- 30 Mayıs 2015
- 14.300
- 13.963
- 298
çok teşekkür ederimmm :)Az sonra kendilerine sorup geleceğim senin için. :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkür ederimmm :)Az sonra kendilerine sorup geleceğim senin için. :)
bu konularda ben dahil herkes destekleyici yorum yazmış buraya kadar haklısın ama hakkını ara pabuç bırakma derken evrakta sahtecilik yap demiyor sana kimse. eylüle kadar senin değil kardeşinin hesabına yatırmış madem,nafaka diye yazmadı diye nafaka ödemedi diye iftira atmak içine siniyor mu?eski kocan leş,Allah bildiği gibi yapsın ama senin ondan ne farkın kalacak üstte yazdığın şeyi yaparsaneski kocam çocuğuma cehennemin dibine kadar yolun var diyen bir insan. ne zaman kızına birşey yaptıysa bana ana avrat küfür eden bir insan, bile bile çocuğu zor durumda bırakan bir insan,benim vatandaşlığımı yakan bir insan!
leş olana leşlikle cevap vericem işte belki aklı başına gelir olmaz mı?bu konularda ben dahil herkes destekleyici yorum yazmış buraya kadar haklısın ama hakkını ara pabuç bırakma derken evrakta sahtecilik yap demiyor sana kimse. eylüle kadar senin değil kardeşinin hesabına yatırmış madem,nafaka diye yazmadı diye nafaka ödemedi diye iftira atmak içine siniyor mu?eski kocan leş,Allah bildiği gibi yapsın ama senin ondan ne farkın kalacak üstte yazdığın şeyi yaparsan
çocuk senin,eski koca senin.sen nasıl istiyorsan öyle yap.leş olana leşlikle cevap vericem işte belki aklı başına gelir olmaz mı?
ben bu zamana kadar yaptığı hiçbir kötülüğe karşılık vermedim. ama çocuğumu zor durumda bile bile bırakmak nedir?çocuk senin,eski koca senin.sen nasıl istiyorsan öyle yap.
eylülden beri ödemiyor. pazartesi başlatıcam icrayı kesinlikle. önceden benim hesabıma yatırmaması onun için bir eksi mı peki? hep kız kardeşimin hesabına yatırdı ve nafaka da yazmadı, acaba geriye dönük de alabilir miyim bu durumda? baya süründürmek istiyorum çünkü çocuğumu bu duruma soktuğu için
tamam yaparım dedim de vicdanım el vermez zaten yapmaya. öyle yaparım teşekkür ederim.Bu topa girmeyin. Velev ki geri aldiniz. Sonra avukatiyla gitti dava acti, o zaman ne yapacaksiniz? Belki ek olarak tazminat talep etti ve kabul edildi, nasil odeyeceksiniz?
Siz odenmeyen kisim icin icraya basvurun. Hatta hapisle tazyik nasil talep ediliuor bilmiyorum ama onuda ogrenmeye calisin. O tazyik cezasi nafaka odenmeden kalkmiyor cunku
Oğlum Mart'ta 6 yaşında olacak, çoğu şeyini bende lcwdan alıyorum. Aynen dediğiniz gibi orda bile aşırı pahalı herşeylcw hepsi inanın lcw dışında gidip kızıma birşey almadım. şuan bir mont zaten 1000 den aşağı değil ki en kötü ürün bile bu fiyata
Konu sahibi sordum. En doğru yol cimer aracılığı ile şikayet dediler.çok teşekkür ederimmm :)
Avukat olmadan da nafakayi icraya verebilirsiniz,ex hep kendi açıyor takip ediyor davalarıo kadar sıkıldım ve bunaldım ki bir kutu hap için ölmek istiyorum. hayatımın en kötü döneminden geçiyorum, boşandığımda bile bu kadar kötü olmamıştım. hayata dair tek bir umudum bile kalmadı.
kzımla hayat mücadelesi veriyorum tek başıma bu ekonomide.
ama artık hiçbirşeyin üstesinden gelemeyeceğimi düşünmeye başladım. eski eşim çocuğumun nafakasını kesti, bot ve mont almak için borç aldım ve adamın umudunra bile değil. deniz manzaralı evde oturuyor, bu ekonomide 0 dan ev dizdi, 6 tane araba aldı ama çocuğunun ihtiyaçları söz konusu olduğunda '' gerçekten bota ihtiyacı var mı benim durumum yok diye cevap veriyor!!!!!!
takı dükkanı açtım yok gücümle bir şekilde, yazın harika iş yaptım fakat kış geldiğinden beri işler durdu ve ben altından kalkamıyırum artık. Ben sınanmaktan çok yoruldum. kaldıramıyorum artık hayatımın her döneminde sürekli zorluklarla uğraştım, hep üstüne gittim hiç isyan etmedim ama artık gerçekten yeter yapamıyorumkızımın ilacını alamayacak duruma geldim. ben kimseye bir kötülük yapmadığım halde bu durumdayım, eski eşimin yaptığı pisliklerin haddi hesabı yok ama yükseldikçe yükseliyor. çocuğumu babasına vermek zorunda kalırım diye ödüm kopuyor. ben kadın başıma bu ülkede bir gelecek kurmaya çalışıyorum çocuğuma, neden böyle oluyor neden herşey al üst oluyor
Bunu kesinlikle yapın. Kardeşiniz desin ki, zamanında ona borç vermiştim elden, onu ödedi. Çocuğuna vermesi gereken para zaten o. Öyle ya da böyle alın gitsin. Sakın vicdan falan da yapmayın. Onun eline fırsat geçseydi o yapardı bunu size.eylülden beri ödemiyor. pazartesi başlatıcam icrayı kesinlikle. önceden benim hesabıma yatırmaması onun için bir eksi mı peki? hep kız kardeşimin hesabına yatırdı ve nafaka da yazmadı, acaba geriye dönük de alabilir miyim bu durumda? baya süründürmek istiyorum çünkü çocuğumu bu duruma soktuğu için
Siz haklısınız. Adaleti kendiniz sağlayacaksınız mecburen.eski kocam çocuğuma cehennemin dibine kadar yolun var diyen bir insan. ne zaman kızına birşey yaptıysa bana ana avrat küfür eden bir insan, bile bile çocuğu zor durumda bırakan bir insan,benim vatandaşlığımı yakan bir insan!
Evet ona sorarsanız yapardı zaten.Bunu kesinlikle yapın. Kardeşiniz desin ki, zamanında ona borç vermiştim elden, onu ödedi. Çocuğuna vermesi gereken para zaten o. Öyle ya da böyle alın gitsin. Sakın vicdan falan da yapmayın. Onun eline fırsat geçseydi o yapardı bunu size.
Siz haklısınız. Adaleti kendiniz sağlayacaksınız mecburen.
Konu sahibi sordum. En doğru yol cimer aracılığı ile şikayet dediler.
Evet montlar 1100₺ Diyorum ya marka bile olmasa herşy 1000 tl olmuşOğlum Mart'ta 6 yaşında olacak, çoğu şeyini bende lcwdan alıyorum. Aynen dediğiniz gibi orda bile aşırı pahalı herşey![]()
4500 olmuştu martta zamla birlikte.Verdiği nafaka ne kadardı ?
Barodan avukat talep edemez misiniz ?vicdan diye birşey yok demek ki ne bileyim gerçekten aklım almıyor bu kadar kötülükle bu kadar yükselmesi