Şimdiden yorum yapan herkese ALLAH RAZI OLSUN ?

Eger hamilelik hormonlari yuzunden degilse cok ciddi sorununuz var , insallah bebek dogunca boyle olmazsiniz

Ben paranoya yaptığınızı düşünüyorum ama velevki paranoya değil. Ne olacak yahu?

Hatta bakışmayı geç, bir ilişkin de olmuş olabilir geçmiş gitmiş. Kimsenin hesap sormaya da hakkı yok laf sokmaya da. İnsansın hormonların var, sosyal bir varliksin sonuçta.

Takma canım böyle şeyleri. Eşinle bebeğinle mutluluğuna bak.

Anlattığınız kadarsa boşuna endişeleniyorsunuz. Hamilelikten kaynaklı kuruntu yapıyorsunuz. Rahatlayın ve gebeliğinizin tadını çıkarın

EŞİMLE ozaman sevgılıydık ya ınsan vıcdan azabı duyuyor .Ne bilim iste ben çok hassasım

Saçmaladınız :)

Sevgiliyken başkasına baktınız diye sizi bu düşünce rahatsız etmiştir ve her olayı buna yormaya başlamışsınızdır. Bakmanın ispatı olmaz kimse emin olup lafta çıkartamaz merak etmeyin. Sadece vicdangibi bişey yapmışsınız. Merak etmeyün sadece sizin hüsnü kuruntunuz

Hamileyken biri bana naber desin
Biseymi demek istedi
Yada uzdummu acaba onu diye dusunurdum butun gun huzursuz olurdum
Bunun hamilelik hormonlarindan oldugunu dusunup rahatla hemen
Ayrica dediyse dedi cok takma

diyecek söz bulamıyorum. sanırım tek suçlu hormonlar

Çok boş şeylere kafayı takıyorsunuz...içinizde filizlenen,can bulan size ait birşey var...ona odaklansanız daha iyi olur bence...

Amann Aselcanhan diyelim ki soylemiş kadına. Kadın bunu kendi gözleriyle görmediğine göre kim kanıtlayabilir ki boşver gitsin. Bu saatten sonra yapman gereken o ortamda kocanı, yuvanı övmen. Şeytan dürtmüş ama sen uymamışsın şimdi bunun için dert etmeye hiç gerek yok. Gelip bir şey söylerse de yalanla bitsin gitsin. Bebişinle ilgilen boşver sen bunları.

Bu ne yaaaa. Valla güzelim bu paranoyalarla yalnızca kendine eziyet edersin.
En iyi komplo teorisinden daha iyi bir teori üretmişsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…