Şimdiden görümce ile uğraşıyorum

nehir_21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2014
429
54
68
Kızlae sevgilim var, benim pesimde cok kostu bende hoslandım ve bir iliskiye basladık ama bazı seylerle beni kendinden sogutuyor. Ablası var ve ablası sevgilisi ile kaliyor. Sevgilimin aileside iki kardesi ayni evde kaliyor saniyor. Kiz ailesinin parasini catir catir yerken benim saf sevgilim kendi hem okuyup hemde calisacagm diye ugrasiyor kendi ayri ev masraflari icin. Ve ikisini birlikte götüremeyince okul dersleri kaliyor. Aileside sevgilime yükleniyor ve onun arasi bozuluyor ailesi ile tartisinca.
Ve bu iliskimizede yansiyor sen benim nelerle ugrastgmi bilmiyor musun birde ilgimi bekliyorsun diyor. Ve görümcem olacak kiz beni bir kere bir saat gördü hakkimda tutup atmis. O zamanda benimle hic konusmadı nasilsin bile demedi ben güler yüzlüydüm yine. Sonrada bu kız seni kullanıyor demis, sevgilimle farkli sehirlerdeyiz iste yanliz evde duruyor ablasi ile duramadigi icin, ablasi yanina bir sevgili yap hem işini görür hemde masraflari paylasirsiniz demis ciddi ciddi. Ben ne yapayim yani sevgilim ablasina laf ettirmiyor da kapat konuyu diyor bir şey dediğimde hakli oldugumu bildiği halde.. ne yapayim simdi ben ? Kizlar boguluyorum resmen ilerde evlenmeyi dusununce ben gelemem buna..

Ablaya bak hele.
Zaten bir erkek ne ailesine ne akrabasına laf söyletmez yediremez.
Ama sevgilin baya değişik kafada yani, bence de ileriyi düşünmelisin.

Bir kere gormeyle senin arkandan konuşmuş birde maldan bahseder gibi sevgili yap işini gorur parada verir demiş. Arkana bakmadan kaç . Abla kuzusu senin ki.

Kızlar ben ilk basta böyle biri olduģunu bilmiyordum zamanla ogrendim ayrılmak istiyorum zaten ama bunu bahane gostersem abartmis mi olurum diye düsünmüstüm ki sizler valla içimi rahatlattiniz. Aynen cok tuaflar bende anlamiyorum ve bu ablasi ile övünüp onu örnek almamı söylüyordu. Bende uzaklasmak istiyorum bu aileden. Annesi babasıda hic mi sorgulamaz ben anlamiyorum.

Aman koyver gitsin canım ya baştan aşağı problem çekilir dert değil
Ablası arkanızdan sallayıp o çarpık zihniyetiyle akıllar verir ama Size tek laf söyletmezler ya hayret bişey
Aslında aileye haber uçurcaksın görsün gününü

Ayy bunlari desem bana neler diyecegni tahmin bile edemiyorum kızlar. Böyle dedigimde ben sana problemlerimi anlatmayacagm diyir evlenincede mi öyle olacak hayret ya. Ben abartiyormusum gibi bana bagiriyor

bu ne genişlik...ustelık bu ne dedıkoducu bır erkek....arkana bakmadan kac derım

Herkes öyle diyor kimse istemiyor onunla birlikte olmami ama gerekce sunamiyorum ancak kavga cikartip ayrilmayi bekliyorum kizlar. Bunlari dedigimde bana agir konusacak haketmedigim seyler diyecek o kadar da cirkef off

Fazla rahatlarmış Abla Kardeş. Size gelip anlatmasıda saçmalık düşünmüyor mu sizin kafanıza takıp üzülceğinizi.

Ilk baslarda bana deger veriyordu gerci hala veriyor ama dedigim gibi hep bir problem ve ben bastan söyledim ben zor zamanlar gecirdim ve suanda ilgiye ihtiyacm var diye. O zamanda bana sen bencilsin sen karsindakini dusunmuyorsn diyor. Git annengile söyle diyorum konuyu kapatiyor yine ayni seyi yapti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…