Saç Uzatma Yöntemleri Sinameki kürü ile kızın yeni saçları (şok oldum)

Arkadaslar ya bu kuru yaz icin onermeyen arkdslar var koku yapyomus sanirim icinde ki bemix falan blgsi olan vr m

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende başlıycam bakalım haftasonu yaz tatilinde çok güzel sonuçlar elde etmiştim :21:

ney ney ney 3 ayda bu hali mi almış saçları vay be sinamekinin nasıl uygulacağını Biliyorum uygulayım o zaman dediğin gibi concon inşallah o kız yani resmin sahibi bizi kandırmıyordur :51: çıtçıtmı yoksa yaa anlamadım doğal duruyo çünkü çıtçıt olsa kat durur gibime geliyo :51: dur bakalım.

resmen ağzım açık bakakaldım gerçekten 3 ayda bu hale geldiğinden pek emin olamadım yani şoktayım gerçekten :30:

Arkadaşlar internette sinamekiyi araştırıyordum bu kızı gördüm 3 ayda uzamış saçları sinamekiyle bende 1 aydır hata 1.5 olcak bu kız coşmuş resmen deneyin yaa birde belli olsun diye aynı kıyafetlerini giymiş şok oldum kızın saçlarını görünce deneyin bence kim bu saçların sahibi acaba Eki Görüntüle 968702

Canım bu yanlıştır büyük ihtimal. 3 yıl olması gerek bunun ben ve kardeşim ikimizde yapıyoruz 4 aydır ama uzama bende sadece 11 cm kardeşimde 9. Kişiden kişiye de değişiyor tabi ama 3 ay içerisinde bu kadar uzaması imkansız.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X