sınanmaktan,intiham edilmekten bıktım

Jameya

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
14.300
13.963
298
o kadar sıkıldım ve bunaldım ki bir kutu hap için ölmek istiyorum. hayatımın en kötü döneminden geçiyorum, boşandığımda bile bu kadar kötü olmamıştım. hayata dair tek bir umudum bile kalmadı.
kzımla hayat mücadelesi veriyorum tek başıma bu ekonomide.
ama artık hiçbirşeyin üstesinden gelemeyeceğimi düşünmeye başladım. eski eşim çocuğumun nafakasını kesti, bot ve mont almak için borç aldım ve adamın umudunra bile değil. deniz manzaralı evde oturuyor, bu ekonomide 0 dan ev dizdi, 6 tane araba aldı ama çocuğunun ihtiyaçları söz konusu olduğunda '' gerçekten bota ihtiyacı var mı benim durumum yok diye cevap veriyor!!!!!!
takı dükkanı açtım yok gücümle bir şekilde, yazın harika iş yaptım fakat kış geldiğinden beri işler durdu ve ben altından kalkamıyırum artık. Ben sınanmaktan çok yoruldum. kaldıramıyorum artık hayatımın her döneminde sürekli zorluklarla uğraştım, hep üstüne gittim hiç isyan etmedim ama artık gerçekten yeter yapamıyorum :( kızımın ilacını alamayacak duruma geldim. ben kimseye bir kötülük yapmadığım halde bu durumdayım, eski eşimin yaptığı pisliklerin haddi hesabı yok ama yükseldikçe yükseliyor. çocuğumu babasına vermek zorunda kalırım diye ödüm kopuyor. ben kadın başıma bu ülkede bir gelecek kurmaya çalışıyorum çocuğuma, neden böyle oluyor neden herşey al üst oluyor

nafakayı kendi kararına göre nasıl kesebiliyor? yasal değil ki. Bu arada zorlu dönemleriniz için üzgünüm... Kötü düşüncelere girmeyin. Siz iyi olun ki çocuğunuz da iyi olsun. Önce müşterek çocuğun ihtiyaçları ve nafaka için bi avukatla görüşün derim. Bence ilk halledilmesi gereken konu bu.

nafakayı kendi kararına göre nasıl kesebiliyor? yasal değil ki. Bu arada zorlu dönemleriniz için üzgünüm... Kötü düşüncelere girmeyin. Siz iyi olun ki çocuğunuz da iyi olsun. Önce müşterek çocuğun ihtiyaçları ve nafaka için bi avukatla görüşün derim. Bence ilk halledilmesi gereken konu bu.
evet ilk halletmem gereken konu o ama param olmadığı için avukata vekalet veremedim. ilk elime geçecek para ile avukata vekalet vericem.

o kadar sıkıldım ve bunaldım ki bir kutu hap için ölmek istiyorum. hayatımın en kötü döneminden geçiyorum, boşandığımda bile bu kadar kötü olmamıştım. hayata dair tek bir umudum bile kalmadı.
ama artık hiçbirşeyin üstesinden gelemeyeceğimi düşünmeye başladım. eski eşim çocuğumun nafakasını kesti, bot ve mont almak için borç aldım ve adamın umudunra bile değil. deniz manzaralı evde oturuyor, bu ekonomide 0 dan ev dizdi, 6 tane araba aldı ama çocuğunun ihtiyaçları söz konusu olduğunda '' gerçekten bota ihtiyacı var mı benim durumum yok diye cevap veriyor!!!!!!
takı dükkanı açtım yok gücümle bir şekilde, yazın harika iş yaptım fakat kış geldiğinden beri işler durdu ve ben altından kalkamıyırum artık. Ben sınanmaktan çok yoruldum. kaldıramıyorum artık hayatımın her döneminde sürekli zorluklarla uğraştım, hep üstüne gittim hiç isyan etmedim ama artık gerçekten yeter yapamıyorum :KK43: kızımın ilacını alamayacak duruma geldim. ben kimseye bir kötülük yapmadığım halde bu durumdayım, eski eşimin yaptığı pisliklerin haddi hesabı yok ama yükseldikçe yükseliyor. çocuğumu babasına vermek zorunda kalırım diye ödüm kopuyor. ben kadın başıma bu ülkede bir gelecek kurmaya çalışıyorum çocuğuma, neden böyle oluyor neden herşey al üst oluyor
Eşiniz birden bu kadar çabuk yükselmesi pek normal değil. Ya kara para aklıyordur ya da yasal olmayan işler yapıyor demek ki ihbar etmekte fayda var kimliksiz ihbar olarak.. 😏 bu yasadığınız süreç için üzgünüm. Ben de aynı yoldan geçtim, boşandıktan sonra hiç bir şeyim yoktu.. O kaldığı yerden devam ediyor bense sıfırdan başlamak zorunda kaldım hala daha toparlanmaya çalışıyorum ailemin bana desteği olmasaydı muhtemelen daha da çöküş yaşayacaktım.. bu arada çocuğun nafakası için dava açabilirsin kızınız 18 yaş altındaysa hala hakkınız var

takı dükkanı açtım yok gücümle bir şekilde, yazın harika iş yaptım fakat kış geldiğinden beri işler durdu ve ben altından kalkamıyırum artık. Ben sınanmaktan çok yoruldum. kaldıramıyorum artık hayatımın her döneminde sürekli zorluklarla uğraştım, hep üstüne gittim hiç isyan etmedim ama artık gerçekten yeter yapamıyorum :KK43: kızımın ilacını alamayacak duruma geldim. ben kimseye bir kötülük yapmadığım halde bu durumdayım, eski eşimin yaptığı pisliklerin haddi hesabı yok ama yükseldikçe yükseliyor. çocuğumu babasına vermek zorunda kalırım diye ödüm kopuyor. ben kadın başıma bu ülkede bir gelecek kurmaya çalışıyorum çocuğuma, neden böyle oluyor neden herşey al üst oluyor

Adamı ver icraya o uğraşsın. Devletten avukat talep edebilirsin. Sanki çocuğa aylık 20 bin veriyor. Kendi bile montu botu satın alıp gönderebilir, çocuk bu, ayağı büyüyor 3-5 yıl aynı ayakkabıyı giyecek hali yok.

Eşiniz birden bu kadar çabuk yükselmesi pek normal değil. Ya kara para aklıyordur ya da yasal olmayan işler yapıyor demek ki ihbar etmekye fayda var kimliksiz ihbar olarak.. 😏 bu yasadığınız süreç için üzgünüm. Ben de aynı yoldan hiç bir şeyim yok boşandıktan sonra o kaldığı yerden devam ediyor bense sıfırdan başlamak zorunda kaldım hala daha toparlanmaya çalışıyorum ailemin bana desteği olmasaydı muhtemelen daha da çöküş yaşayacaktım.. bu arada çocuğun nafakası için dava açabilirsin kızınız 18 yaş altında ise hala hakkınız var
kızım daha 5 yaşında. eylülden beri kesti nafakasını ve benimle dalga geçiyo benden para isteme sana 5 kuruş vermem diye. beddua etmemek için kendimi zor tuttum ama zaten kötüye birşey olmadığını artık anlamış oldum. Allah belli ki birtek iyi insanları bu durumlara getiriyor. kötü insanlar gayet mükemmel hayat yaşıyorlar maddi sıkıntı yaşamıyorlar gayet hayatlarına mis gibi devam ediyorlar. artık inancım da bitti benim :(

Adamı ver icraya o uğraşsın. Devletten avukat talep edebilirsin. Sanki çocuğa aylık 20 bin veriyor. Kendi bile montu botu satın alıp gönderebilir, çocuk bu, ayağı büyüyor 3-5 yıl aynı ayakkabıyı giyecek hali yok.
:( bot ve mont 1700 tl tuttu altı üstü. şimdi ki zamanda bir ev düzmek 400 bin i bulur. üstelik deniz manzaralı eve taşınmış. bunu çok görüp sevgilisine araba alıyor. çocuğuna baksa benim asla gözüm olmaz ama çocuğunun o kadar ihtiyacı varken yaptığı şey gerçekten çok kötü.

:KK43: bot ve mont 1700 tl tuttu altı üstü. şimdi ki zamanda bir ev düzmek 400 bin i bulur. üstelik deniz manzaralı eve taşınmış. bunu çok görüp sevgilisine araba alıyor. çocuğuna baksa benim asla gözüm olmaz ama çocuğunun o kadar ihtiyacı varken yaptığı şey gerçekten çok kötü.
Eski eşinizin imtihanı da bu muhtemelen ve şuan kaybediyor Allah bilir ya :) imtihan her zaman zorlukla olmaz bazı insanlar da bollukla sınanır ve belli ki babalık imtihanında da bolluk imtihanında da başarılı durmuyor. Siz elinizden geleni yapın avukata vekalet verin evladınızla birlikte dimdik ayakta durun, Allah büyüktür sonunda kimin kazandığını bilemezsiniz inanın. Umarım her şey gönlünüzce olur Allah bol kazançlar nasip etsin size

:KK43: bot ve mont 1700 tl tuttu altı üstü. şimdi ki zamanda bir ev düzmek 400 bin i bulur. üstelik deniz manzaralı eve taşınmış. bunu çok görüp sevgilisine araba alıyor. çocuğuna baksa benim asla gözüm olmaz ama çocuğunun o kadar ihtiyacı varken yaptığı şey gerçekten çok kötü.

Ver mahkemeye adamı, devletten avukat talep edersen çok masrafı olmaz. Çocuğunun geleceğine yazık günah. Üstelik kız çocuğu, babası arkasında durmazsa, sahip çıkmazsa ne yapacak hayatta. Üzüldüm çocuk için, Allah sabır versin bu adamla uğraşırken.

Beni yanlış anlamayın ama durumunuz yoksa daha uygun fiyatlı şeyler baksanız. Yani daha farklı ve kısıt bütçeli markalara. Tabikide babası olarak almalı ama madem durumunuz bu şekilde. Bende hamileyim, bebeğim olacak ve arabasını, mama sandalyesini, vs letgodan aldım örnek veriyorum.

kızım daha 5 yaşında. eylülden beri kesti nafakasını ve benimle dalga geçiyo benden para isteme sana 5 kuruş vermem diye. beddua etmemek için kendimi zor tuttum ama zaten kötüye birşey olmadığını artık anlamış oldum. Allah belli ki birtek iyi insanları bu durumlara getiriyor. kötü insanlar gayet mükemmel hayat yaşıyorlar maddi sıkıntı yaşamıyorlar gayet hayatlarına mis gibi devam ediyorlar. artık inancım da bitti benim :KK43:
Ne inancı bitmesi yapmayın öyle.. kızınız var bu bir süreç sen de bu azmini hırsını sakın bırakma kızın için savaşmaya çalış yükselmeye bak süslen hiç bir şey olmamış gibi hayatına gülmeye eğlenmeye bak nasıl kuduruyor, Sabırlı ol.. anlıyorum seni yaşamayan bilemiyor bu sürecte psikolojik destek almanı isterim zorlanıyorsan. bu kötülüklerine birşey olmadığını anlamına gelmez zaman zaman Allah onlara öyle bir yaşatıyor ki bizim ruhumuz duymaz..
Kızınız hakkında muhakkak nafaka davası açmanız gerekir.

Nafakayi icraya verebilirsin Jameya, avukata ihtiyacin yok adliyeye git adliye onunde arzuhalciler var icra dilekcesini hemen yazarlar

Nafaka yukseltme icin avukata ihtiyacin var evet, cek adamiin fotograflarini, arabanin evin fotolarini patlat davayi once biraz para toplaman gerek tabi ki, curetli sie girip calisamaz misin?

Ne inancı bitmesi yapmayın öyle.. kızınız var bu bir süreç sen de bu azmini hırsını sakın bırakma kızın için savaşmaya çalış yükselmeye bak süslen hiç bir şey olmamış gibi hayatına gülmeye eğlenmeye bak nasıl kuduruyor, Sabırlı ol.. anlıyorum seni yaşamayan bilemiyor bu sürecte psikolojik destek almanı isterim zorlanıyorsan. bu kötülüklerine birşey olmadığını anlamına gelmez zaman zaman Allah onlara öyle bir yaşatıyor ki bizim ruhumuz duymaz..
Kızınız hakkında muhakkak nafaka davası açmanız gerekir.
çok yoruldum gerçekten :( hala mücadele etmeye devam ediyorum zaten. ama doğduğumdan beri sürekli birşeyler yaşıyorum sürekli zorlanıyorum.

Nafakayi icraya verebilirsin Jameya, avukata ihtiyacin yok adliyeye git adliye onunde arzuhalciler var icra dilekcesini hemen yazarlar

Nafaka yukseltme icin avukata ihtiyacin var evet, cek adamiin fotograflarini, arabanin evin fotolarini patlat davayi once biraz para toplaman gerek tabi ki, curetli sie girip calisamaz misin?
evet iş arıyorum bu arada. dükkanı devire çıkarttım eğer devir edebilirsem çok rahatlamış olucam. iş bulup çalışırım.

Beni yanlış anlamayın ama durumunuz yoksa daha uygun fiyatlı şeyler baksanız. Yani daha farklı ve kısıt bütçeli markalara. Tabikide babası olarak almalı ama madem durumunuz bu şekilde. Bende hamileyim, bebeğim olacak ve arabasını, mama sandalyesini, vs letgodan aldım örnek veriyorum.
çocuğuma hiç marka giydirmedim lcw dışında.

Back
X