Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yılbaşında arkadaşa gidicektik grup olarak onlarda kalıcaktık eğlenicektik falan benim odunda bi kaç gün önce bi konuda beni çok üzmüştü benimde inadım tutmuştu barışmıyordum ama arkadaşa ayıp olmasın diye gittik. arkadaşın evi tripleks,benimki mutfağa diye gitti arkadaşta elif çatıda sarı bi poşet var getirsene dedi tamam dedim çıktım
Bide ne göreyim ;
Mumlarla adımı yazmışş,her taraf gül yapraklarıyla dolu,elindede iki tane yüzük kırmızı kurdeleyle birbirine bağlanmış
İnanılmaz duygulanmıştımm![]()
çok romantik:) ince düşünceliymiş
Yılbaşında arkadaşa gidicektik grup olarak onlarda kalıcaktık eğlenicektik falan benim odunda bi kaç gün önce bi konuda beni çok üzmüştü benimde inadım tutmuştu barışmıyordum ama arkadaşa ayıp olmasın diye gittik. arkadaşın evi tripleks,benimki mutfağa diye gitti arkadaşta elif çatıda sarı bi poşet var getirsene dedi tamam dedim çıktım
Bide ne göreyim ;
Mumlarla adımı yazmışş,her taraf gül yapraklarıyla dolu,elindede iki tane yüzük kırmızı kurdeleyle birbirine bağlanmış
İnanılmaz duygulanmıştımm![]()
bizimkide bi yılbaşı hikayesi...yılbaşını birlikte geçirmeyi planlamıştık ama son anda annem sorun çıkartmıştı ve gidememiştim.saat 12 ye bir saat kala evimizin önüne geldi beni aradı cama çık diye 1 saat telefonda konuştuk yeni yıla birlikte girdik garibim o soğukta dışarda öyle beklemişti.ertesi gün ikimizzde hasta tabi heyyy gidi gençlikkk
kocamla romantik anımızı yazıyım dedim ama düşündüm düşündüm bulamadım.oda geçmişten bir anı
kocamla romantik anımızı yazıyım dedim ama düşündüm düşündüm bulamadım.oda geçmişten bir anı
Hadi ya :S her erkek bir değil kimisi sevgisini dışa vuramıyor :)