- Konu Sahibi mavilim86_
ve sonunda sinameki ile saç uzatma kervanına bende katıldım
. 5 ay sonra düğünüm var ve çıtçıt takmak istemiyorum :2: paylaşımlarda çokça yorum var ancak doğru düzgün kimse resim paylaşmıyo. bende ne duruyorum paylaşan arkadaşlara destek olayım ve bu maceram nerelere gidicek diye bende resimlerimi paylaşıyım dedim :).
ilk olarak sinameki kürünü uyguladım bidaha bidaha anlatmıyım zaten saç uzatma sayfasında onlarca kez anlatılmış kimseyi sıkmıyım
ben ekstra olarak saçımı yıkayıp kuruttuktan sonra ( ama uçları olabıldıgınce fazla kurutmuyorum nemli bıraktım saçlarını neden kuruttun derseniz kurutmazsam bende bas agrısı oluyo o yuzden ozellıkle diplerimi bolca kuruttum, dediğim gibi uçları nemli bırakmaya özen gösterdim. ) bir şişe 50 cc lik gliserin ve ıkı katı su ekledim sonra içine bir kapak kadar zeytınyagı koydum ve fısfıslı bı sıseye ekledım. bunuda saç boylarına uçlara sıktım.
kimi arkadaşlar sinamakiyi 3 günde bir kimileri haftada bir uygulamış benim kafam çok karıştı. sanırım ben bir kürlü bir normal yıkama sonra tekrar kürü uygulayarak yaparım :). gliserine gelince onu da saçlarım nemını kaybetmesin uçları için daha iyi bi bakım olsun diye devam edicem

ilk olarak sinameki kürünü uyguladım bidaha bidaha anlatmıyım zaten saç uzatma sayfasında onlarca kez anlatılmış kimseyi sıkmıyım

kimi arkadaşlar sinamakiyi 3 günde bir kimileri haftada bir uygulamış benim kafam çok karıştı. sanırım ben bir kürlü bir normal yıkama sonra tekrar kürü uygulayarak yaparım :). gliserine gelince onu da saçlarım nemını kaybetmesin uçları için daha iyi bi bakım olsun diye devam edicem

Son düzenleme: