Kızlar saçımı uzatmak için forumda tavsiye edilen bu kürü yaptım 2-3 gün önce. Fakat yaptığımdan sonraki ilk banyodan çıkışımda saçımda hafif kepek oldu. Küçüklükten beri saçımda hiç kepeklenme sorunu yaşamadım. Saçım kuruyunca gittiler. Şimdi banyo yaptığımda tekrar kepeklenme oldu. Bu arada şampuanım da gliss oil nutritive. Acaba kür yağlı şampuan yağlı bu yüzden mi oldu ? Bu sorunu yaşayan var mı daha önceden?
bende bir hafta önce başladım aynı sorun bende de oldu canım.kepeklenme ve bende kaşıntıda çok olmuştu ben haftada 2 kez yapıyorum ve bu 2.haftam 4.uygulamam ve o kepeklenme bende 3.uygulamadan sonra geçti fakat kaşıntısı hala devam ediyor
Teşekkür ederim canım. Ben de bir tek bende oluyor sandım. Saçım dökülseydi onla ilgili bilgilendirme vardı dökülebilir diye. Ama kepek ile ilgili olmayınca anormal gibi geldi. Umarım benimkisi de diğer haftalar da geçer :) Daha erken ama senin saçında uzama oldu mu uyguladığından beri ?
önemli değil canım.oldu ama öyle çok aşırı uzadı diyemem gerçi daha yeni başladım canım ben toplam 4 kez uyguladım ve 2 santim uzadılar kahküllerim olduğu için ordan anlıyorum her kürden sonra cetvelle ölçüyorum.yani kısaca 2 kürde 1 cm uzuyor
kızlar saçımı uzatmak için forumda tavsiye edilen bu kürü yaptım 2-3 gün önce. Fakat yaptığımdan sonraki ilk banyodan çıkışımda saçımda hafif kepek oldu. Küçüklükten beri saçımda hiç kepeklenme sorunu yaşamadım. Saçım kuruyunca gittiler. şimdi banyo yaptığımda tekrar kepeklenme oldu. Bu arada şampuanım da gliss oil nutritive. Acaba kür yağlı şampuan yağlı bu yüzden mi oldu ? Bu sorunu yaşayan var mı daha önceden?
canım ilk zamanlar bendede oldu sonra içine birkaç damla çam terebentin damlattım 5. Uygulamadan sonra geçti o bende oluyor çünkü saç alışıyor deri uyarılıyor ondan galiba böyle şeyler normal bence
Şanpuanınızın miktarına göre şampuanınıza badem ve çam terebentin yağı katabilirsiniz ikisi eşit miktarda olmalıça yağı saç uzatır dökülmeye ve kepeğe iyi gelir şampuan dışında yağlı bakım da yapabilirsin