• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sınanmaktan,intiham edilmekten bıktım

kıyaslamak değil bu aslında. sadece haksızlığa gelemiyorum. o gün söyledim zaten bana söyleme diye. kızım da babasının yanına gidip geldiğinde, çok konuşkan çok dikkatli bir çocuk o da söylemişti babam x ablama kırmızı araba almış anne biliyor musun demişti. yani bir şekilde zaten geliyor o bana :) hamile olduğunu ve babasının kız değil erkek çocuğu istediğini bile söyledi. hatta babam beni sevmiyor erkek çocuklarını çok seviyor, herkese iyi davranıyor bana kötü davranıyor diye ağladı.
Allah aşkına evladinizi bu oksijen israfı adamla görüştürmeyin, kizinizla yaşıt oğlum var benim bile adamın gırtlağına çökesim geldi.
Icra takibi başlat, sonrasını o düşünsün.

:) ben bir şekilde o parayı da halledip yazdırmıştım bale kursuna.
benim zorlanmam benim kötü olmamı o kadar çok istiyor ki, bende inadına daha da yükselmek istiyorum ama bütün çabama rağmen berbat br durumdayım. ve bu durumu nasıl atlatacağımı bilmiyorum. dip not yılbaşında da ben aramıştım.
Siz kendinize nafaka falan alıyor musunuz? Şu durumda size de lazım çünkü. Kadının nafaka almasını hararetle tartışanlar bu sözlerime baya tepki verecekler tabii ama bu işler böyle. Erkekler kadınları parayla terbiye etmeye çalışıyor, yüzde 99 böyle. O yüzden ayrılırken “Aman ondan kurtulayım da, ne tazminat ne nafaka ne başka bir şey” düşüncesine girmemek ve asla ama asla bu düşünceyle her şeyden vazgeçip boşanmamak lazım. Allahından bulsun diyoruz ama bulmuyor işte görüldüğü gibi. Adamla muhtemelen aldattığı için ayrıldınız. Zengin biriymiş. Haklarınızı alsaydınız keşke, aldınız mı bilmiyorum ama.
Geleceği düşünmek gerek yoksa böyle sinir oluyor insan. Erkeklerin canını al parasını alma. O yüzden en iyi intikam 1 lira da olsa nafaka almaktır. Boşanma sırasında da gerekirse 10 yıl mahkemelerde uğraşıp donuna kadar almak lazım. Yoksa çocuklarının hakkını bile sevgilileriyle çıtır çıtır yer onlar, mont bile almazlar kendi evlatlarına. İstisnalar elbette vardır ama bu istisnalar kaideyi bozmaz. Erkekler arasındaki genel kaide budur: Annesi yoksa çocuk da yok hükmündedir onlar için.
Bu arada, konu sahibi, inşallah bir an önce toparlarsınız. Kendi işinizi yaptığınızda birkaç ayda artıya geçilmiyor maalesef. Eminim ki bu yaz epey toparlayacaksınız. Siz hızla yükselirken o rezil varlık da hızla düşer inşallah. 🙏🙏🙏

Son düzenleme:
o kadar sıkıldım ve bunaldım ki bir kutu hap için ölmek istiyorum. hayatımın en kötü döneminden geçiyorum, boşandığımda bile bu kadar kötü olmamıştım. hayata dair tek bir umudum bile kalmadı.
kzımla hayat mücadelesi veriyorum tek başıma bu ekonomide.
ama artık hiçbirşeyin üstesinden gelemeyeceğimi düşünmeye başladım. eski eşim çocuğumun nafakasını kesti, bot ve mont almak için borç aldım ve adamın umudunra bile değil. deniz manzaralı evde oturuyor, bu ekonomide 0 dan ev dizdi, 6 tane araba aldı ama çocuğunun ihtiyaçları söz konusu olduğunda '' gerçekten bota ihtiyacı var mı benim durumum yok diye cevap veriyor!!!!!!
takı dükkanı açtım yok gücümle bir şekilde, yazın harika iş yaptım fakat kış geldiğinden beri işler durdu ve ben altından kalkamıyırum artık. Ben sınanmaktan çok yoruldum. kaldıramıyorum artık hayatımın her döneminde sürekli zorluklarla uğraştım, hep üstüne gittim hiç isyan etmedim ama artık gerçekten yeter yapamıyorum :KK43: kızımın ilacını alamayacak duruma geldim. ben kimseye bir kötülük yapmadığım halde bu durumdayım, eski eşimin yaptığı pisliklerin haddi hesabı yok ama yükseldikçe yükseliyor. çocuğumu babasına vermek zorunda kalırım diye ödüm kopuyor. ben kadın başıma bu ülkede bir gelecek kurmaya çalışıyorum çocuğuma, neden böyle oluyor neden herşey al üst oluyor
Öyle kafasına göre nafakayı kesemez.hemen bir mesaj atın esinize. Avukatla görüştüm tüm nafaka borçlarını odemezsen icraya basvuruyorum işin ucunda hapis varmış sen bilirsin diye..hemen icraate geçin. Avukat tutacak gücünüz yoksa baroya başvurun avukat tuttsunlar. Diyelim ki işiniz var diye baro size avukat tayin etmedi çalın bir avukatın kapısını durumu anlatın. Yanlış anlamayın ama böyle dava alan çok avukat var. Zaten nafaka ödemezse sonunda 90 gün hapis yatacagindan pasa pasa öder. Geçmiş borçları da öder. Avukat da parasini ordan tahsil edince alır yani...yeni bosanmadiysaniZ bir de nafaka artırım davası açın. Madem öyle işte böyle der gbi....lütfen yapılanlar karşısında hakkiniİzi arayın. Annesiniz siz güçlü olun. Nafaka ödemenin suçu hapistir. Yaptırımı yüksektir...siz sadece hakkiniİ arayın yeter..bakalım yatırıyor mu yatirmiyor mu..

Iyi niyetle yazdığınızdan eminim ama zaten uygun fiyatlı almış. Normal şartlarda az biraz kaliteli bir montun fiyatı o kadar. Şahsen doktora para vermektense bende mont ve botu kaliteli almaktan yanayım.
Kendimi öldürmek istiyorum gibi bir ibareler görünce bazı şeyleri ucuz yollu yada ikinci el almanın ayıp olmadığını belirtmek için kendimden örnek vererek yazmak istedim. Doktor olayını anlayamadım ama, nerede geciyr doktor

Ben gözü karayımdır. Maliyeye dilekçe vereceğim hesapların incelensin derim ve dediğimi yaparım. 6 tane araba alan adam sadece su arıtma işi yapmıyordur. Sevgilisine araba alıyor ama kendi çocuğuna ayakkabı mont almıyor öyle mi? İsterse her kuruşu yasal çıksın, incelemeye girince dört buçuk atar bir yeri. Gece uyku uyuyamaz acaba muhasebeci eksik bir şey yaptı mı diye. Önce vergi dairesine ihbar edicem sonra da çocuğun nafakasını ödemediğin için icraya vericem her bir şeyine haciz koydurucam derim. Hatta nafakayı yükselteceksin, bugünün şartlarında bu yaşta bir çocuğun ihtiyaçları doğrultusunda belirlenecek, altınlarımı da kuruşuna kadar vereceksin derim.

Belaya bulaşmak istemeyen pasif birine benziyorsunuz ama çocuğunuz söz konusuysa savaşmak zorundasınız. Adama teslim olmuş pısmışsınız. O nerde kabul ediyorsunuz, hayır haklarınız var. Dayanamıyorum diye bir şey yok, adam varlık içinde sevgili yapacak ben çocuğuma kıyafet alamayacağım. Yok öyle bir dünya. Siz hemen bir mesaj gönderin pazartesi günü seni ihbar edicem yazın. Maliye vergi dairesi incelemesi deyince etekleri tutuşmazsa gelip yazın burada.

Ben gözü karayımdır. Maliyeye dilekçe vereceğim hesapların incelensin derim ve dediğimi yaparım. 6 tane araba alan adam sadece su arıtma işi yapmıyordur. Sevgilisine araba alıyor ama kendi çocuğuna ayakkabı mont almıyor öyle mi? İsterse her kuruşu yasal çıksın, incelemeye girince dört buçuk atar bir yeri. Gece uyku uyuyamaz acaba muhasebeci eksik bir şey yaptı mı diye. Önce vergi dairesine ihbar edicem sonra da çocuğun nafakasını ödemediğin için icraya vericem her bir şeyine haciz koydurucam derim. Hatta nafakayı yükselteceksin, bugünün şartlarında bu yaşta bir çocuğun ihtiyaçları doğrultusunda belirlenecek, altınlarımı da kuruşuna kadar vereceksin derim.

Belaya bulaşmak istemeyen pasif birine benziyorsunuz ama çocuğunuz söz konusuysa savaşmak zorundasınız. Adama teslim olmuş pısmışsınız. O nerde kabul ediyorsunuz, hayır haklarınız var. Dayanamıyorum diye bir şey yok, adam varlık içinde sevgili yapacak ben çocuğuma kıyafet alamayacağım. Yok öyle bir dünya. Siz hemen bir mesaj gönderin pazartesi günü seni ihbar edicem yazın. Maliye vergi dairesi incelemesi deyince etekleri tutuşmazsa gelip yazın burada.
Bu yorum bence çok doğru.
Kesinlikle bunu yapmalısın Jameya.
Korkuyla eşşek gibi ödeyecek, çek resti.
Baktın hala inatlaşıyor yap burada yazanları,birazda o huzursuz olsun.

Kendimi öldürmek istiyorum gibi bir ibareler görünce bazı şeyleri ucuz yollu yada ikinci el almanın ayıp olmadığını belirtmek için kendimden örnek vererek yazmak istedim. Doktor olayını anlayamadım ama, nerede geciyr doktor
2. Ele karşı değilim, oğlum kuzenimin oğlunun bazı eşyalarını kullandı mesela. Benim demek istediğim 1700 TL günümüz şartlarında çok pahalı değil. Ucuza aldığımız eşyalar genellikle düşük kaliteli oluyor, kış aylarında kaliteli bir mont ve bot çocuklar için çok önemli. Allah korusun hasta olsalar hastane masrafları çok tutuyor demek istemiştim. Ama şimdi devlet hastaneleri de bir opsiyon diyebilirsin, randevu bulabilirsek neden olmasın?

2. Ele karşı değilim, oğlum kuzenimin oğlunun bazı eşyalarını kullandı mesela. Benim demek istediğim 1700 TL günümüz şartlarında çok pahalı değil. Ucuza aldığımız eşyalar genellikle düşük kaliteli oluyor, kış aylarında kaliteli bir mont ve bot çocuklar için çok önemli. Allah korusun hasta olsalar hastane masrafları çok tutuyor demek istemiştim. Ama şimdi devlet hastaneleri de bir opsiyon diyebilirsin, randevu bulabilirsek neden olmasın?
Çok haklısıniz. Ben bir mont olarak okumuşum özür dilerim. Yani bende şimdi gittim letgodan araba aldım mesela bebeğime. Çünkü sıfırını alsam eminim beni çok zorlar. Hepimiz evlatlarımız için en iyisini istiyoruz. ama kaliteli mont ve bottanda oncelikte gelen sağlıklı düşünen bir anne baba. Her kız çocuğu güçlü bir anne olmasını ister. Konu sahibide çok olumsuz yazınca bu şekilde hepimiz gücümüzün yettiğini yapıyoruz demek istedim.

Jameya Jameya sizin için dua edeceğim.
Takı sayfanızın adresini bana da özelden gönderebilir misiniz?

Iyi niyetle yazdığınızdan eminim ama zaten uygun fiyatlı almış. Normal şartlarda az biraz kaliteli bir montun fiyatı o kadar. Şahsen doktora para vermektense bende mont ve botu kaliteli almaktan yanayım.
lcw hepsi inanın lcw dışında gidip kızıma birşey almadım. şuan bir mont zaten 1000 den aşağı değil ki en kötü ürün bile bu fiyata

Çok haklısıniz. Ben bir mont olarak okumuşum özür dilerim. Yani bende şimdi gittim letgodan araba aldım mesela bebeğime. Çünkü sıfırını alsam eminim beni çok zorlar. Hepimiz evlatlarımız için en iyisini istiyoruz. ama kaliteli mont ve bottanda oncelikte gelen sağlıklı düşünen bir anne baba. Her kız çocuğu güçlü bir anne olmasını ister. Konu sahibide çok olumsuz yazınca bu şekilde hepimiz gücümüzün yettiğini yapıyoruz demek istedim.
dolap uygulamasından ürün aldığım da oldu benim de. bu konuda asla gocunan bir insan değilim inanın ki. bende çok giydirdim kızımı ordan. gerektiği zaman kendime bile baktım. sorun o değil, yine alırım problem değil ama babasının durumu bu kadar iyiyken neden bunu yaşasın?

kıyaslamak değil bu aslında. sadece haksızlığa gelemiyorum. o gün söyledim zaten bana söyleme diye. kızım da babasının yanına gidip geldiğinde, çok konuşkan çok dikkatli bir çocuk o da söylemişti babam x ablama kırmızı araba almış anne biliyor musun demişti. yani bir şekilde zaten geliyor o bana :) hamile olduğunu ve babasının kız değil erkek çocuğu istediğini bile söyledi. hatta babam beni sevmiyor erkek çocuklarını çok seviyor, herkese iyi davranıyor bana kötü davranıyor diye ağladı.

Kıyamam o güzel meleğe, Allah bildiği gibi yapsın o adamı çok şey varda söylenecek...
Arkadaşların dediği gibi yapın, adliyede yardımcı olurlar, bir an evvel icra takibini başlatın, biraz eliniz genişleyince de nafaka arttırımı isteyin.
Allahım işinizi gücünüzü rast getirsin, umarım bir an evvel düzlüğe çıkarsınız

En karanlık gecenin bile elbet bir sabahı vardır. Özellikle kızınız için tabii ki güçlü durmalısınız. O baba müsveddesini de Allah bildiği gibi yapsın. Arkadaşlara katılıyorum. İcraya verin ayrıca maliyeye falan da şikayet edin bu kadar kısa sürede 6 araba alacak parayı su arıtıcısı satarak mı kazanmış neymiş bir baksınlar. Hiçbir şey çıkmasa bile bir tutuşsun. Şerefsiz ya böylelerine çok kızıyorum. Her şartta çocuğuna babalık yapacaksın ya ne münasebet 🙄

şimdi düşüncem şu, evet belaya bulaşmak istemediğim doğru. ama bu saatten sonra da bunu hak ettiğine emin oldum. nafakayı ödediğinde benim kişisel hesabıma gelmedi nafaka kız kardeşimin hesabına geldi. geçmişe dönük olarak icra başlatıcam. hep haksızlık olur dedim ama bu saatten sonra doğru olmaya niyetim yok öyle bir insana karşı. nafakayı da asgari ücrete yükseltmesi için dava açıcam. maliye kısmı ile de ilgileniyor olucam kesinlikle.

dolap uygulamasından ürün aldığım da oldu benim de. bu konuda asla gocunan bir insan değilim inanın ki. bende çok giydirdim kızımı ordan. gerektiği zaman kendime bile baktım. sorun o değil, yine alırım problem değil ama babasının durumu bu kadar iyiyken neden bunu yaşasın?
Çok haklısınız tabikide. Sizin zorunuza giden bu. Yasal olarak süreci beklerken yipranmamaniz için söylemiştim. Yani inanın hepimizin bütçesi benziyor, çocuklarımız için keşke daha iyisi olsa. Ama sizin dik duruşunuz kızınız için çok daha kıymetli. Umarım babasina karşı maddi manevi bütün haklarınızı alırsınız.

Öyle kafasına göre nafakayı kesemez.hemen bir mesaj atın esinize. Avukatla görüştüm tüm nafaka borçlarını odemezsen icraya basvuruyorum işin ucunda hapis varmış sen bilirsin diye..hemen icraate geçin. Avukat tutacak gücünüz yoksa baroya başvurun avukat tuttsunlar. Diyelim ki işiniz var diye baro size avukat tayin etmedi çalın bir avukatın kapısını durumu anlatın. Yanlış anlamayın ama böyle dava alan çok avukat var. Zaten nafaka ödemezse sonunda 90 gün hapis yatacagindan pasa pasa öder. Geçmiş borçları da öder. Avukat da parasini ordan tahsil edince alır yani...yeni bosanmadiysaniZ bir de nafaka artırım davası açın. Madem öyle işte böyle der gbi....lütfen yapılanlar karşısında hakkiniİzi arayın. Annesiniz siz güçlü olun. Nafaka ödemenin suçu hapistir. Yaptırımı yüksektir...siz sadece hakkiniİ arayın yeter..bakalım yatırıyor mu yatirmiyor mu..
pazartesi hallediyorum. bu zamana kadar nafakayı benim hesabıma yatırmadı kız kardeşimin hesabına yatırdı, onu da talep edicem nerdeyse 100 bin borçlu görünüyor bana. birgün kızıma benim yanımda cehennemin dibine kadar yolun var dedi bunun için tazminat almak istedim avukat birşey alamazsın dedi diye bunu da yapıcam ve maliyeye de şikayet edicem arttırma davası da açıcam. kötüyle iyi olmak iyi değilmiş. kötüyle kötü olucaz belli ki bu düzen böyle ilerliyor.

Çok haklısınız tabikide. Sizin zorunuza giden bu. Yasal olarak süreci beklerken yipranmamaniz için söylemiştim. Yani inanın hepimizin bütçesi benziyor, çocuklarımız için keşke daha iyisi olsa. Ama sizin dik duruşunuz kızınız için çok daha kıymetli. Umarım babasina karşı maddi manevi bütün haklarınızı alırsınız.
inşallah alıcam inşallah. başka çare bırakmadı zaten bana çocuğumun alerji ilacını alamadım ya bu duruma geldim ve adamın umurunda bile değil.

Back
X