Kızlae sevgilim var, benim pesimde cok kostu bende hoslandım ve bir iliskiye basladık ama bazı seylerle beni kendinden sogutuyor. Ablası var ve ablası sevgilisi ile kaliyor. Sevgilimin aileside iki kardesi ayni evde kaliyor saniyor. Kiz ailesinin parasini catir catir yerken benim saf sevgilim kendi hem okuyup hemde calisacagm diye ugrasiyor kendi ayri ev masraflari icin. Ve ikisini birlikte götüremeyince okul dersleri kaliyor. Aileside sevgilime yükleniyor ve onun arasi bozuluyor ailesi ile tartisinca.
Ve bu iliskimizede yansiyor sen benim nelerle ugrastgmi bilmiyor musun birde ilgimi bekliyorsun diyor. Ve görümcem olacak kiz beni bir kere bir saat gördü hakkimda tutup atmis. O zamanda benimle hic konusmadı nasilsin bile demedi ben güler yüzlüydüm yine. Sonrada bu kız seni kullanıyor demis, sevgilimle farkli sehirlerdeyiz iste yanliz evde duruyor ablasi ile duramadigi icin, ablasi yanina bir sevgili yap hem işini görür hemde masraflari paylasirsiniz demis ciddi ciddi. Ben ne yapayim yani sevgilim ablasina laf ettirmiyor da kapat konuyu diyor bir şey dediğimde hakli oldugumu bildiği halde.. ne yapayim simdi ben ? Kizlar boguluyorum resmen ilerde evlenmeyi dusununce ben gelemem buna..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?