Doğal Saç Bakım Kürleri Sinameki-bemix-badem yağı. fotoğraflı!!

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

hazır kısacık da kesilmiş kendi rengini de bulur rahatlar ne güzel
ya cesaret edebilsem ben de kısacık kestirmek istiyorum aslında :)
ama uzun saç aşığıyım
uzadıkça ucundan kesmeye devam ben de ne yapayım :)

artık boya yapmayacağım zaten canım,uçlarında sadece azıcık böyle 1 cm gibi bir boya kaldı..onları da uzadıkça alınca ,oh mis gibi kendi saçlarım olacak inşallah...
valla sakın kestirme canım,çok zor bir şey..yavaş yavaş kestirirsin..

geçen gün bizim köpişle geziyoruz,adamın biri bizi arkadan görmüş..köpişi sevecek bana ,koçum bir köpeği sevebilir miyim demez mi ..sonra kırk kere özür diledi,saç kısa filan o nedenle ,afedersin kızım dedi..

evet boyamamak çok iyi fikir, yumuşacık pırıl pırıl öz hakiki kendi saçların
merak etme canım bir kaç aya kadar en az omzuna gelir

köpüşle olan olay da kötü olmuş, ikiniz de mahcup olmuşsunuzdur eminim, anlıyorum seni
sinemakiye devam, ha bir de turp suyu yapıyorlardı forumda, o da acaip uzatıyormuş, bi bak istersen canım

ay sağol canım ya,valla moral oldun bana
inşallah uzasın bakalım bu saçlar ...
turp suyuna bakayım ben ,olmazsa dönüşümlü yaparım..

sorma canım ya,evde espri konusu oldu..annemler bana artık koçum diyor
ben de saçlarım uzayınca görürsünüz siz diyorum...

ne demek canım benim, moral bulmana çok sevindim inan

boşver sen de şakaya vur eğlenin birlikte ,

nasılsa uzayacak kökü sende

kahkalar attım yaaaaa uzar saçların yaa detrt etme :) ben çok faydasını görüyorum ..sakın bırakma ama

Kür nasıl hangi yağlar kullanıyorsunuz? Bende denemek isterim. Bide benim 1.5 yaşında kızım var saçları çok seyrek badem yağı kullanıyorum biraz faydası oldu gibi

Kür nasıl hangi yağlar kullanıyorsunuz? Bende denemek isterim. Bide benim 1.5 yaşında kızım var saçları çok seyrek badem yağı kullanıyorum biraz faydası oldu gibi

canım kür yarım çay bardağı suda sinamekiyi 30 saniye kadar fokurdatıyotuz:) soğumasını bekliyoruz. sonra içine 1 tane bemix ampul kırıyoruz ve ben ortalama 1 yemek kaşığından biraz fazla badem yağı koyarak fısfıslı bir şişeyle saçımıza sıkıyoruz. 3- 3.5 saat bekletiyoruz.. çocuğun için bişey söyleyemicem..sinamekinin gebelerde kullanımı sakıncalı bebeğinde de kullanma bence badem yağı ona yeter bence
sen kürü kendinde dene eğer saçaların kısaysa

Hımm teşekkürler kızıma kullanmam ona sadece badem yağı sürüyorum:) benim saçım kısa değil ama çok az ve çok da dökülüyor:s

Umarım istediğin uzunluktaki ve sağlıklı saclarına kavuşursun canım :) bende Çarşamba gunu kestirdim saclarımı . Düz küt bir sekilde. Duzlestiriciden dolayı cok kırık ve yanık vardı. Yarın bu küre başlamak istiyorumda sana birsey soracağım . Bu kuru sadece sac diplerine mı uyguladın yoksa sac uçları ve boylarinada sürdün mü ?

diplerden başladım sonra uçlara kadar sürdüm canım.hiçbir sakıncası yok.. ama herkes saçımdaki boyayı akıtıyor diyor...diplere sürersen rengarenk olma :) tamamına sür saçlarının benim ilk seferde sanki uçları çok az kurudu gibi geldi 2. seferde badem yağını arttıdım. bi daha olmadı..kolay gelsin sanada fotoğraflarını koy senin de de takip edelim saç uzamanı

suyu seyrelmek için kattım,grupta

ki arkadaşlar öyle yapmışlar,saç uçları için kullanılıyormuş bu,bende öyle yaptım...sarımsaklı zeytin yağı ile kestim dökülmeyi,saçlarbile çıkmış tepemde...yılan yağını duydum brnde ama ürktüm ben o yağdan ya...yılandan geldiği için sanırım içim ısınmadı ona,ısırgan otunu almayı unuttum aktarda sonrada çıkamaım ama çok faydalı oda.medobiotin biotin vitamin takviyesi,daha öncede tırnaklarım için kullandığım bir vtamin...kürü kısa tuttum evet ,bir dahakine daha uzun tutayım bende...inşallah faydasını görürüz sihirli iksirlerimizin...

kızlar ben 1.kürümü salı günü yaptım ama aklıma takılan bişey var,

sinemaki kaynadıktan sonra süzüzp sadece suyunumu kullanıyoruz otuda saçımıza sürecekmiyiz???

kızlar saçlarım şuanda bukadar ,
bende küre başladım daha 1kez yaftım
ayda 1 kez yani 4kürde bir bende fotoğrafımı paylaşmak istedim
benim saçlarım zaten çabuk uzuyor ama kırıklardan dolayı boyda pek ilerleme olmuyordu bakalım bana faydası olacakmı :26:

Son düzenleme:
ben de saçlarımı yeni kestirdim. ama hain kuaför bayağı kısalttı saçımı. hata bende kesimi kuaföre bıraktım. bu kürü yeni gördüm tesadüfen. yalnız beni saçları çok gür kalın telli ve kesimiden dolayımı nedir çok kabarıyo. sabahları uyandığımda resmen koca kafa oluyorum. bu kürü uygulasam saçım dahada çoğalır mı yoksa sadece uzar mı? bilemedim. denemek istiyorum. bide ne kadar uzatıyo bilen var mı. yani ayda mesela 3-4 cm uzar mı?

Bilgi için teşekkür ederim :) saçlarımda boya yok zaten sorun olmaz :) suan ki saçlarımın fotograflarını çektim ve ardından kürümü uyguladım :) yaklaşım yarım saattir kafamda. 3 saat kadar tutmayı düşünüyorum. Fotograf eklemeyi çok isterim ama mesaj sayımı 100 yapmam lazım önce 100e ulaştığımda ya burdan paylaşırım yada yeni bı konu açıp ordan sac uzatma sürecimi takip ederim :) sanada kolay gelsin canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…