Şimdiden yorum yapan herkese ALLAH RAZI OLSUN ?

aselhancan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2017
58
2
1
33
Merhaba arkadaşlar ben evli bir bayanım ve hamileyim 7 aylık eşimle sevgiliyken bizim işyerinde çalışan bir beyfendi vardı onu uzaktan beğendim içten içe hoslanma gıbı bıkaç hafta baktım ama sadece baktım gözümle takip etdim o kadar karşı tarafın birşeyden haberi olmadı yanı ben ole umuyorum sadece baktıgımı hıssetmıstır belkı iyiki de olmadı adam zaten çapkın bir tip her bakana bakar öyle yani sonradan aşırı derecede vicdan azabı çektim enişteminde arkadaşı olur kendisi. Sonra evlendim ve çok şükür mutluyum. Aradan 2 yıl geçti o adamın yakın arkadaşı bir kız var aynı yerde çalışıyoruz ortak arkadaşımız. Kız herkese samimi ama bana bir tık uzak gibi hissediyorum belki paranoya bilmiyorum ama kıza sordum neden bana böyle uzaksın diyorum hayır öyle birşey yok kesınlıkle diyor. Geçenlerde kızlarla evde toplandık o kızda geldi muhabbet sohbet etdık bizim çalıştığımız yerdekı patron karısını aldatıyormus ondan açıldı konu herkez patronu falan ayıpladı bende karısına yazık falan dedıler. O dediığım kızda bence bır kadın sevmedıgı adamdan cocuk yapmamalı falan dedı. Sonra baska arkadasım ıyıde patron zaten karısını sevmıyor karısı onu sevıyor dedı. Sonra ben paraonya yaptım hamıleyım acaba benım baktgmı o gecmıstekı adam bu kıza soledı bana bakısını yakaladım falan dedı de kız sımdı sen kocanı sevmıyorsun cocuk yapıyorsun gıbısınden bana mı laf soktu acaba dıye o lafından Bıde bana uzak tavırları bu yuzden mı dıye. Yanı kız acaba anladımı gecmıste o adama baktgmı dıye kuruntu yapıyorum paranoya yaptım cok fena kızlar ara sıra muhabbet edıyoruz ama çok kötüyüm. Belki de ben çok yanlış anlıyorum.

Evet paranoyaksın. İnsanların nefes almasından bile bi anlam çıkartmaya çalışmayın. Üstünden geçmiş seneler seneler evlenmis cocuk yapmışsın hiç kimse gündeme getirmez artık bakışlarını. Rahat ol yani takılma bebeğine odaklan.

Sadece bakıştınızmı eminmisiniz? Yada o adam daha farklı senaryolar yazmış olabilirmi? Yada gerçekten paranoya mı?

Sağlıkla alın bebişinizi kucağınıza ve takmayın konuşmazsa konuşmasın çokmu büyük boşluk hayatınızda..

Senin kuruntun. Eşinden bolca bahset, öv ortamlarda vicdanen rahatlarsın. Kim kime bakmakla istemeden çocuk yapmış olur ya hu?

Kızın ne düşündüğü neden bu kadar umurunda ki zaten aranızda bişeyde yaşanmamış altı üstü göz göze gelmişsiniz. Dolu dizgin aşk yaşamış olsanız bile bitmiş evlenmiş ve çocuk yapmışsınız, kız sana tavır alsa ne farkeder almasa ne farkeder. Bu kadar önemsemen garip geldi bana

Adamında işi gücü yok 2 senedir senin bakislarini dusunuyodur zaten. Mesela banada 3 sene 9 ay 18 gun önce bi cocuk bakmışti. Hiç çıkmaz aklımdan. Hey gidi...
Bi git elini yüzünü yıka lutfen. Daha uyanamadin anlaşılan.

Bebisinle ilgilen, gerisini boşver .. bakmışsın da nolmus ? Ötesi varsa bilemem ama evlendin ,çocuk sahibi olacaksın ,unut gitsin ,üstüne alınma herşeyi . Kendinden şüphen var herhalde ki bayagi derin sarsilmissin. .

V
Vallahı sadece bakma bırde kolay gelsın sağol okadar yanı benım esımın ısmı zaten boynumda yazıyordu .Hani belki bakışlarımı yakalamıştır dicemde bunun ötesi yok . Sonuçta mesajlasmadım konusmadım bulusmadım

Hadi adam anladı başka anlam da çıkardı diyelim, hiç işi gücü yok arkadaşına oturup bunları mı anlatacak?

Günaydın.
İyi de neden o adama takıldınız ki?
Daha önce baktıklarınız,hoşlandıklarınız için vicdan azabı duymuyor musunuz mesela?

Yok artık..
Herkesin sizin hakkınızda ne düşündüğünü bu kadar takmayın hayat daha da zorlaşır.
2 sene önceki saçma bir durum sadece sizi bağlar.
Belki size soğuk durması ısınamamasıdır. Bana da olur bazen. Birisini ilk görüşte sevmediysem hiç konuşmak istemem..
Sorulursa da aynı şekilde cevap veririm sebebimi anlatmam..

Ayol ne alakası var... siz kurup duruyorsunuz..
kızın ağzının içine ne laf edecek diye bakıp duruyorsunuz duruma bakılırsa
ne gerek vardı "bana niye uzaksın" diye sormaya çok mu önemli ???
zaten oldum olası aynı ortamda çalıştığım insanlarla dışarıda görüşmem.
İşyerinde de sadece iş ile ilgili görüşülür. Doğrusuda budur bence

Ay çok şekersiniz valla :)

Kesinlikle doğru affedersınız cıvkı çıkıyor .

4. sınıftaki ben gibi ymissin.cocuga bakamıyordum bile utanctan cocuga.aama buna ragmen ablası biliyor diye ablasını gördüğüm yerdede kacıuyodum

Hepsi paranoya bunların ...
Hamilelik bitsin olursun bir kere bu yazdığını o zaman sende paranoya olduğunu daha iyi görürsün zaten .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…