hadi canim inanmam canim cunki sacin zaten kisa arkadan sacini ya baglamissin yada toklarala tuturmussun eger inandirici olsaydi tarihli ve arkadan resin cekerdin canim
sonrada saclarin acmissin uzadi diye gösteriyosun bence canim
bosver sen yinede toplama birak daginik kalsin
hadi canim inanmam canim cunki sacin zaten kisa arkadan sacini ya baglamissin yada toklarala tuturmussun eger inandirici olsaydi tarihli ve arkadan resin cekerdin canim
tam nickinize göre bi yorum olmushadi canim inanmam canim cunki sacin zaten kisa arkadan sacini ya baglamissin yada toklarala tuturmussun eger inandirici olsaydi tarihli ve arkadan resin cekerdin canim
seni takip edicem, inşallah istediğin gibi olur. bende yağ karışımı uyguluyorum sinamekiyi deneyemedim henüz
Canım ben takip edicem. Bir zamanlar ben de uygulamıştım bu kürü ve gerçekten saçlarım daha hızlı uzamaya başlamıştı. Arkadaşlarım farketmişti saçlarımın hızlı uzadığını ben de bu kürü önermiştim. Ben artık yapmıyorum zor geldiği için :) çok tembelim üşeniyorum
merhaba ,benimde saçlarım seninki gibi kısa,bende uzatmak istiyorum.çarşamba günü yaptım bende bu kürü,ilk yapmada tabi bşey farketmedim henuz,ama saç buyamı çok akıttı..hatta yeniden boyamak zorunda kaldım,çünkü çıt çıt kullnıyorum ben cıt cıtlar koyu kaldıkötü bir görüntü oluştu..haftaya çarşamba yine yapaçağım bakalım yine akıtacakmı?inşallah istediğimize kısa zamanda ulaşırız ben sadece yarım saat tuttum...kısamı tuttum acaba...?sen ne kadar tutuyorsun saçında...
dökülmede var bende o nedenle birde haftada 2 kez yapıyordum ama 1 e düşürdüm bu hafta sarımsak zeytin yağı,şampuanımada evigen bepanthen ve bemiks kattım,dünde bakım suyu hazırladım hint yağı,badem yağı,çörekotu yağı,vanilya yağı,gliserin ve su ile,(en azından kabarmayı önledi şimdilik),birde medobiotin tablet aldım,biraz fazla yaptığım şeyler ama saçlarım çok yıprandı kuaförun hatalı uygulaması yüzünden yandı..
ben de yeni başladım bu küre..geçen hafta ilk kürümü yaptım,bu pazar da inşallah 2.ci kürümü yapacağım..
arada da mecitefendi saç bakım yağını kullanıyorum.. saçlarım çok kısa ,3 numara filandır herhalde,kuaför yaktı da
neyse artık böyle uzayacak bakalım,inşallah çabuk olur :))
saçlarına üzüldüm canım
ne geliyorsa başımıza bu kuaförlerden geliyor
dilerim sinameki kürüyle hemen uzar saçların,
bu arada bir bakıma iyi olmuş 3 numara olması, yeni çıkan saçların sağlıklı ve pırıl pırıl olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?