- Konu Sahibi mavilim86_
-
bebeğim ben sinemakiyi tam 2 ay kullandım haytımda belki ilk defa bi işte bu kadar kararlı oldum hiç aksatmadan uyguladım sonuca gelince bi hiç bide diolar saç dökülmesni engellio hyr yok öle bişi hiçte engellemedi uztmada göremiorum saç kırıklarımıda onarmadı anlamadım yani bende sorun var heralde:)
şmdi turp kürüyle entele otu kürüne baslıcam bakalım:)) onlardanda bişi çıkmazsa bida hiç bişi yapmıcam emek harcadım okdr :)
sinameki için yorum yapmam henüz erken ancak gliserin inanılmaz yumuşak ve parlak yaptı. dun gece hafif nemli saçıma uygulamıstım ve örgü yapıp yattım. bu sabah işte bu sonucu aldım.
saçlarım balyajlı oldugu için maşa dışında istediğim şekli doğru düzgün almazdı birde katlı kesim oldugundan üst kat saçlarım inanılmaz tiftik tiftik görünümde olur. ama bu sabah yumuşacık parlak ve sıradan bi örgüyle böle bi şekil aldı açıkçası çok memnun kaldım gliserine full devam. annem saçlarımı elleyip bu yaptıgın neyse ablanada yap maşa yapa yapa mahfediyo saçlarını dedi :)
Eki Görüntüle 958460
canım gliserini nerdn aldın ve fiyatı ne kadar onuda denim bari=)
aktardan 50cc lik aldım 6 tl. eczanede de var ama 25cc lik 6 tl. bana aktarı kötüler gibi konuştu ama asıl eczacı kazıkçı. adamlar zaten kiloluk alıp küçük şişelerde satıyo. aslıda 50 cc lıgı bıle cok pahalı kılolukları bıle 15 tl iken. ama işte heryerde kiloluk satılmıyo malesef.
gliserine iki katı kadar su ekledim bi yemek kaşıgı kadarda zeytınyagı dokup karıstırdım canım
bnm saç uclrım kırıldı cok fazla kestirmkte istemyrm kuaför kurbanı olmamak için:) guzl bi yöntm bulmm lazım umarım işe yarar kurutuozmu nemli saça uyguladıktn snra yıkamak falan gerekmezmi zeytnyagı kokmam dimi
sinameki için yorum yapmam henüz erken ancak gliserin inanılmaz yumuşak ve parlak yaptı. dun gece hafif nemli saçıma uygulamıstım ve örgü yapıp yattım. bu sabah işte bu sonucu aldım.
saçlarım balyajlı oldugu için maşa dışında istediğim şekli doğru düzgün almazdı birde katlı kesim oldugundan üst kat saçlarım inanılmaz tiftik tiftik görünümde olur. ama bu sabah yumuşacık parlak ve sıradan bi örgüyle böle bi şekil aldı açıkçası çok memnun kaldım gliserine full devam. annem saçlarımı elleyip bu yaptıgın neyse ablanada yap maşa yapa yapa mahfediyo saçlarını dedi :)
Eki Görüntüle 958460
hanımefendi karışımı anladım ama kaç saat bekletcez kaç ay kullancaz sadece bunların cevabı
eger gliserini soruyosun söliyim canım. gliserini dediğim gibi uygulayınca tekrar saçı yıkamana gerek yok. kurumasını bekle istediğin kadar kalabilir saçında hatta gün içi kuru saçına da sıkabılırsın. ben açıkçası her gün uygulama taraftarı degılım çok abartınca saçta ters tepki verebilir diye düşünüyorum. ben açıkçası ıkı gunde bir uçlarına sıkma taraftarıyım ve öle denicem.mesela cuma akşamı sürdum bugun o dalgalı haliyle bu saate kadar gezdım dolastım ve hala dalgalı dagalı bugun hiç surmedim ama yarın tekrar uçlarına yedirmeyi dusunuyorum. nişanlım bile çok hoş olmuş sacların dedi eee o da bunu dediyse gliserini baş tacım yapıyorum artık :)
belli bi kısıtlaması yok istediğin gibi gunlerce aylarca kullanabılırsın sonucta saç bakımı bu, doya doya yap. bi yerde kesince ve rutin hayata dönünce tekrar yıpranması olası. ama yoruluyorum sıkılıyorum dersende süreyi her dus sonrası dıye kısıtlayabilirsin.
içine bi kaşık yag dedim ya bunu istediğin yagla degiştirebilirsin ister menekse ister badem yagı sonucta çogu yag besleyici özellikte.
çok tşekkür ederim çook :) umarım sizin saçlarınız da mükemmel ötesi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?