ben de saçlarımı yeni kestirdim. ama hain kuaför bayağı kısalttı saçımı. hata bende kesimi kuaföre bıraktım. bu kürü yeni gördüm tesadüfen. yalnız beni saçları çok gür kalın telli ve kesimiden dolayımı nedir çok kabarıyo. sabahları uyandığımda resmen koca kafa oluyorum.bu kürü uygulasam saçım dahada çoğalır mı yoksa sadece uzar mı? bilemedim. denemek istiyorum. bide ne kadar uzatıyo bilen var mı. yani ayda mesela 3-4 cm uzar mı?[/QU
Benim saclarim ince telli veaz ona r agmen kabariyor,dalgali olmasindan dolayi benimkiler kabariyor ama,bu our benim blidlgim sadece uzatiyor,kac cm uzar bilmiyorum ama diger forumlarda var o kadar uzamis olanlar
kızlar ben 1.kürümü salı günü yaptım ama aklıma takılan bişey var,
sinemaki kaynadıktan sonra süzüzp sadece suyunumu kullanıyoruz otuda saçımıza sürecekmiyiz???
ben de saçlarımı yeni kestirdim. ama hain kuaför bayağı kısalttı saçımı. hata bende kesimi kuaföre bıraktım. bu kürü yeni gördüm tesadüfen. yalnız beni saçları çok gür kalın telli ve kesimiden dolayımı nedir çok kabarıyo. sabahları uyandığımda resmen koca kafa oluyorum.bu kürü uygulasam saçım dahada çoğalır mı yoksa sadece uzar mı? bilemedim. denemek istiyorum. bide ne kadar uzatıyo bilen var mı. yani ayda mesela 3-4 cm uzar mı?[/QU
Benim saclarim ince telli veaz ona r agmen kabariyor,dalgali olmasindan dolayi benimkiler kabariyor ama,bu our benim blidlgim sadece uzatiyor,kac cm uzar bilmiyorum ama diger forumlarda var o kadar uzamis olanlar
walla tatlım benimde ince telliydi ama o kadar yıpranmıştı ki bende sabahları papaz bibi kalkıyordum .....şimdi tarayıp yatıyorum ensemde olan düğümler bile yok....ayda 3-4 cm uzayanlar var evet.. ama kür 8 hafta tamamlanmalı canım.. saçların evet çok yoğunlaşıyor. ben extra bir yağ karışımı kullannıyorum yazmıştın daha önceki cevaplardan birine belki yoğunluğun sebebi budur
suyu seyrelmek için kattım,grupta
ki arkadaşlar öyle yapmışlar,saç uçları için kullanılıyormuş bu,bende öyle yaptım...sarımsaklı zeytin yağı ile kestim dökülmeyi,saçlarbile çıkmış tepemde...yılan yağını duydum brnde ama ürktüm ben o yağdan ya...yılandan geldiği için sanırım içim ısınmadı ona,ısırgan otunu almayı unuttum aktarda sonrada çıkamaım ama çok faydalı oda.medobiotin biotin vitamin takviyesi,daha öncede tırnaklarım için kullandığım bir vtamin...kürü kısa tuttum evet ,bir dahakine daha uzun tutayım bende...inşallah faydasını görürüz sihirli iksirlerimizin...
hadi canim inanmam canim cunki sacin zaten kisa arkadan sacini ya baglamissin yada toklarala tuturmussun eger inandirici olsaydi tarihli ve arkadan resin cekerdin canim
sonrada saclarin acmissin uzadi diye gösteriyosun bence canim
bosver sen yinede toplama birak daginik kalsin
Eki Görüntüle 374479
kızlar saçlarım şuanda bukadar ,
bende küre başladım daha 1kez yaftım
ayda 1 kez yani 4kürde bir bende fotoğrafımı paylaşmak istedim
benim saçlarım zaten çabuk uzuyor ama kırıklardan dolayı boyda pek ilerleme olmuyordu bakalım bana faydası olacakmı :26:
Bemixi nerden bulucam bn ya yurtdisinda..
canım daha hızlı sonuc ıcın sarımsaklı sampuanda kullaın yanı sıra.sampanınızı ıkıye bolun yarısına 4-5 dıs sarımsak rendeleyın oyle kullanı,dıger sarımsaksız yarısıylada son sampuanlamayı yaparsınız kokuda kalmaz bu da ıyı bı formuldurSinemaki kürüne bende başladım 2 inci kürüm.İnşallah uzar.Çünkü uzun süredir saçlarım kısa.Ancak ilk kürden saçlardaki yumuşaklığı ve değişimi gördüm.İnsallah ayda 4 cm uzayanlar kervanına katılırım
Bemix b vitamini,eczanede vardir,olmadi belki baska marka adi altinda vardir belki b vitamini igneBemixi nerden bulucam bn ya yurtdisinda..
onemlı degıl tatlım sac turun nasıl kurumu?sampuanına ayrıca 2-3 tane bepanten kırabılır ve bı kapak badem veya jojoba yagı katabılırsın kuruysa.dıplerı yaglı ucları kuruysa sac maskenden yada kremınden 2 yemek kasıgı,hındıstan evızı yagı ve shea yagını benmarı usulu erıterek karıstır sac boylarına sur bekletebıldıgın kadar beklet mukemmel nemlenecek canlanacak.ben gecen hındıstan cevızı yoktu evde badem yagı katarak yaptm bu tarıfı pırıl pırıl yumusacık oldu tavsıye ederım tatlmdün 2.nci kürümü yaptım...azimle devam edeceğim inşallah..
sanki hafif bir uzama var gibi..
bu arada dersimm arkadaşım teşekkür ederim,şampuanımı 2 ye böldüm ,yarısı sarmısaklı yarısı normal...hiç koku olmuyor..
sağol tatlım
canım bemıx yerıne bepantenlede yapan var bu karısımı ve aynı sonucu aldılar yanı bır b vıtamını olması kafı onemlı olan sınamekı dıye dusunuyorumB vitamini buldum eczaneden ama bemix kadar etkilimidir bilmiyorum iste sorun orda, saca sinameki kürü yapiyoruz ama saci asil uzatan sinamekimi, bemixmi bilmiyoruz.. :/
onemlı degıl tatlım sac turun nasıl kurumu?sampuanına ayrıca 2-3 tane bepanten kırabılır ve bı kapak badem veya jojoba yagı katabılırsın kuruysa.dıplerı yaglı ucları kuruysa sac maskenden yada kremınden 2 yemek kasıgı,hındıstan evızı yagı ve shea yagını benmarı usulu erıterek karıstır sac boylarına sur bekletebıldıgın kadar beklet mukemmel nemlenecek canlanacak.ben gecen hındıstan cevızı yoktu evde badem yagı katarak yaptm bu tarıfı pırıl pırıl yumusacık oldu tavsıye ederım tatlm
saçlarım kuru ile normal arası tatlım..
en kısa sürede bu yeni tariflerini deneyeceğim canım..shea yağım var ama hindistancevizi yok..ben de badem yağı koyayım o zaman..
şampuanıma da eklemek için yarın bepanthene ve jojoba yağı alayım..badem yağım var..
sağol tatlım
tamam tatlım memnun kalacagına ınanıyorum.ben dogal bakımların cok faydasını gordum canım arada bır sutu ılıtıp ıcıne ıkı yemek kasıgı bal ve ıkı yemek kasıgı ıstedıgım yagdan katıp suruyorum oda ıpek gıbı yapıyor aklında bulunsun.denersın hangısınden memnun kalrsan onlara devam edersın tatlımonemlı degıl tatlım sac turun nasıl kurumu?sampuanına ayrıca 2-3 tane bepanten kırabılır ve bı kapak badem veya jojoba yagı katabılırsın kuruysa.dıplerı yaglı ucları kuruysa sac maskenden yada kremınden 2 yemek kasıgı,hındıstan evızı yagı ve shea yagını benmarı usulu erıterek karıstır sac boylarına sur bekletebıldıgın kadar beklet mukemmel nemlenecek canlanacak.ben gecen hındıstan cevızı yoktu evde badem yagı katarak yaptm bu tarıfı pırıl pırıl yumusacık oldu tavsıye ederım tatlm
saçlarım kuru ile normal arası tatlım..
en kısa sürede bu yeni tariflerini deneyeceğim canım..shea yağım var ama hindistancevizi yok..ben de badem yağı koyayım o zaman..
şampuanıma da eklemek için yarın bepanthene ve jojoba yağı alayım..badem yağım var..
sağol tatlım
ben bazen küre yumurta sarısıda ekliyorum bemix bittiğinde yapmıştım öyle daha sonradan bemix alıpta yaptığım oldu işe yaradı hatta saçlarımı kestirdim kırıkları aldırıdm küre başlamadan önceki boya döndü 1 bıçuk ay kadar yapmıştım kestirmeden önce saçlarım bi 3-4 cm uzamıştı öyle kestirmiştim şimdi ara verdim 2 hafta kadar siz ne kadar ara veriyosunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?