inşallah tatlım ya ...
neyse ki yaz geliyor,belki biraz daha hızlı uzar..
başka bir kuaför düzeltti saçlarımı ve adamcağızın ağzı açık kaldı,nasıl yapmışbu işi diğer kuaför diye..üstelik bir de diğer kuaför '' kaliteli ve pahalı '' idi..
saçımı düzelten adamcağız üzüldü benim saçlara valla,yağ bakımı yap abla dedi..
haklısın aslında canım,yeni saçlar daha sağlıklı olacak inşallah :))
bir daha da kuaföre kestirme dışında gitmem valla ...
bakalım bu kür işe yararsa beni çok mutlu edecek canım
hazır kısacık da kesilmiş kendi rengini de bulur rahatlar ne güzel
ya cesaret edebilsem ben de kısacık kestirmek istiyorum aslında :)
ama uzun saç aşığıyım
uzadıkça ucundan kesmeye devam ben de ne yapayım :)
artık boya yapmayacağım zaten canım,uçlarında sadece azıcık böyle 1 cm gibi bir boya kaldı..onları da uzadıkça alınca ,oh mis gibi kendi saçlarım olacak inşallah...
valla sakın kestirme canım,çok zor bir şey..yavaş yavaş kestirirsin..
geçen gün bizim köpişle geziyoruz,adamın biri bizi arkadan görmüş..köpişi sevecek bana ,koçum bir köpeği sevebilir miyim demez mi ..sonra kırk kere özür diledi,saç kısa filan o nedenle ,afedersin kızım dedi..
evet boyamamak çok iyi fikir, yumuşacık pırıl pırıl öz hakiki kendi saçların
merak etme canım bir kaç aya kadar en az omzuna gelir
köpüşle olan olay da kötü olmuş, ikiniz de mahcup olmuşsunuzdur eminim, anlıyorum seni
sinemakiye devam, ha bir de turp suyu yapıyorlardı forumda, o da acaip uzatıyormuş, bi bak istersen canım
ay sağol canım ya,valla moral oldun bana
inşallah uzasın bakalım bu saçlar ...
turp suyuna bakayım ben ,olmazsa dönüşümlü yaparım..
sorma canım ya,evde espri konusu oldu..annemler bana artık koçum diyor
ben de saçlarım uzayınca görürsünüz siz diyorum...
artık boya yapmayacağım zaten canım,uçlarında sadece azıcık böyle 1 cm gibi bir boya kaldı..onları da uzadıkça alınca ,oh mis gibi kendi saçlarım olacak inşallah...
valla sakın kestirme canım,çok zor bir şey..yavaş yavaş kestirirsin..
geçen gün bizim köpişle geziyoruz,adamın biri bizi arkadan görmüş..köpişi sevecek bana ,koçum bir köpeği sevebilir miyim demez mi ..sonra kırk kere özür diledi,saç kısa filan o nedenle ,afedersin kızım dedi..
kahkalar attım yaaaaauzar saçların yaa detrt etme :) ben çok faydasını görüyorum ..sakın bırakma ama
ne demek canım benim, moral bulmana çok sevindim inan
boşver sen de şakaya vur eğlenin birlikte ,
nasılsa uzayacak kökü sende
Kür nasıl hangi yağlar kullanıyorsunuz? Bende denemek isterim. Bide benim 1.5 yaşında kızım var saçları çok seyrek badem yağı kullanıyorum biraz faydası oldu gibi
canım kür yarım çay bardağı suda sinamekiyi 30 saniye kadar fokurdatıyotuz:) soğumasını bekliyoruz. sonra içine 1 tane bemix ampul kırıyoruz ve ben ortalama 1 yemek kaşığından biraz fazla badem yağı koyarak fısfıslı bir şişeyle saçımıza sıkıyoruz. 3- 3.5 saat bekletiyoruz.. çocuğun için bişey söyleyemicem..sinamekinin gebelerde kullanımı sakıncalı bebeğinde de kullanma bence badem yağı ona yeter bence
sen kürü kendinde dene eğer saçaların kısaysa
Umarım istediğin uzunluktaki ve sağlıklı saclarına kavuşursun canım :) bende Çarşamba gunu kestirdim saclarımı . Düz küt bir sekilde. Duzlestiriciden dolayı cok kırık ve yanık vardı. Yarın bu küre başlamak istiyorumda sana birsey soracağım . Bu kuru sadece sac diplerine mı uyguladın yoksa sac uçları ve boylarinada sürdün mü ?
suyu seyrelmek için kattım,gruptahafta 1 gün yeterli sinameki kürü için.. biraz az tutmuşsun yalnız saçında canım .ben 3- 3,5 saat bekletiyorum. herkes saç rengimi akıttı diyor ama ende öyle bir şey olmuyor; demek ki kişiye göre değişiyor etkisi. dökülme benimde baş belamdı bende yağ karışımları kullanıyorum.haftada 1 kez de bunu yapıyorum. seninkilerden farklı olarak ısırgan otu yağı, zeytinyağı, badem yağı,lavanta yağı ve yılan yağı var benim karışımımda..su yerine zeytin yağı katabilirsin. bahsettiğin medobiotin nedir bilmiyorum ama biotin etken maddeler saç ve tırnak için faydalı ama doktor kontrolünde kullan bence ilaçları.
inşallah faydasını görürsün SİHİRLİ İKSİRLERİN (eşim böyle söylüyor) : )
kızlar ben 1.kürümü salı günü yaptım ama aklıma takılan bişey var,
sinemaki kaynadıktan sonra süzüzp sadece suyunumu kullanıyoruz otuda saçımıza sürecekmiyiz???
diplerden başladım sonra uçlara kadar sürdüm canım.hiçbir sakıncası yok.. ama herkes saçımdaki boyayı akıtıyor diyor...diplere sürersen rengarenk olma :) tamamına sür saçlarının benim ilk seferde sanki uçları çok az kurudu gibi geldi 2. seferde badem yağını arttıdım. bi daha olmadı..kolay gelsin sanada fotoğraflarını koy senin de de takip edelim saç uzamanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?