Şİmdiye Kadar ki en romantik anınız?

Yılbaşında arkadaşa gidicektik grup olarak onlarda kalıcaktık eğlenicektik falan benim odunda bi kaç gün önce bi konuda beni çok üzmüştü benimde inadım tutmuştu barışmıyordum ama arkadaşa ayıp olmasın diye gittik. arkadaşın evi tripleks,benimki mutfağa diye gitti arkadaşta elif çatıda sarı bi poşet var getirsene dedi tamam dedim çıktım
Bide ne göreyim ;
Mumlarla adımı yazmışş,her taraf gül yapraklarıyla dolu,elindede iki tane yüzük kırmızı kurdeleyle birbirine bağlanmış
İnanılmaz duygulanmıştımm

çok romantik:) ince düşünceliymiş

Cidden romantikmiş

bizimkide bi yılbaşı hikayesi...yılbaşını birlikte geçirmeyi planlamıştık ama son anda annem sorun çıkartmıştı ve gidememiştim.saat 12 ye bir saat kala evimizin önüne geldi beni aradı cama çık diye 1 saat telefonda konuştuk yeni yıla birlikte girdik garibim o soğukta dışarda öyle beklemişti.ertesi gün ikimizzde hasta tabi heyyy gidi gençlikkk

heyt bee aşka bak :)

kocamla romantik anımızı yazıyım dedim ama düşündüm düşündüm bulamadım.oda geçmişten bir anı

kocamla romantik anımızı yazıyım dedim ama düşündüm düşündüm bulamadım.oda geçmişten bir anı

valla aynen canım 9 yıllık evliyim düşündüm düşündüm romantik anı bulamadım bende:26:
nerde benim adamda romantizm biraz kibar olsa ona da razıyım ben şans işte:97:

en romantik hangisi bilmiyorum da son olanı yazayım, bunu hiç unutamıyorum :97:
birlikte ''hatırlanacak bir anı'' filmini izliyoruz. ışıklar kapalı, minik kokulu mumlar yanıyo.. film de uzun baya mumlar filmin sonuna doğru birer birer sönmeye başladı. film bitti geriye 2 tane mum kaldı, onlara sedef ve onur ismini verdik. onlar diğerleri gibi sönmediler. benimki ''sabahları doğduğunda güneş, aydınlatır gibi tüm dünyayı öyle aydınlatıyoruz işte birbirimizi.. gölgeler karıştığında karanlığa, ışığa hasret gibi, seviyorum seni.. benimle evlenir misin'' dedi. anahtarın halkasını parmağıma geçirdi. beni öptü ve o 2 mum tam o sırada söndü :78:

akşam saat 10 11 gibi kar yağıyordu böyle ince ince çok güzl el ele üstümüz benbeyaz yürümüştük çok güzeldi kar yağdığında aklıma hep o akşam gelir duygulanırım

akşam saat 10 11 gibi kar yağıyordu böyle ince ince çok güzl el ele üstümüz benbeyaz yürümüştük çok güzeldi kar yağdığında aklıma hep o akşam gelir duygulanırım

İlklerimi yaşadığım adamdı o. Şimdi hayatımda yok ama soruyu okuyunca aklıma gelen ilk şu an oldu; İki arkadaş Candan Erçetin'den Sensizlik parçasını düet olarak söylüyordu gitar ve piano eşikleriyle. Fakat piano yoktu sadece gitarist arkadaş vardı o sıra "o" ordaydı piano yoktu ama benim çatlak arkadaşlarım ortam yaptı bize beni zorla içeri soktular oda ordaydı oturdum usulca sonra parçaya başladılar o an bakışmak müziği hissetmek onda gördüklerim ve hissettiklerim onun o halleri sonra dans edişimiz ilk dansımız ve ilk günümüz olmuştu. Bitmeseydi hep en romantikti birlikteliğimiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…