Şimdilik araftayım.

uzun ilişkinden ötürü sağlıklı düşünemiyorsun kaç bu çocuktan yoksa o uzun ilişkini mumla ararsın.

Bi tivit vardi, bugun dişlerini fircalamayan yarin sana bana neler yapmaz diye. Aynen onun gibi. Bugun kendi elinde sigara söndüren yarin sana bana neler yapmaz kardes. Iyi olmus ayrıldığın.

O zaman üzgünüm..
Sen de çilelere kucak açacaksın..

Sanırım kaçmalıyım.. Kaçıcam..

Evet babamda sinirliydi ve ayrıldılar

uzun ilişkinden ötürü sağlıklı düşünemiyorsun kaç bu çocuktan yoksa o uzun ilişkini mumla ararsın.

Biliyor musunuz bu cümleyi kuruyorum zaman zaman..

Bi tivit vardi, bugun dişlerini fircalamayan yarin sana bana neler yapmaz diye. Aynen onun gibi. Bugun kendi elinde sigara söndüren yarin sana bana neler yapmaz kardes. Iyi olmus ayrıldığın.

Doğru düşünüyormuşum demek ki

Arkanıza bile bakmayın. Allah kurtarmış mazallah. Arkadaş normal değil kesinlikle. Herkes sinirlerine hakim olmayı bilecek. Tedavi almaya devam etmeli.

Arkanıza bile bakmayın. Allah kurtarmış mazallah. Arkadaş normal değil kesinlikle. Herkes sinirlerine hakim olmayı bilecek. Tedavi almaya devam etmeli.

Ediceğini söylemişti en son konuşmamızda

Herkes aynı şeyi söylemiş arkadaşım aklın varsa uzak durursun konuşmazsın bu adamla daha fazla. Bizden söylemesi :/

Yakım çevreme yazıp benim nasıl olduğumu soruyor bunu nasıl engellemeliyim

Canım hazır ayrılmışsın uzak dur lütfen Allah korusun kendine bunlari yapan sana cok rahat zarar verir ilerde.

Tamam anliyorum aslında bu onun suçu da değil annesiz büyümüş çok zor olsa gerek psikolojisi bozulmuş inşallah düzelir bu yaşa gelene kadar neler çekmiş bilemeyiz ama sen once kendini düşünmelisin.

Tekrar söylüyorum,yine söylüyorum,sonsuza dek söyliycem şiddet içerikli insanlardan uzak durun. Bugün kendisine yarın size.

Bende böyle düşünmüştüm ama doğru kararı vermişim demek ki.

Tekrar söylüyorum,yine söylüyorum,sonsuza dek söyliycem şiddet içerikli insanlardan uzak durun. Bugün kendisine yarın size.

Çevreme soruyor beni onu nasıl yapmalıyım

[
Çevreme soruyor beni onu nasıl yapmalıyım
Çevreniz de bilgi vermesin uyarın, olsun bitsin.. Bu tarz konularda defalarca anlattım ama yine bahsedeyim eski eşim 10 yıl kendine zarar verdi duvarları yumrukladı 10 yıl sonra da beni yumrukladı! İçinde şiddet olanı sen düzeltemezsin psikoloğa gitsin önce kendini düzeltsin sonra topluma karışsın bu insanlar.. Kucak açarak anlamaya falan çalışarak doğru şeyi yapmıyosnuz -yapmıyoruz- yani.

Zaten yavaş yavaş tüm çevremle olan bağını kopartıyorum

Kafasına vurma kısmından sonra okumadım,Kendine zarar veren sorunlu insandan hayır gelmez,Evet belki hemen hemen yakın aile sorunlarını yaşamış olabilirsiniz, ama bu çok iyi anlaşacağınız anlamına gelmez, düzgün ve bozulmamış varken neden bozuk bir piskolojiyle uğraşıyorsunuz ki,.

Hasta adamları anaçlık duygusu ile rehabilite etmeye çalışmanın kimseye faydası yok.
Düzelmeye niyeti olmayan kişiye hele hiç..
Boşuna zaman kaybı. Şimdi seviyorum dersiniz ama iş ciddiye binince sevgi saygı kalmaz..

Anlamadığım şey çevreyle ilişkiyi niye siz kesiyosunuz onun çevresi mi kastınız burda?

Brnim çevremde olup onun tanıdığı insanlarla bağlarını kopartıyorum.

Şu sorun dışında çok iyi anlaşıyorduk ama sinirine kadar herşey.

Düzelmeye niyeti vardı ama sanırım benim tahammülüm kalmadı

kafasına vurmaya bașladıktan sonra okumadım onun doktora sizin de düșünneye ihtiyacınız var

Arafta olmayı gerektiren bir durum yok zira eski sevgilinizin ciddi psikolojik sorunları var.
Kafaya yumruk atmak, elde sigara söndürmek normal insan davranışı değil.
Kendini bunları yapan başkasına da rahatlıkla zarar verebilir.

Çevremdekilerden nasıl uzaklaştırabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…