Şimdilik araftayım.

CatlakB

ALLAH'ım Hakkım(ız)da Hayırlısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2013
8.601
5.099
248
Bayadır yoktum. Şuan size öyle bi geldim ki tamamen kafa karışıklığıyla.
Uzun bi ilişkim vardı. 2016'da bitti.
Geçen yaz yeni biriyle sevgili oldum
O kadar iyi ki bana ilk kez bu kadar iyi davranan birini gördüm. Çeşitli ailevi sıkıntılarımız olmuş anlıyorduk birbirimizi. O bana ben ona hassas davranıyorduk.
Bi gün kavga ettiğimizde kendi kafasına defalarca kez yumruk attığını gördüm. Öyle 1- 2 değil 10'a yakın belki daha fazla.
Ben senden korkuyorum diye ağlamaya başladım. Oda benim o halimi görünce duraksadı farkına vardı sarıldı korkma benden benim zararım kendime dedi. Bi süre sonra düzeldik, kendisine çeki düzen vericeğini söyledi.
Annesiz büyümüş üvey annesiyle ve halası babannesi hepsi zaman zaman bakmış.
Ama anne sıcaklığını görmemiş anladığım kadarıyla. Sinirli bi yapısı var ve baya dikkat ediyordu.
Sinirlenmedikçe dünyanın en iyi erkeği, beni mutlu edebilmek için herşeyi gapabilicek potansiyelde. Bi gün kafede yine tartıştık.
Sigara içiyordu bitmişti artık ama sigarayı elinde, avcunun içinde söndürdü. Kalktık ordan sonra tartılma devam etti.
Dışarda garaj kapısına vurdu baya. Ben uyardım dinlemedi. Uzaklaştım. O geldi arkamdan seslendi ama ben şoktaydım dönmedim yanına gitmedim.
Sonra uzaklaştım ama aklıma kötü şeyler yapabiliceği geldiği için geri döndüm yakın bi yerde oturuyordu. Su aldım eline baktım ağrıyordu yanık yeride su toplamış. Doktora gittik bişey yok denildi.
Yine dikkat edicem ama yardıma ihtiyacım var dedi. Psikolojik destek almaya başladı.
Tedaviye yeni başladığı zamanlarda yine bi tartışma yaşadık.
Ben sorunu çözmek için bişey anlatıyordum.
İlk başta açıklamayı yaptım çünkü detaylara çok takılırdı ve konu sonuna kadar takıldığı detaya odaklanır genel olarak dinleyemezdi.
İlk cümlede açıklama yaptım 2.cümleye geçtiğimdeyse bana bi soru yöneltti ve sorunun cevabını ilk cümlede vermişim o sormadan.
Neden soruyorsun diye sorduğumda, duymamışım dedi. Arabadaydık ve tekti duymama ihtimali yok kaale almadığını düşünüp tepki verdim bişey anlatmaya açıklamaya gerek yok dedim tartışma büyüdü.
Sonra fenalaştım astımım var aldılar beni hastaneye götürdüler kız kardeşim geldi hastaneye bıraktığı gibi ben gidicem dedi kız kardeşim dur dedi biraz itirazdan sonra durdu.
O sırada düzelttik arayı..

Hastaydım bana meyve ilaç falan getirmiş..
Sabah uyanınca gördüm. O günün akşamında yine tartıştık bi nedenden dolayı ve bitirdi.
Sonrada düzeltemedik o istemesine rağmen.
Zaten korkularımda vardı.
Barışmadık.

En son kaza yaptı beni suçlarcasına söylendi durdu..
Ben biterim demiştim sana diyip kaza fotoğraflarını attı.

Diğer konularda iyi ama konu sinir olunca böyle biri.

Bişeylerin farkındayım ama geri dönmeyerek hata mı yaptım diye düşünüyorum çünkü tek tutunduğu dal bendim.

Belki de benimle olsa düzelirdi.

Uzun ilişkimden sonrada kimseye yoğun duygular hissedemediğimi farkettim üstelik.

Son düzenleme:
Bu adamın normal olmadigi kanisindayım. Elinde sigara sondurmek, kazadan sonra o yazdigi falan cok korkutucu geldi bana. Daha yeni bir iliski ustelik. Ileride size siddet uygulamayacaginin garantisi de yok.
Ki o cumle size psikolojik baski kurmak icin net.

ayakkabılarını bile eline al koşarak kaç arkana birkere bile bakma .
bugün kendine zarar veren yarın sana çocuğuna neden zarar vermesin.

kazayıda kasıtlı yapmış hissi yarattı bende..

kendisi için düzelmeyen adam sizinle sizin için düzelmez.

Bende öyle düşündüm hızlıymış ama kazada kasıt yokmuş.
Hızlı kullanmasını ben kaza yapıp ölebilme ihtimali olduğu için kullandığını düşünüyorum.

Benimde korkularımdan biri buydu.
Ne kadar ileri gidebilir diye düşünüyordum

ayakkabılarını bile eline al koşarak kaç arkana birkere bile bakma .
bugün kendine zarar veren yarın sana çocuğuna neden zarar vermesin.

Demek ki doğru düşünüyormuşum bende.
İnsan bazen kitlenir ya doğruyu düşünür ama bi yandan da acaba yanlış mı yapıyorum hissi oluşur onlarla mücadele veriyordum

Adam avucunda sigara söndürüyor. Kendini yumrukluyor. Verilmiş sadakanız varmış.

Kazadan sonra kullandığım cümle "ayrılık iyi olmuş sadakam varmış galiba" olmuştu

Psikolojisi çok kötü bir adam ve her tür şiddet beklenecek potansiyelde. Aman geri dönmeyi düşünmeyin

Tartışırken nasıl fenalaşıyorsunuz ya? İkiniz de çoook feci histeriksiniz. Uzak durun bence birbirinizden. Ve siz de yardım alsanız fena olmaz.

Büyük bi kavgaydı astımım olduğu için fenalaştım.

Psikolojisi çok kötü bir adam ve her tür şiddet beklenecek potansiyelde. Aman geri dönmeyi düşünmeyin

Dikkate alıcam bende aynı görüşteyim.

Geçmiş olsun. Bu tip insanlar iyileşmek yerine sizi de hasta ederler. Bakın şimdiden zarar vermiş size, asla dönmeyin .

Sadece düşündüğüm acaba benimleyken düzelir miydi dönmeyerek onu daha kötü bi noktaya mı iytim

Sen onu iyileştircem diye hasta olursun demedi deme..
Benzer bir durumun içindeyim çünkü..

Dönme bırak gitsin.

Sizin durumunuz nedir özet geçebilir misiniz örnek alabilmem açısında

Sizin durumunuz nedir özet geçebilir misiniz örnek alabilmem açısında

Benim eşim babası yüzünden aşırı otorite, çeşitli huzursuzluklar ve varlık içinde yokluk gibi bir hayatın içinde
yetişmiş. Bu yüzden kendisinde bir ciddi kumar sorunu bir de sinirlendiğinde ( Hepsinde değil ama yılda bir birikim sonucu)
cinnet anına benzer bir anda kendine zarar verme durumu var.

Çok büyük kavgalar ettik.
Benim daha kolumu sıkmışlığı olmadı ama iki akşam evvel kendi kafasını koltuğun tahta başlığında yardı, şişti kanadı falan...

Kendisine zarar vermesin diye onu engellemek isterken ben de nasibimi aldım.

Bugün kendi kafanı yardın bir sonrakinde benimkini yararsın dedim.
Durumun ciddiyetini fark etsin diye.

Salak salak konuşma. 34 yıldır hangi canlıya zarar vermişim de sana vercem dedi.
Bana vermesine de gerek yok zaten duygusal olarak yıpranıyorum bu durumdan yetiyor.

Üzerine çok gidiyorum kabul, ama haklı yere gidiyorum bana göre..
Yine de senede hatta iki senede bir bile olsa korkunç..

Onu iyileştirmek için onunla kalmayı seçtim ben de ama bazen gerçekten değmez gibi geliyor..

Gerçekten aynı cümleleri bende 6-7 ayda duydum.
Benim anlattıjlarımın hepsi bu süre zarfında oldu

Gerçekten aynı cümleleri bende 6-7 ayda duydum.
Benim anlattıjlarımın hepsi bu süre zarfında oldu

Senin daha ciddi görünüyor.
Eşin değil uzun ilişki değil.
Valla bencil olan mutlu arkadaşım, bencil ol rahat et.
Ben olamadım aha halim ortada.

Şimdi belki bazen güzel anlarınız aklına gelir.
Acaba bitmesemiydi dersin.
Ya da vicdan azabı çekersin.Emin ol beyninin oyunu bunlar.İlgi belki aşık biri güzel şeyler ama sinirli insan çok zor.Yaşın kaç bilmiyorum ama benim bir ilişkiden beklediğim sevmek,sevilmek yanı sıra yanında huzur bulmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…