Şimdiden psikolojm bozuldu

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.669
498
Kasım 11 de kaynım evleniyo. Kyınpeder eşi ve minik bebekleri de bşka şehirde oturdukları için gelip bzde kalacaklar bir hafta. Karısını istemiyorum sevmiyorum da. Çok yüzsüz, rahat biri. Bzde gelip bi hafta kaldı tek başına. gelip kalırken müsait misin demek yok biz size gelcez diyor dahs önce konu açmıştım.
En son yine öle yaptı ben de ben müsait değilim evde yokum şimdi gelme dedim kapattım. Kyınpeder duymuş. Neyse şimdi de kayınpeder eşimi aramış daha geç gelmek olmaz 4-5 gün önceden gelcez demş.
Kaynım da düğünde o kadını istemiyo snçta kayınvalidem var bnm o kadının düğünde işi neyse.. Ve istemiyorum gelme dediğim halde yüzsüz geliyor yine. Kaynım da o gelmesin der gibi olmuş kayınpeder duymamış olayım demş.
Zaten kadın çok mersklı.. Hayatında iki kere gördüğü bizi kocası olmadsn hamile haliyle gelip kaldı bi hafta. iki ay sonra yne kocasyla gelip kaldılar 4-5 gün. Ondan bi ay sonrada nişana geldi kayınpeder şimdi yine geliyolar. Allah ' m istemiyorum dedikçe sürekli gelir oldular akşam çayı değil ki bi de yatılı hem de bir hafta.
Off stresten hasta olacacağım.
Ben evlenrknde gelip benm daha ayak basmadığım evimde kalmıştı kayınpeder bi de çay makinamı kırmışlsrdı. Şimdi de yeni gelinin evinde kalsın o zaman yada otelde kalsın ama bedava ev varken kalırmı hiç. Ayıp ya kmse eşini istemiyo zorla geliyor kadın düğüne ben de evime istemiyorum biliyo yine de geliyor Böyle bişey görmedim ben.
Çıldıracağım grçkten bir hafta çekilir iş değil ya bıktım.. Evi bırskıp gitsem ne yerlerse yesinler diyorum bu seferde o kadın benm mutfağa dokunmasın diyorum.. Valla deli oluyorum.
 
adam karısına sen düğüne gelme mi diyecek?
elbet gelecek.
otelde kalsınlar. 1 hafta erkenden gelmeye ne gerek var.
sen çalışıyordun sanırım mesaiye kal akşamları :) gez dolaş yemeğini ye öyle geç dön eve bir hafta.
 
Evlendiğinizde bir süre kayınpeder ve eşinin evinde yaşayan üye de siz miydiniz?
Öyleyse o kadar geçmişe dönmüş üşenmemiş yazmış, çetele tutmuşsunuz keşke onu da yazsaydınız.
 
Back
X