- 15 Mart 2012
- 528
- 12
- 318
Ben haftada bir yumurtali karisim bide sinamekili olanina basladim.. saclarim tepeden uzuyo ok hemen dipboyam geliyo.. ama uclardan uzadigi belli olmuyo uclar icin yapilandirici bi onerisi olan varmi.. saci tepeden uzatip uclardan kaybediyorumkki kellik sorunum yok tepemde cok sac var ama kafamin asagisinda neredeyse yok denilicek kadar az.. napabilirm hic bir fikrim yok.. :/
Cnm bende yaklaşık 3 ay önce bu formülü ilk uyguladığımda aynı problemi yaşadım ama bu soruna bi çözüm bulamadım saç uçlarım çok yıpranmıştı düzleştirmekten, saç uçların yıpranmışsa tek çare uzamasını beklerken uçlardan az az aldırmak sanırım. Ama formül gerçekten işe yarıyor hem saçlarımın dökülmesini durdurdu hem de dökülenlerin yerine yenisi çıkıyor. Şuanki büyük problemim de yeni çıkanların yarattığı elektriklenme onunla başa çıkamıyorum :/
zaten 2 hafta ara verilmesi gerekiyordu..doğru yapmışsın yani
ay dur hızımı alamadım memnun kaldıgım seylerı dokturuyorum:))ısırgan otunu cok az suda kaynatıp rondodan gecırıp pure gıbı yapıp sınamekıli kürle karıstırıp yapıncada cok ıyı oluyor sınamekılı kurun etkısını arttırıyor daha hızlı uzatıyor üsenmeyenler bı denesın derım kızlar
ben bazen küre yumurta sarısıda ekliyorum bemix bittiğinde yapmıştım öyle daha sonradan bemix alıpta yaptığım oldu işe yaradı hatta saçlarımı kestirdim kırıkları aldırıdm küre başlamadan önceki boya döndü 1 bıçuk ay kadar yapmıştım kestirmeden önce saçlarım bi 3-4 cm uzamıştı öyle kestirmiştim şimdi ara verdim 2 hafta kadar siz ne kadar ara veriyosunuz ?
gule gule kullan tatlım memnun kalacagına ınanıyoırum sonucları paylas olurmu?bırde duzenlı kullanmayı unutma canım bu tur bakımlar bellı bır rutın ıstıyor cunkuhımmmm.
demekki yarın ısırgan otu da alınacak aktardan..sağol tatlım
bütün tariflerin super :))
gule gule kullan tatlım memnun kalacagına ınanıyoırum sonucları paylas olurmu?bırde duzenlı kullanmayı unutma canım bu tur bakımlar bellı bır rutın ıstıyor cunku
isallah ise yarar canim bnde baslicam bu aksam uygulmaya
canım panık yapma kürden olabılır ama alısınca gececektır bencekızlar bu bakımdan çok memnun kaldım ama bişey sorucam
ben dün gece 2. kürü yaptım 2 saate yakın beklettim yıkadım kuruttum yattım sabah bir kalktım saçım feaket elektirikleniyor elimi saçıma sürünce resmen bir kısmı havaya kalkıyor buda neyin nesi,
şu yaşıma geldim saçta elektriklenme neymiş bugu öğrendim çok garipti
neden olmuş olabilir
Kızlarr kürden sonuç alamayanlar özel günlerde yapılsın denilmiş regl gününden mi bahsediliyor e bu kür haftalık değil mi özel günlerde ayda bir kere mi yapılacak bilen varsa cevap versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?