Doğal Saç Bakım Kürleri Sinameki-bemix-badem yağı. fotoğraflı!!

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

ısırganı mutlaka kullan tatlım dökülmenin en iyi ilacı o şampuanına da biraz ekle..yalnız tek başına sakın sürme saçlarını tarayamazsın; feci karışıy0r biirbirine :)

Bu nasıl ukalaca bir yorumdur yahu! inanmazsan yapmazsın o kadar .bu kürle alakalı ilk topik değil ben yeniyim burda ama yıllardır takip ederim kanıtlanmış fotoğrafları var biraz araştırırsan görürsün . Hem şu markanın şu şeyini kullandım demiyor ki reklam yapıyor diyelim yalan söylemek için başka ne nedeni olabilir sizce!

hadi bakalımmm senide takip ediyoruz meraklaa..çok sağlıklı görünüyor saçların inşallah çabucak uzar :)

Selin
Cikabilirsem aktara alacagim onuda,daha oncelerde kullanmistim isirg an dedigin gibi saci cok karistiriyor,basima gelmisti simdide kuru yaptim bekliyorum,icine extradan corek otu yagi ve hint yagida kattim.sanki bir aydir yaptigim bu bakimlara uzadilar gibi geliyorya,saclarim cok kisa,ve yandilar,bakalim ne zaman istedigim boya gelecekler,belimde istoyorum,sanirim cok istiyorum cit cit kullaniyorum disari cikarken,saclarimin vahim halini saklamak icin,

Bemixi nerden bulucam bn ya yurtdisinda..

Sinemaki kürüne bende başladım 2 inci kürüm.İnşallah uzar.Çünkü uzun süredir saçlarım kısa.Ancak ilk kürden saçlardaki yumuşaklığı ve değişimi gördüm.İnsallah ayda 4 cm uzayanlar kervanına katılırım

bu formul benımde gecen sene omuzumdakı sacımı belıme ındırdıgım bı forml gayet basarılıdır.yapacak arkadaslara kolay gelsın arada bır badem susam ve son kesfım olan shea yagınıda karıstırıp surmenızı onerırım kızlar.

canım daha hızlı sonuc ıcın sarımsaklı sampuanda kullaın yanı sıra.sampanınızı ıkıye bolun yarısına 4-5 dıs sarımsak rendeleyın oyle kullanı,dıger sarımsaksız yarısıylada son sampuanlamayı yaparsınız kokuda kalmaz bu da ıyı bı formuldur

dün 2.nci kürümü yaptım...azimle devam edeceğim inşallah..
sanki hafif bir uzama var gibi..

bu arada dersimm arkadaşım teşekkür ederim,şampuanımı 2 ye böldüm ,yarısı sarmısaklı yarısı normal...hiç koku olmuyor..
sağol tatlım

B vitamini buldum eczaneden ama bemix kadar etkilimidir bilmiyorum iste sorun orda, saca sinameki kürü yapiyoruz ama saci asil uzatan sinamekimi, bemixmi bilmiyoruz.. :/

onemlı degıl tatlım sac turun nasıl kurumu?sampuanına ayrıca 2-3 tane bepanten kırabılır ve bı kapak badem veya jojoba yagı katabılırsın kuruysa.dıplerı yaglı ucları kuruysa sac maskenden yada kremınden 2 yemek kasıgı,hındıstan evızı yagı ve shea yagını benmarı usulu erıterek karıstır sac boylarına sur bekletebıldıgın kadar beklet mukemmel nemlenecek canlanacak.ben gecen hındıstan cevızı yoktu evde badem yagı katarak yaptm bu tarıfı pırıl pırıl yumusacık oldu tavsıye ederım tatlm

B vitamini buldum eczaneden ama bemix kadar etkilimidir bilmiyorum iste sorun orda, saca sinameki kürü yapiyoruz ama saci asil uzatan sinamekimi, bemixmi bilmiyoruz.. :/
canım bemıx yerıne bepantenlede yapan var bu karısımı ve aynı sonucu aldılar yanı bır b vıtamını olması kafı onemlı olan sınamekı dıye dusunuyorum

Son düzenleme:

ay dur hızımı alamadım memnun kaldıgım seylerı dokturuyorum:))ısırgan otunu cok az suda kaynatıp rondodan gecırıp pure gıbı yapıp sınamekıli kürle karıstırıp yapıncada cok ıyı oluyor sınamekılı kurun etkısını arttırıyor daha hızlı uzatıyor üsenmeyenler bı denesın derım kızlar

ben bazen küre yumurta sarısıda ekliyorum bemix bittiğinde yapmıştım öyle daha sonradan bemix alıpta yaptığım oldu işe yaradı hatta saçlarımı kestirdim kırıkları aldırıdm küre başlamadan önceki boya döndü 1 bıçuk ay kadar yapmıştım kestirmeden önce saçlarım bi 3-4 cm uzamıştı öyle kestirmiştim şimdi ara verdim 2 hafta kadar siz ne kadar ara veriyosunuz ?

zaten 2 hafta ara verilmesi gerekiyordu..doğru yapmışsın yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…