz pek olgunluga erisememissiniz demek ki .
Bir de cahil kiyaslamasi yapmissinz kime gore neye gore cahil acabaa.

Ya abisiyle arasi kotu. Ya sizi kiskaniyor yada abisini sizden kiskaniyor.

Bence de cok itici bir tipsiniz.ev hanimlarina cahil! deme curetinize hayranim.sizin gibi bir insan 10 universite bitirse nolur bitirmese nolur.demekki gorumce o yuzden size yanasmamis e hakliymisda.neymis gorumce ondan alt kademeymis de digeri ev hanimi diye onla can ciger mis.farkindaysaniz siz onlari kiskanmissiniz! Kendininizi kaf dagindan indirin ve gercekleri gorun bir insan size soguk davrandi diye illa kiskanmasi mi gerekiyor.her insan sizi sevmek zorunda mi ha sevmeyince itince cekemiyor beni ayyy kiskaniyor.sanirim boyle yorumlar bekliyosunuz.arkaslar zaten sizi tanimlamis ama olunce kefen ayni gomulecegn toprak ayni.biraz nezaket biraz mutevazilik dersi alin bence ögretmen hanim!

Belki de abisini sevmiyordur olamaz mı? Benim görümcem bana hep sen diğer yengemden farklısın acaba abimi diğer abimden daha çok sevdiğim için mi böyle der.

Gorumcem boyle davransaydi beni kiskaniyor mu acaba diye dusunmezdim. Beni sevmedi diye dusunurdum. Bu tavrini hissetmistir gorumce uzak duruyordur. Seni sevmemistir yani.

Bana göre de kıskançlık takılma boşver simdi arkadan da konuşuyordur o gunah almayayim.da yine

aynı görümceye sahibiz
kardeşinin bensiz olan bütün fotoğraflarını beğenir
benim nişanlım fotoğraf paylaştığında x bir fotoğraf paylaştı diye bildirim gitmesine rağmen ne benim ne onun asla beğenmez
acaba neden bende düşünüyorum neden diye

Söze gelmedi, geçerli mazereti vardı diyelim ki bence yok. Sosyal medyaya gelene kadar bizzat arayıp tebrik etmesi gerekirdi. Söz fotolarını beğenmek için illaki geline bayılmak gerekmez, nezaketen beğenilir en azından. Kompleksli diye düşünürdüm ben olsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…