Saç Uzatma Yöntemleri sinameki+gliserinli saç uzatma maceram başladı( resimli )

mavilim86_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
60
1
36
35
İstanbul
ve sonunda sinameki ile saç uzatma kervanına bende katıldım :1:. 5 ay sonra düğünüm var ve çıtçıt takmak istemiyorum :2: paylaşımlarda çokça yorum var ancak doğru düzgün kimse resim paylaşmıyo. bende ne duruyorum paylaşan arkadaşlara destek olayım ve bu maceram nerelere gidicek diye bende resimlerimi paylaşıyım dedim :).

ilk olarak sinameki kürünü uyguladım bidaha bidaha anlatmıyım zaten saç uzatma sayfasında onlarca kez anlatılmış kimseyi sıkmıyım ;) ben ekstra olarak saçımı yıkayıp kuruttuktan sonra ( ama uçları olabıldıgınce fazla kurutmuyorum nemli bıraktım saçlarını neden kuruttun derseniz kurutmazsam bende bas agrısı oluyo o yuzden ozellıkle diplerimi bolca kuruttum, dediğim gibi uçları nemli bırakmaya özen gösterdim. ) bir şişe 50 cc lik gliserin ve ıkı katı su ekledim sonra içine bir kapak kadar zeytınyagı koydum ve fısfıslı bı sıseye ekledım. bunuda saç boylarına uçlara sıktım.

kimi arkadaşlar sinamakiyi 3 günde bir kimileri haftada bir uygulamış benim kafam çok karıştı. sanırım ben bir kürlü bir normal yıkama sonra tekrar kürü uygulayarak yaparım :). gliserine gelince onu da saçlarım nemını kaybetmesin uçları için daha iyi bi bakım olsun diye devam edicem $DSC08260.webp $DSC08263.webp

Son düzenleme:
bebeğim ben sinemakiyi tam 2 ay kullandım haytımda belki ilk defa bi işte bu kadar kararlı oldum hiç aksatmadan uyguladım sonuca gelince bi hiç bide diolar saç dökülmesni engellio hyr yok öle bişi hiçte engellemedi uztmada göremiorum saç kırıklarımıda onarmadı anlamadım yani bende sorun var heralde:)

şmdi turp kürüyle entele otu kürüne baslıcam bakalım:)) onlardanda bişi çıkmazsa bida hiç bişi yapmıcam emek harcadım okdr :)

bebeğim ben sinemakiyi tam 2 ay kullandım haytımda belki ilk defa bi işte bu kadar kararlı oldum hiç aksatmadan uyguladım sonuca gelince bi hiç bide diolar saç dökülmesni engellio hyr yok öle bişi hiçte engellemedi uztmada göremiorum saç kırıklarımıda onarmadı anlamadım yani bende sorun var heralde:)

şmdi turp kürüyle entele otu kürüne baslıcam bakalım:)) onlardanda bişi çıkmazsa bida hiç bişi yapmıcam emek harcadım okdr :)

bende çok kararlıyım aslında, düzenli uygulamasını yapıcam. bu kadar olumlu sonuç alan görünce neden bende de olmasın diyorum :) en kötüsü uzamasa bile iyi bi bakım yapmış olurum maşayla son haftalarda oldukça yıprattım, kötü sert kırık görüntüsunu yok ederim :)
ama gliserinde daha bu sabah feci etkisini gördüm birazdan yine resim paylaşıcam. dediğin gibi eğer bi etki görmezsem ikinci merak ettiğim turp suyuna başlarım heralde ama inşallah gerek kalmaz sinameki beni de sevindirir

sinameki için yorum yapmam henüz erken ancak gliserin inanılmaz yumuşak ve parlak yaptı. dun gece hafif nemli saçıma uygulamıstım ve örgü yapıp yattım. bu sabah işte bu sonucu aldım.
saçlarım balyajlı oldugu için maşa dışında istediğim şekli doğru düzgün almazdı birde katlı kesim oldugundan üst kat saçlarım inanılmaz tiftik tiftik görünümde olur. ama bu sabah yumuşacık parlak ve sıradan bi örgüyle böle bi şekil aldı açıkçası çok memnun kaldım gliserine full devam. annem saçlarımı elleyip bu yaptıgın neyse ablanada yap maşa yapa yapa mahfediyo saçlarını dedi :)
$DSC08265.webp

sinameki için yorum yapmam henüz erken ancak gliserin inanılmaz yumuşak ve parlak yaptı. dun gece hafif nemli saçıma uygulamıstım ve örgü yapıp yattım. bu sabah işte bu sonucu aldım.
saçlarım balyajlı oldugu için maşa dışında istediğim şekli doğru düzgün almazdı birde katlı kesim oldugundan üst kat saçlarım inanılmaz tiftik tiftik görünümde olur. ama bu sabah yumuşacık parlak ve sıradan bi örgüyle böle bi şekil aldı açıkçası çok memnun kaldım gliserine full devam. annem saçlarımı elleyip bu yaptıgın neyse ablanada yap maşa yapa yapa mahfediyo saçlarını dedi :)
Eki Görüntüle 958460

canım gliserini nerdn aldın ve fiyatı ne kadar onuda denim bari=)

aktardan 50cc lik aldım 6 tl. eczanede de var ama 25cc lik 6 tl. bana aktarı kötüler gibi konuştu ama asıl eczacı kazıkçı. adamlar zaten kiloluk alıp küçük şişelerde satıyo. aslıda 50 cc lıgı bıle cok pahalı kılolukları bıle 15 tl iken. ama işte heryerde kiloluk satılmıyo malesef.
gliserine iki katı kadar su ekledim bi yemek kaşıgı kadarda zeytınyagı dokup karıstırdım canım

aktardan 50cc lik aldım 6 tl. eczanede de var ama 25cc lik 6 tl. bana aktarı kötüler gibi konuştu ama asıl eczacı kazıkçı. adamlar zaten kiloluk alıp küçük şişelerde satıyo. aslıda 50 cc lıgı bıle cok pahalı kılolukları bıle 15 tl iken. ama işte heryerde kiloluk satılmıyo malesef.
gliserine iki katı kadar su ekledim bi yemek kaşıgı kadarda zeytınyagı dokup karıstırdım canım

bnm saç uclrım kırıldı cok fazla kestirmkte istemyrm kuaför kurbanı olmamak için:) guzl bi yöntm bulmm lazım umarım işe yarar kurutuozmu nemli saça uyguladıktn snra yıkamak falan gerekmezmi zeytnyagı kokmam dimi

bnm saç uclrım kırıldı cok fazla kestirmkte istemyrm kuaför kurbanı olmamak için:) guzl bi yöntm bulmm lazım umarım işe yarar kurutuozmu nemli saça uyguladıktn snra yıkamak falan gerekmezmi zeytnyagı kokmam dimi

saçımı kurutmazsam benim başım agrıyo o yuzden üstleri tamamen kurutup uçları hafif nemli bıraktım o şekilde karısımı kullandım. kötü koku falan hiç olmadı tam tersine hoş bi koku bıraktı saçımda.
kimileri karısımı sıktıktan sonra saç kurutma makınesıyle çok yukesek sıcaklık olmadan kurutmus yuksek sıcaklık olunca tam tersıne saçın ıyıce nemını alıyomus o yuzden elinden geldiğince yuksek sıcaklıkta yapma derim, kımılerıde olece kendı kendıne kurumaya bırakmış.
ben oncesınde kurutup sonrasında kurutmadım açıkçası :) ama çok sıcaklık tutmadan kurutmanda bi zarar olmaz sanırım. zaten suyla olan bı karısım oldugundan dilersen saçında gun ıcınde kuruluk hıssettıgınde de sıkabılıyosun karısımı
benimde hafif kırıklar var inşallah toparlar, sonuçta nem kazanan saç kırılmaz yıpranmaz motivasyonumuzu yuksek tutalım :)

Eki Görüntüle 958460

hanımefendi karışımı anladım ama kaç saat bekletcez kaç ay kullancaz sadece bunların cevabı

eger gliserini soruyosun söliyim canım. gliserini dediğim gibi uygulayınca tekrar saçı yıkamana gerek yok. kurumasını bekle istediğin kadar kalabilir saçında hatta gün içi kuru saçına da sıkabılırsın. ben açıkçası her gün uygulama taraftarı degılım çok abartınca saçta ters tepki verebilir diye düşünüyorum. ben açıkçası ıkı gunde bir uçlarına sıkma taraftarıyım ve öle denicem.mesela cuma akşamı sürdum bugun o dalgalı haliyle bu saate kadar gezdım dolastım ve hala dalgalı dagalı bugun hiç surmedim ama yarın tekrar uçlarına yedirmeyi dusunuyorum. nişanlım bile çok hoş olmuş sacların dedi eee o da bunu dediyse gliserini baş tacım yapıyorum artık :)
belli bi kısıtlaması yok istediğin gibi gunlerce aylarca kullanabılırsın sonucta saç bakımı bu, doya doya yap. bi yerde kesince ve rutin hayata dönünce tekrar yıpranması olası. ama yoruluyorum sıkılıyorum dersende süreyi her dus sonrası dıye kısıtlayabilirsin.
içine bi kaşık yag dedim ya bunu istediğin yagla degiştirebilirsin ister menekse ister badem yagı sonucta çogu yag besleyici özellikte.

eger gliserini soruyosun söliyim canım. gliserini dediğim gibi uygulayınca tekrar saçı yıkamana gerek yok. kurumasını bekle istediğin kadar kalabilir saçında hatta gün içi kuru saçına da sıkabılırsın. ben açıkçası her gün uygulama taraftarı degılım çok abartınca saçta ters tepki verebilir diye düşünüyorum. ben açıkçası ıkı gunde bir uçlarına sıkma taraftarıyım ve öle denicem.mesela cuma akşamı sürdum bugun o dalgalı haliyle bu saate kadar gezdım dolastım ve hala dalgalı dagalı bugun hiç surmedim ama yarın tekrar uçlarına yedirmeyi dusunuyorum. nişanlım bile çok hoş olmuş sacların dedi eee o da bunu dediyse gliserini baş tacım yapıyorum artık :)
belli bi kısıtlaması yok istediğin gibi gunlerce aylarca kullanabılırsın sonucta saç bakımı bu, doya doya yap. bi yerde kesince ve rutin hayata dönünce tekrar yıpranması olası. ama yoruluyorum sıkılıyorum dersende süreyi her dus sonrası dıye kısıtlayabilirsin.
içine bi kaşık yag dedim ya bunu istediğin yagla degiştirebilirsin ister menekse ister badem yagı sonucta çogu yag besleyici özellikte.

çok tşekkür ederim çook :) umarım sizin saçlarınız da mükemmel ötesi olur.

bu da 2. kürden sonra çklilmiş hali. bugun de 3. kürü yaptım onu da birkaç güne eklerim. bu arada ben 4 günde bir kürleri yapıyorum hafta bir az göründü gözüme :). henüz uzama oldu diymem yaklaşık 8 gün oldu çunku. şubat ayı bittikten sonra beklentim yüksek olucak :)

$DSC08275.webp

Back
X